Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox iOS Uygulamasına Uzaktan Oynatma Desteği Geliyor

 
Microsoft, iOS üzerindeki Xbox uygulamasına yeni özellikler getiriyor.

Xbox One sahipleri yakında oyunlarını Wi-Fi veya veri bağlantısı ile iOS cihazlarına stream ederek oynayabilecek. PlayStation 4'teki Remote Play (Uzaktan Oynatma) özelliği gibi çalışacak.
 
Project xCloud, Apple'ın kısıtlamaları nedeniyle yakın bir zamanda iOS'e gelmeyecek gibi görünüyor. Uzaktan Oynatma tam olarak onun yerine tutmasa da bir alternatif olabilir. Uzaktan oynatma, oyunu evinizdeki Xbox One'dan stream ediyor. Project xCloud için konsola sahip olmaya gerek yok, oyunlar veri sunucularından stream ediliyor.

Xbox iOS uygulaması güncellemesi ayrıca Xbox One konsolunu başlatma, ekran görüntüleri ve klip paylaşma ve oyunları indirme veya kaldırma gibi işleri iOS cihazınızdan yapmanıza olanak sağlayacak.

Bu özellikler Android üzerinde mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Steam'de Warner Bros. Games Yayıncı Hafta Sonu İndirimleri Spelunky 2 PC Versiyonu Çıkışında Online Multiplayer Olmayacak

BSC Misafiri

26.9.2020 15:11:25

0
Xbox cephesini tebrik etmek isterdim, bir şekilde ders çıkarıyorlar ama biraz ağır kalıyorlar, ps5 daha fazla satacak, daha fazla exclusive ile damga vuracak ama bir şekilde pc'de ya da konsolda gamepass kullanıcı olarak yüksek bir makama ulaşırsa o zaman bir Sony'de ayağını denk alacaktır, şu an sadece daha iyi Xbox olsu diye bekliyoruz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız