Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Sunumunda Halo Neden Yoktu? Phil Spencer Açıkladı

 
 
Microsoft'un oyun tarafından sorumlu başkanı Phil Spencer, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Xbox Games sunumunda birçok oyun gösterildi. Ancak Halo gibi önem verilen birinci taraf oyunun olmaması hayranların dikkatini bir hayli çekti ve bu durum sorgulanmaya başlandı. Phil Spencer ise bu durum hakkında çeşitli yorumlarda bulundu.
 
Xbox Sunumunda Halo Neden Yoktu?
 
 
 
Halo serisi Xbox tarafında önemli serilerden bir tanesi. Infinite oyunuyla beraber yeni bir deneyim sunmayı hedefleyen ekip sezon sezon içerikler sunmaya devam ediyor. Halo Infinite'in yeni sezonu 20 Haizran'da oyunculara sunulmayı bekliyor ve bu kapsamda yeni içerikleri bünyesinde barındırıyor.
 
Öne çıkan yapımlardan biri olan Halo Infinite'in sunumda olmaması dikkatleri üzerine çekiyor. Phil Spencer ise Guardian ile yaptığı bir röportajda konu ile ilgili şunları belirtiyor: "Xbox sunumunda Halo oyunu yer almadı. Bu durum onu daha az önemli yapmıyor. Şu anda 20'den fazla stüdyomuz bulunuyor ve bizim için dört büyük oyun dikkatleri üzerine çekiyor. Bu oyunlar arasında Fable, Forza , Halo ve Gears yer alıyor."
 
Spencer ayrıca geliştirici ekip 343 Industries'deki yeniden yapılanmadan dolayı Halo'nun sunumda yer almadığını söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Halo
FUT Esports, Dünya Şampiyonası’ndaki Yerini Garantiledi! Microsoft: Starfield, Bethesda'nın En Hatasız Oyunu Olacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız