Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, yapımının 10 yıl sürebileceği bir devam oyunu üzerinde çalışıyor!

 
 
Xbox'ın şu anda geliştirme aşamasında olan ve on yıl kadar sürebilecek duyurulmayan bir devam oyunu üzerinde çalıştığı bildirildi. Axios'tan (haber kaynağı) Stephen Totilo tarafından tespit edilen bilgilere göre devam oyunu haberi Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasını engellemeye yönelik belgeler aracılığıyla ortaya çıktı.
 
Belge içerisinde büyük çaplı bir devam oyununun geliştirildiği belirtiliyor
 
 
 
Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma süreci şu anda devam ediyor ve alım işlemi birçok ülkeden onay almış durumda. Diğer taraftan bu satın alımı engellemeye yönelik çeşitli hamleler yapılıyor ve bu çalışmalar yani belgeler bazı kullanıcılar tarafından ortaya çıkarılıyor. Yine bu duruma yönelik bir belge içerisinde Xbox'ın büyük çaplı bir devam oyunu üzerinde uğraştığı bildiriliyor.
 
Belge içerisinde konu ile ilgili bir Microsoft yöneticisi şu ifadeleri kullanıyor: "...franchise'ı (serisi) için yeni oyunun geliştirilmesi on yıl kadar sürebilir". Geliştirilen bu oyunun henüz duyurulmamış tamamen yeni bir oyun mu yoksa oyuncuların beklediği The Elder Scrolls 6 mı olduğu bilinmiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Diablo 4 için yeni bir açık beta duyuruldu: Herkes katılabilecek Sahte fragman olduğu düşünülen Unrecord geliştiricisi motor içi video paylaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2023 20:20:11

+1
10 Yıla Xbox kalır umarım, Önümüzdeki nesil çekilmesinlerde..

BSC Misafiri

22.4.2023 20:20:09

+1
Bu nesildede Cacık o zaman Microsoft cephesi.

BSC Misafiri

22.4.2023 19:08:23

0
Yani bu adamların elindeki neredeyse sınırsız mali imkan başka şirketlerde olsaydı ortaya neler çıkardı hayal edemiyorum. Bir ton stüdyoyu satın aldılar adamlarda tık yok resmen. Cidden büyüksün Microsoft.

BSC Misafiri

22.4.2023 18:45:05

0
Ya abi hadi satın al bi firma adam gibi bir AAA ip yap aaa deyip şaşıralım Halo Geow ya da Forza hariç bir şey çıktı diye. Böyle bir canavar makine yapılmış, adam gibi exc oyunu yok. Sorun para da değil.. Garip gerçekten.

Jer Aders

22.4.2023 13:59:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Activision Bilizzard gibi bir devi alarak en büyük atılımı yaptılar bence.Yoksa Sony karşısında hiç şansları yoktu.Bunun meyvelerini 5 sene içinde görecekler tabii ki.
Gördük ne kadar iş yaptıklarını. Yıllardır onlarca stüdyo aldılar, stüdyoları da kendilerine benzettiler. Ortada söylenti var her zaman ama icraat yok :D Microsoft'u bazı politikalarından dolayı severim örnek olarak Gamepass ve exclusive olayını bitirmesi ama yıllardır elle tutulan güzel sinematik büyük bütçeli açık dünya oyunu bizlere sunamadılar. Ellerinde o kadar imkan var gerekirse stüdyoları birleştir bizlere über oyunlar sun ama bunlarda nerede o akıl :D

Krone

22.4.2023 12:59:20

+1
10 yıl uğraş gamepasste ilk gün bedava ver. Çalışan ekibin yerinde olmak istemezdim. Emek düşmanı bu adamlar.

BSC Misafiri

22.4.2023 11:10:59

+1
Activision Bilizzard gibi bir devi alarak en büyük atılımı yaptılar bence.Yoksa Sony karşısında hiç şansları yoktu.Bunun meyvelerini 5 sene içinde görecekler tabii ki.

Fearless_tr

21.4.2023 22:25:35

+2
Ciftlik bank'a döndü firma

BSC Misafiri

21.4.2023 22:07:17

+1
GTA 7 mi yapıyorsunuz amuhaa

myze

21.4.2023 18:20:41

+1
Halo Inf'te 600-700 milyon dolar heba ettiklerine göre, bunda da bir kaç milyar doları yakarlar. Zenginlere mahsus ufak şımarıklıklar bunlar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız