Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Tokyo Game Etkinliğinde Yeni Game Pass Oyunlarını Tanıtacak

 
 
Microsoft, Tokyo Game Show dijital etkinliğinde neler beklenebileceğine dair bir genel bakış sundu. Xbox baş pazarlama sorumlusu Jerret West "Oyuncular Xbox ve Bethesda Softworks'ten yeni koleksiyonlar ve ağırlıklı olarak Japonya ve Asya'da bulunan geliştiricilerden oyunlar görmeyi bekleyebilir " ifadelerini kullandı.
 
Xbox Game Pass'e gelecek yeni oyunlar duyurulacak
 
 
 
Tokyo Game Show, resmi YouTube kanalının yanı sıra belirli Xbox sosyal medya kanallarında birden fazla dilde izlenebilecek. Sunum 21 Eylül TSİ 12:00'de gerçekleştirilecek. Tokyo Game Show, 21-24 Eylül tarihleri ??arasında yapılacak ve gösterinin organizatörü Computer Entertainment Supplier’s Association'a göre yıllık bazda en büyük etkinlik olacak.
 
Geçtiğimiz ay Microsoft, eski PlayStation yöneticisi Mena Sato Kato'yu Japonya tarafında ortaklık bölümüne atadı. Kato, Xbox'a katılmadan önce 1999 ile 2021 yılları arasında Sony'de / Japonya'da birinci taraf PlayStation oyunu geliştirme alanında yedi yıllık iş geliştirme liderliği yaptı. Ek olarak çeşitli görevlerde yer aldı.
 
Kato son olarak yeni işinde Xbox'ın Japon ortaklarını dünya çapında destekleme çabalarına liderlik edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Spelldrifter, Epic Games'te Ücretsiz Yeni The Witcher 3 Modu Çıkarılmış İçerikleri Oyuna Dahil Ediyor

Hudson51

10.9.2023 22:53:42

0
Fazla bir şey beklememek lazım ama Microsoft'un kaç senedir Japonyaya sağlam göz kırpmasını artık sağlam bir stüdyo alma isteklerine yoruyorum. Belki FromSoft...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız