Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Yabancı Basına Haber Oldu

 
Xbox Series X'in ülkemizdeki fiyatı o kadar yüksek ki yabancı basının bile dikkatini çekti.

Game Rant, Tech News Today ve Pure Xbox gibi siteler konsolun ABD'de 499 dolardan satılırken Türkiye'de 1200 dolardan satıldığını yazdı. Başlıkta Game Rant konsolun delicesine pahalını olduğunu, Pure Xbox göz yaşartıcı derecede pahalını olduğunu ve Tech News Today ulaşmasının çok zor olduğunu belirtmiş.

Kaynak, bir Türk kullanıcısının reddit üzerinde açtığı konudan alınmış ve vergilerden yakınılıyor.
 
%50 gümrük vergisi x %20 özel tüketim vergisi x %18 katma değer vergisi.
 
Xbox Series X'in Türkiye fiyatı ilk olarak 7499 TL olarak belirlenmişti fakat bu fiyat gümrük vergisinin %20'ye düşeceği beklentisiyle belirlenmişti. %50 gümrük vergisi uygulaması süresinin 1 Ocak'a kadar uzatılmasıyla fiyat da arttı.
 
Xbox Series X 9299 TL / $499 / €499 ve Xbox Series S 5399 TL / $299 / €299 fiyattan 10 Kasım'da dünya genelinde piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (5 Ekim - 11 Ekim) Söylenti: PS5'te Kullanılabilir Alan 664GB
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.12.2020 07:32:54

0
Arkadaş rezilliğimiz diz boyu yabancı basın bile isyan ediyor fiyatlara el insaf 3katına satıyorlar diye haber yapıyor yurdum insanları hala fiyatları savunuyor kimileri çılgın gibi almak derdine düşmüş çoğunluk için hayal bu fiyata konsol almak.

dark dragon

23.12.2020 11:53:41

+1
Dünya bizi kıskanıyor maşallah, Türkler o kadar zengin ki bizim verdiğimiz paranın 2-3 katını harcıyor diyorlar.

Revrains

8.10.2020 11:20:20

0
Çayda atmaz tayip amcaları ışıklı top falan var ondan atar oynasınlar diye

canskru

8.10.2020 10:38:36

+3
arkadaş bunları görmediniz mi hala yetmedi mi yaptıkları. değişmesi gerekmiyor mu artık bu hükümetin. anlamıyorum ya sizin gibi düşünenleri. hasta olan bi insanın tedavisini A hastanesi yapamıyor diyelim. Başka hastaneler de yapamaz nasıl olsa bu hastanede ööleyim mi diyorsunuz siz? Mantığınız bu mudur? Mantık şunu gerektirir.A hastanesi tedavi edemiyor. B hastanesine gidilir. O da tedavi edemiyor araştırma yapılır C hastanesine gidilir. Tedavi olunur iyileşilir. Sonra tekrar hasta olunur bu sefer C hastanesi haricinde başka hastanelere bakılır. Arkadaş takım tutar gibi iktidar mı tutulur. Cidden mantığını anlayamıyorum. Gerçekten eğitimsiz veya cidden çok çok iyi çıkarı olan bazı insanlar yüzünden gerçekten mantıklı düşünebilen insanlar arada kaynıyor gidiyor. yazık. biraz düşünün derim. çok değil biraz....

Guest-05BCBF09E

8.10.2020 10:03:10

+2
Sarayın önüne dilenmeye çıksınlar. Belki Tayyip amcaları onlara çay atar.

Guest-05BCBF09E

8.10.2020 10:01:09

0
Monarşiyi Saray inşaa ederek Erdoğan kurdu. Kaç milyar dolara mal oldu günlük masrafı milyonları geçiyor. Cumhuriyetin tüm kazanımlarını yok etmek, Atatürk'ün izlerini silmek için cemaatler ve tarikatlarla birlikte var gücüyle çalışıyor. Ak çete Truva atıdır. Emperyalistlerin yerli işbirlikçileridir. Onların ettiğini düşman bile akıl edemezdi. Bop eş başkanıyım diyor. Bop eş başkanlığını açıkla bakalım. Ne demek istiyor Erdoğan. Diyarbakır ile ilgili söyledikleri ne anlama geliyor. Diyarbakır Bop projesi kapsamında bir yıldız olabilir diyor. Ne demek bu? Muktedir olanı bu mu?

EMRE_RUSLAN

8.10.2020 00:46:50

0
Atari neyinize yetmiyor

Skywalkerx

7.10.2020 19:16:13

+5
Yazık gerçekten eğitimsizlerin oyları yüzünden olan bizim gibi bunlara asla oy vermeyen ve asla vermeyecek olanlara oldu...

aykutk

7.10.2020 19:16:10

+2
oy verenler bile şikayete başladı, verdiğiniz yetkiyi gördüğünüz etkiyi, uçacak demişti, uçuyoruz işte daha ne istiyorsunuz diyorum.

WARTIME

7.10.2020 19:10:37

+2
Genc nesil konsol almasin,araba almasin,kiz arkadasini gezmeye goturemesin,bisiklet alamasin,motor alamasin,pc alamasin,telefon alamasin,oyun alamasin,tatil yapamasinLan bu genclik ne yapacak oturup sabir mi cekecekler.

teknoCat

7.10.2020 19:05:47

+5
Sarayın günlük masrafı 10 milyon TL

JacobHughes

7.10.2020 18:49:27

+3
Bir oyun zevkimiz var, onu da oynatmıyorlar üstün zekalı yöneticilerimiz. Bazı insanlar ekran kartı alırım daha iyi falan diyor ama bu lanet hileler yüzünden oyundan zevk alamaz olduk. Bilgisayardan soğumamın en temel sebebi bu. Konsol desen boru gibi vergi sokuyorlar, bu bizim s ile başlayan küfür bile bunu tanımlamaz bu apayrı birşey. Keşke iq'um düşük zekalı insanlarla eşit olsaydı da psikolojim bu kadar bozulmasaydı. İki zevkimiz vardı, onu da zehir edin bize. Biz neyiz ki? Buna sebep kim olduysa o süpürgede ki tomurcuklara muhtaç olursunuz , umarım ağız kokunuzla geberirsiniz.

bocekgrafik

7.10.2020 17:41:33

+1
TR-ABD fiyat farkı dolar olarak 3 kat, 7.5 kat da kur farkı derken, 23 kat fiyat farkı var arada.

Sonic.Storm

7.10.2020 17:37:51

0
1950'ye gelindiğinde ülkene haldeydi diyorum, gelmiş 1950 sonrasını konuşuyorsun. Bu ülkede iktidarlar değişti ama hiçbiri muktedir olamadı. Buna Ecevit de, Demirel de, Erbakan da dahil. Rejim Kemalizm'dir. Muktedir olan da Kemalizm ve onun arkasındaki küresel masonik elitist monarşidir. Akp döneminden başka bişey bilmeyenlerin boş boş atıp tutması, ideolojik hezeyanları bişey ifade etmez. 1950'ye gelindiğinde savaşa girmemiş ülkede toplum, servetlerine servet katmış azınlık mason, kemalist elitler, oligarklar ve fakir-vasat halktan oluşuyordu. Halk neden Kemalizm'i demokratik hiçbir seçimde iktidar yapmadı, herşey çok iyiydiyse 50 seçimlerinde neden Chp kazanmadı? Şimdi başlarsın kesin "halkımız yobaz, cahil" diye jakoben, entel tavırlara :)

Guest-05BCBF09E

7.10.2020 16:42:34

0
1950'lerden beri hangi ideoloji hükümet oldu. Çoğunluk sağ partiler. Hesabı da onlara sor. Adanan Menderes, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu.Erdoğan 1950'lerden bu yana ülkeyi bunlar yönetmedi mi? Sadece araya Ecevit girdi. Erdoğan taa İstanbul Belediye başkanı iken Cia Türkiye Şefi Graham Fuller ile görüşmelere başlamadı mı? Hatta Akp'nin yeni Türkiye sloganı Graham Fuller'in Yeni Türkiye kitabından alınmış bir slogan değil mi? T.Erdoğan başbakan bile olamıyordu. Millet vekili dahi değilken Abd'de hangi vasıfla, kimi temsilen Abd'ye ziyaretlerde bulundu. Oralarda neler konuşuldu. Soros ile aynı masada fotoğrafları var. Ne görüştü onlarla. Bop eş başkanlığı ile kendisine ne vaat edildi. Kürt açılımı diye pkk ile görüşmeler neyin nesiydi. Bunların döneminde rüşvet, adam kayırma, hukuk tanımamazlık, adalete güvensizlik artmadı mı? Erdoğan anayasa mahkemesinin bir karında uymuyorum saygı das duymuyorum demedi mi? Saygı beklenmiyor zaten senden de. Uymuyorum demek hukukun üstünlüğünü kabul etmiyorum demektir. Demokrasi için amaç değil araçtır. Trene benzetti. Gerektiğinde demokrasi treninden inmesini bilmeli demedi mi? Fetö'yü bunlar beslemedi mi? İş ortağı gibiydiler. Menfaatleri çakıştı ortaklık bozuldu. Eski dostlar düşman oldu. Şimdi fetö gitti yerine Menzil vs.tarikat ve cemaatler geldi. Değişen bir şey yok. Ders alınmamış. Ballı ihaleler hep 5 iş adamına verilmiyor mu? Dünya 5'ten büyük diyordu. Türkiye de 5'ten büyük başka iş adamlarına müteaahhitlere iş neden yok. Hep aynı kişiler devlet ihalelerini alıyor. Devlet ihaleleri sürekli aynı kişilere, gruplara veriliyorsa. Bu ihaleleri yapanların bundan pay aldığı düşüncesi oluşmaz mı? Göstere göstere, yüzsüzce, utanmadan ülke soyuluyor. Hiç tepki vermediğiniz gibi bir de destek oluyorsunuz. Soyulan sensiz. Senin benim param peşkeş çekiliyor. Yerli ve milliyiz diyorlar. Madenlerimizi özelleştiriyor yabancılara satıyorlar. En son Kaz Dağlarını Kanadalı şirket Alamos Gold'a peşkeş çektiler. Madenlerimiz devletleştirsek biz kendimiz işlesek bundan bizim vatandaşlarımız menfaat elde etse olmuyor mu? Ülkeyi Erdoğan yönetmiyor. Erdoğan'ı yönetenler yönetiyor. Çünkü Erdoğan cahilin biri. Cahil birinin yönetme kapasitesi olmaz. Ne uluslararası ilişkiler biliyor, ne dünya tarihini ne de kendi tarihini biliyor. Entelektüel bilgi birikimi, donanımı yok. Diploması şaibeli. Kahvehanelerdeki amcaların üslubuyla konuşuyor. Eski siyasetçilere bak karşılaştır kalite nasıl düşmüş görürsün. Ülkemize yakışan bir devlet başkanı değil. Kabadayı jargonu kullanıyor. Belki de halk böylesini seviyor. Kendi seviyesinde, anlayabileceği dilden konuşanı seviyor.

BSC Misafiri

7.10.2020 16:01:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sonic.Storm Demirel'in başbakanken bi sözü vardı "davul bizim boynumuzda, tokmak başkalarının elinde" diye. Yeteri kadar şey anlatıyor sanırım. Türkiye'de iktidar olursun ama tam anlamıyla muktedir olamazsın. Bu Demirel'de de böyleydi, Ecevit'te de. Erdoğan bu konuda yaptığı hamlelerle biraz daha avantaj sağladı sadece.Yani ben zaten yazdıklarından çok da farklı düşünmüyorum, bağımsız bir ülke değiliz ki. Türkiye'de var olan dinamikler dış müdahalelere açıktır her zaman. Türkiye gizli bir İngiliz sömürgesi olarak dizayn edildi, Osmanlı'yı paylaşanlar Türkiye' nin yönetimini de dönem dönem paylaştı. Bi dönem ABD ağırlığı vardı, bazen Fransa'nın borusu öttü, zaman zaman Rusya, ama en çok da İngiltere hakimiyeti oldu üzerimizde. Mevcut finans düzenini anlamak için Türkiye'yi tek başına değerlendiremezsiniz. Siz sanki Akp'den önce herşey mükemmeldi, Almanya gibi üretime dayalı bi sistem vardı da Akp geldi batırdı modunda takılıyorsunuz. Osmanlı üzerindeki paylaşım savaşının yansımaları 100 yıldır devam ediyor.Almanya ve Japonya, 2.dünya savaşı enkazına rağmen kaç yılda toparladı? Biz 2.dünya savaşına katılmamamıza rağmen 1950'de hangi seviyedeydik? İdeolojik tarafgirlik yapmayı bırakıp objektif değerlendirin bakalım.
Burda konuşulan konu Demirel, Ahmet, Mehmet falan değil konu bu ülkenin tarihte dibe vurulması ve yaklaşık 18 yıldır iktidarda tüm gücü elinde bulunduran tek bir hükümet tek bir iktidar var. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Araçlarda %220 ÖTV alınması, konsollardan %50 vergi alınması herşeyin hayal olması doların 8 TL'ye Euro'nun 10 TL'ye yaklaşması, fabriklarımızın kapanması devlete ait kurumların özelleştirilip yabancılara satılması, üretimimizin bitirilip samanın bile yurtdışından ithal edilmeye başlanması bunlar hiç mi ama hiç mi bişeyleri anlatmıyor sen ve senin gibilere ?

BSC Misafiri

7.10.2020 15:55:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: tubytube Pisliğin başı Koç'lara odaklanmış durumdayım, diğer gizli saklı işler yapan holdingleri ve aileleri de az çok ayırt edebiliyorum, Boyner'leri pandemi yasaklarının olduğu günler daha iyi tanıdım. Ekranlarda RTE gibi kuklalarına aydın insanlar için söylettikleri her şey kendilerinin özeti; terörist, katil, hırsız, bölücü, vatan haini, ayrılıkçı, nifakçı ne derseniz deyin onlara ait sıfatlar. Bunlardan beslenen ne kişiler var bir bilseniz, nasıl savunuyorlar bunları bir bilseniz, nasıl azmışlar bir bilseniz, ağız dolusu untermensch dedirtiyorlar bana, kelimenin içi doldu, bir bu kelimenin içini boşaltamadılar Fotoğraflarını, 3 - 4 kelimeden oluşan ad ve soyadlarını, şirket "kültür"lerini görebilince doğrudan eski filmler aklıma geliyor. "Süreç veya hizmet" denilen "AK" şey tam olarak yaşadıklarımızdır; şu an o filmlere ve Arena gibi belgesellere ihtiyacımız var ama ortalarda yoklar, kafalarımızı yoklayıp gittiler, bu yüzden şu an çoğu solcu ve AK Parti karşıtı işsiz, zamanında her şeyi görebilmişler Bunlar sayesinde Anadolu'ya gecekondu kondururmuş gibi çadır devleti kurdurmuşlar Masonik dini düzen sevici mahlukatlar Görün işte gerçek yüzlerini Uğur Dündar gibilerinin... Yalnız hemen ABD karşıtlığına düşüp Wall Street koruyuculuğu yapıyorlar demeyin, bence onlar bile artık iğreniyorlar. XBox satın alımını kısıtlamak için vergi getirmek gibi "Türk maymun cehennemi" davranışlarını görmezden gelebileceklerini sanmıyorum...
Ah şu komplo teoriciler yok mu bi bitmediniz ne bi inandırıcı kaynak ne de sağlam bir veriniz var RTE Koç'un veya Boyner'in kimi kastediosan kimsenin kuklası falan değil biraz destekli sallayın ve acilen Amerikan filmleri izlemeyi bırakmalısın dostum ciddiyim.

teknoCat

7.10.2020 15:43:58

+3
Oy Moy yok

tubytube

7.10.2020 15:32:26

+1
Pisliğin başı Koç'lara odaklanmış durumdayım, diğer gizli saklı işler yapan holdingleri ve aileleri de az çok ayırt edebiliyorum, Boyner'leri pandemi yasaklarının olduğu günler daha iyi tanıdım. Ekranlarda RTE gibi kuklalarına aydın insanlar için söylettikleri her şey kendilerinin özeti; terörist, katil, hırsız, bölücü, vatan haini, ayrılıkçı, nifakçı ne derseniz deyin onlara ait sıfatlar. Bunlardan beslenen ne kişiler var bir bilseniz, nasıl savunuyorlar bunları bir bilseniz, nasıl azmışlar bir bilseniz, ağız dolusu untermensch dedirtiyorlar bana, kelimenin içi doldu, bir bu kelimenin içini boşaltamadılar Fotoğraflarını, 3 - 4 kelimeden oluşan ad ve soyadlarını, şirket "kültür"lerini görebilince doğrudan eski filmler aklıma geliyor. "Süreç veya hizmet" denilen "AK" şey tam olarak yaşadıklarımızdır; şu an o filmlere ve Arena gibi belgesellere ihtiyacımız var ama ortalarda yoklar, kafalarımızı yoklayıp gittiler, bu yüzden şu an çoğu solcu ve AK Parti karşıtı işsiz, zamanında her şeyi görebilmişler Bunlar sayesinde Anadolu'ya gecekondu kondururmuş gibi çadır devleti kurdurmuşlar Masonik dini düzen sevici mahlukatlar Görün işte gerçek yüzlerini Uğur Dündar gibilerinin... Yalnız hemen ABD karşıtlığına düşüp Wall Street koruyuculuğu yapıyorlar demeyin, bence onlar bile artık iğreniyorlar. XBox satın alımını kısıtlamak için vergi getirmek gibi "Türk maymun cehennemi" davranışlarını görmezden gelebileceklerini sanmıyorum...

Sonic.Storm

7.10.2020 15:28:11

0
Demirel'in başbakanken bi sözü vardı "davul bizim boynumuzda, tokmak başkalarının elinde" diye. Yeteri kadar şey anlatıyor sanırım. Türkiye'de iktidar olursun ama tam anlamıyla muktedir olamazsın. Bu Demirel'de de böyleydi, Ecevit'te de. Erdoğan bu konuda yaptığı hamlelerle biraz daha avantaj sağladı sadece.Yani ben zaten yazdıklarından çok da farklı düşünmüyorum, bağımsız bir ülke değiliz ki. Türkiye'de var olan dinamikler dış müdahalelere açıktır her zaman. Türkiye gizli bir İngiliz sömürgesi olarak dizayn edildi, Osmanlı'yı paylaşanlar Türkiye' nin yönetimini de dönem dönem paylaştı. Bi dönem ABD ağırlığı vardı, bazen Fransa'nın borusu öttü, zaman zaman Rusya, ama en çok da İngiltere hakimiyeti oldu üzerimizde. Mevcut finans düzenini anlamak için Türkiye'yi tek başına değerlendiremezsiniz. Siz sanki Akp'den önce herşey mükemmeldi, Almanya gibi üretime dayalı bi sistem vardı da Akp geldi batırdı modunda takılıyorsunuz. Osmanlı üzerindeki paylaşım savaşının yansımaları 100 yıldır devam ediyor.Almanya ve Japonya, 2.dünya savaşı enkazına rağmen kaç yılda toparladı? Biz 2.dünya savaşına katılmamamıza rağmen 1950'de hangi seviyedeydik? İdeolojik tarafgirlik yapmayı bırakıp objektif değerlendirin bakalım.

pyp

7.10.2020 14:19:55

+1
Xbox one var elimde. Full hd tv de yaklasik 5 senedir oynuyorum. Xbox Series x veya s almam icin once gidip 4K tv almam lazim. 400 euro tv500 euro Xbox Series XNerden baksan 900 euro eder. Ama uzun yillar goturur bu kombinasyon. Hollandada yasamama ragmen ben bile pahali buluyorum.

naturl

7.10.2020 12:07:36

0
Devletin başındaki sülükler; gideceklerini bildikleri için o güne kadar vergileri arttırıp ne koparırsak bizim için iyi olur diyorlar.O yüzden yakın zamanda daha çok zam görürüz. O yüzden halk olarak bilinçlenmemiz gerekir. Bu sülükleri oradan indirmek için gerekenler yapılmalı.

Seyrim

7.10.2020 11:48:39

0
Yuh rezalete bak.. Hem rezalet hem halkına işkence.. Yazık.. Bu sadece konsol değil zaruri ihtiyaç olan telefon ve onun gibi ürünlerde de geçerli..

Guest-05BCBF09E

7.10.2020 11:22:53

0
Gümrük vergilerinin, özel tüketim vergilerinin yüksek olmasının tek nedeni ihracatın ithalatı karşılama oranın düşük olması ve cari denge, ödemeler dengesi, dış ticaret(ithalat-ihracat) dengesinin ithalat lehine artması. Dolayısıyla sürekli cari açık verilmesi. İthalata dayalı bir ekonomimiz var. İhracat yapabilmek için bile yarı mamul ithal ediyoruz. Üreten bir toplum değiliz. İthalat yaptığımız kadar ihracat da yapabilseydik. Bu gümrük vergileri bu kadar yüksek olmazdı. Dengeyi sağlayabilmek için bilerek gümrük vergisini artırmak suretiyle ithalatı kısmaya çalışıyorlar. Ekonominin bu halde olmasının sebebi tüketim toplumu olmamız, üretimin olmaması. Dış güçlere bağlama kolaycılığını yapmayın. Hatayı kendinizde arayın. Tarımda kendi kendine yeten bir millet iken şimdi tarım ürünü ithal ediyoruz. 4 milyon Suriyeli mülteciyi ülkene aldın. Biz bize yetemezken üretemeyen bir 4 milyon daha ülkemize katıldı. Bu basiretsiz iş bilmez, liyakatsız bürokrat kadroları yüzünden ülke yıllarını boşa harcıyor.

Guest-05BCBF09E

7.10.2020 11:13:37

+4
Ekonominin kötü olması dış güçlere bağlıyorsanız. O zaman ben de tersinden düşünürüm. Ekonominin iyi olduğu zamanlarda dış güçler akp hükümetini başarılı göstermek için ülkeyi fonluyorlardı. Nakit akışı, yatırımlar vardı derim. Dış güçler faizi, dövizi böyle kontrol ediyorlarsa, hükümet kontrolü kaybetmiş, yönetemiyor demektir. Bu dış güçler Almanya'yı neden dize getiremiyor. Almanya'nın neden ekonomisi güçlü. Çünkü üretime dayalı ekonomileri var. Bizim gibi üretmeden tüketen toplum değil. Gezi olaylarıyla faiz yükseldi, döviz yükseldi diyorsan. Demek ki hükümet öyle bir acziyet içindeki, ülkeyi yönetemiyor dış müdahalelerde hemen ülke iflasa gidiyor. Bu durumda ülkenin ekonomisini bizim Berat değil dış güçler yönetiyor. Senin dediğin buna geliyor. Hükümetin yönetemediğini itiraf ediyorsun.

FyKy

7.10.2020 10:35:15

0
Haberinin birinin altındaki yorumları okudum. Utandım cidden. Brezilya'da bile 950$ mış. Yazıklar olsun.

Second sister

7.10.2020 01:19:12

0
şu ülke bi darbe görse 50 yıl geri gitse umrumda değil artık okadar bitmiş bi ülke telefon üreticisi türkiye mal satılmayacak araba üretici tr de araba satılmayacak dese moku yedi ülke geçim kaynagı resmen.

kaan457

7.10.2020 00:19:17

+1
Yabancı basın bile bu ne aga diyebiliyorken bizde de aldığı maaşın hakkını vererek susan aktroller var

therkut

6.10.2020 23:11:53

+1
Beynini x kimseye kiraya vermek yerine düşünmeye çalışırsan daha rahat edersin. Ahmet Mehmet e bakmak zorunda değilsin.

hitokiri_johndoesai

6.10.2020 20:36:06

0
1200 dolara güzel bir oyun PCsi toplanır; bunlar neyin kafasını yaşıyor? Hem konsol oyunları 80 $, bu gidişle 100 $ da olur. PC oyunları ise 50-60 $, %80-90 gibi deli indirimlere girip duruyor bir de, oyun almaktan oynamaya fırsat bulamıyorum.

Redeemertr

6.10.2020 19:21:37

+8

Redeemertr

6.10.2020 19:20:35

+1
2-3 sene önce ps4 pro+ek gamepad 2.000 TL mi neydi, şimdi ps5 neredeyse 10.000 TL olacak 15.000 TL olduğu zaman görüşmek üzere arkadaşlar

uluturk57

6.10.2020 18:17:35

0
Senin eğitimin ne merak ettiğim için soruyorum hani bahsettiğiniz partiye oy verenler eğitimsizmiş ya sizin sanırım galaksiler arası bir egitiminiz var

Dalette

6.10.2020 17:54:21

0
Bu ülkede konsol almak artık hayal oldu cihaz aldık bu seferde oyuna 700tl bayılamam

dievas

6.10.2020 17:00:40

+3
Oyun oynamak artik buyuk luks ulkede...

M3lank0lik

6.10.2020 02:13:16

+2
Türkiye üretmeden bir ürünün asıl değerinden daha fazla fiyata o ürünü satarak kar eden ülke.Nede olsa 80 Milyon ker.z var.Bir taneside çıkıp karşı çıkmıyor.Ha desem bu paralar ülkeye güç katar hizmet olarak döner savunmaya gider ihtiyacı olana yardım olur.Sağlık ihtiyaçları karşılanır yoksulların filan afette ek bütçe olur.Ama yok adamlar üstüne birde pamuk eller cebe deyip tüm kurulları ile dileniyor.Türkiye tohusmzu keriz yetiştiren.Dolandırıcı her dönem eksik olmayan bir toprak parçası.Koyun olursan güdende çok olur.

Mion

6.10.2020 00:14:05

0
Daha anasından yeni çıkmış velet posta koyuyor aklı sıra! Git ötede oyna!

355GTS

5.10.2020 23:40:03

+3
Siz bu kardeşinize verin yetkiyi, ps6 30 bin tl

Revrains

5.10.2020 23:19:20

+1
Ben sana demedim mi forumu bırak toplanma merkezine doğru yol al diye moruk hadi

Zooe

5.10.2020 23:13:29

+2
Arkadaşlar Türkiye hiçbir zaman zengin değildi ki biz 2004 2013 arası Ekonomide en altın çağı yaşadık.. Ben ps1 zamanıda vitrinlere bakar bakar dururdum Lansmandan 1 yıl sonra aldım. Şimdi özümüze yani o yıllara döndük dönüyoruz. Zengin değildi derken Varlık içinde yokluk.. Eşit yurttaşlık, liyakatlı yöneticiler, dengeli vergi olursa ancak maaşlarımız 1000$ seviyesine çıkar

The_Rahip

5.10.2020 20:31:10

+1
Avrupa'daki Hans ve Joshua paraları olmadıkları için oralarda bu konsollar ucuza satılıyor. Ülkemizde ise gelir seviyesinin yüksek olması yüzünden ülkemizde konsollar pahalı cunku bizler rahatça alabiliriz.Dünyanın kıskandığı ülkemizde fakir Avrupalılar gibi 500 birime konsol mu alacağız. Yapmayın!!!!

MuharremAylar

5.10.2020 20:17:21

+2
Konsola lüks diyen adamlar saraylarda yaşamasa, altlarında son model mercedesleri audileri olmasa, binlerce dolarlık taki takmasalar bu ülke bugün bh durumda olmazdi

BSC Misafiri

5.10.2020 19:28:35

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257
quote:

Orjinalden alıntı: Sonic.Storm "Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. <b>Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz.</b> Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. <b>BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız. </b>
Gezi madem terördü kardeşim sana bir soru sorucam neden o zamanın istanbul emniyet müdürü, İstanbul valisi ve o operasyona katılmış polislerin neredeyse hepsi şu an Fetö' den hapiste? Hani o zamanının başbakanının polisimiz destan yazdı dediği polisler şu an niye hapiste? Hani madem gezi dış destekliydi, dış güçlerin oyunuydu madem neden oradaki insanların üzerine gaz yağdırdılar fetöcülerle beraber? Hadi onu geçtim gezi döneminden neden 1 tane tutuklu kalmadı içeride hepsi beraat etti suç unsuru bulunamadığı için? Yahu cidden bu kadar da mı kafanız basmıyor doların, euronun günah keçisini gezi ilan etmek nasıl bir ekonomi bilmezliktir nasıl bir cahilliktir. Niye diyemiyorsunuz ki başkanlık sistemi geldi dolar euro fırladı çünkü dünyada bir tek üçüncü dünya ülkelerinde olan bir yetki devrini yani tek adama bütün yetkilerin verildiği onu denetleyen hiçbir kurumun olmadığı bir ülkeye hangi yabancı yatırımcı güvenip parasını yatırır? Niye demiyorsunuz 20 yıldır bütün parayı betona gömdük hiçbir şey üretmedik. Yeter bak valla artık midem bulanıyor bu tarz gezidir şudur budur diye palavra sıkanlardan.
Nokta atışı budur bunun üzerine artık bişey söylenmez kardeşim aklın yolu bir. Bunların hepsi de gerçek inanmayan açar bakar bunu da bilmiolarsa daha da interneti pisletmesinler.

BSC Misafiri

5.10.2020 19:28:14

+1
Bize müstahak

Sonic.Storm

5.10.2020 19:13:07

+1
Birilerinin pkk terörünü kullanarak kendi amaçlarına ulaşmak istemesi, pkk'nın terör örgütü, yaptıklarının da terör eylemi olduğu gerçeğini değiştirir mi? Gezi'nin de bundan farkı yok. Neye, kime taşeronluk yaptınız, hizmet ettiniz ona bakın? Faizler cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesindeydi, şimdi kaç oldu. Size bi faydası oldu mu bunun? "Faiz lobisi" denince aklınızca dalga geçiyordunuz. O gün ihtiyaçları vardı fetöcüler, şunlar, bunlar farketmez bi bahaneyle uygun ortamı sağlayıp sizi döktüler sokağa, alacaklarını aldılar milyon dolarları indirdiler ceplerine sizinle işleri kalmadı. Dağdaki çapulcu pkklılar da öyle, pislik içinde hayatlarını geçirip birilerine hizmet edip geberip gidiyorlar.

Sean john

5.10.2020 18:28:08

0
Tamam link varmış çokta upvote almamış reddite garip .

Mion

5.10.2020 18:18:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: therkut Ahaberi acil azaltmanız lazım, beyin ölümü gerçekleşmek üzere.
Aynen aynen çürük portakal ve herbokolog ismaile bakmamız lazım değil mi :P

therkut

5.10.2020 18:15:30

+5
Ahaberi acil azaltmanız lazım, beyin ölümü gerçekleşmek üzere.

Zarbo257

5.10.2020 18:06:32

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Sonic.Storm "Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. <b>Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz.</b> Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. <b>BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız. </b>
Gezi madem terördü kardeşim sana bir soru sorucam neden o zamanın istanbul emniyet müdürü, İstanbul valisi ve o operasyona katılmış polislerin neredeyse hepsi şu an Fetö' den hapiste? Hani o zamanının başbakanının polisimiz destan yazdı dediği polisler şu an niye hapiste? Hani madem gezi dış destekliydi, dış güçlerin oyunuydu madem neden oradaki insanların üzerine gaz yağdırdılar fetöcülerle beraber? Hadi onu geçtim gezi döneminden neden 1 tane tutuklu kalmadı içeride hepsi beraat etti suç unsuru bulunamadığı için? Yahu cidden bu kadar da mı kafanız basmıyor doların, euronun günah keçisini gezi ilan etmek nasıl bir ekonomi bilmezliktir nasıl bir cahilliktir. Niye diyemiyorsunuz ki başkanlık sistemi geldi dolar euro fırladı çünkü dünyada bir tek üçüncü dünya ülkelerinde olan bir yetki devrini yani tek adama bütün yetkilerin verildiği onu denetleyen hiçbir kurumun olmadığı bir ülkeye hangi yabancı yatırımcı güvenip parasını yatırır? Niye demiyorsunuz 20 yıldır bütün parayı betona gömdük hiçbir şey üretmedik. Yeter bak valla artık midem bulanıyor bu tarz gezidir şudur budur diye palavra sıkanlardan.

Zarbo257

5.10.2020 17:58:30

0
Kıskanmasınalar bizi ezanlarımızı susturamayacaklar bayrağımızı indiremeyecekler!!! O beşinci sarayı da yapıcaz tamam mı kudurun.

Mion

5.10.2020 17:45:19

+1
Gezi hayali kurmaya devam edin! Elinizdekilerden de olacaksınız!

BSC Misafiri

5.10.2020 17:10:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Onurmsq Yurtdisinda nasil calisabiliriz.
dil ve torpil ve para

eagleoneye

5.10.2020 15:53:15

0
Yurtdisinda nasil calisabiliriz.

Mugetsuga

5.10.2020 15:25:12

+3
"Siyaset konuşulacak bir konu olmadığı için" demişsiniz ancak ülkemizde hemen hemen her şey siyasete çoktan bulaştı bile. Günlük hayatımız sabah kalkıp akşam yatıncaya kadar siyasetle geçiyor.Siyaset insanların 7/24 konuştuğu bir yer haline geldi Türkiye.Neredeyse her şeye siyaset karışmasaydı da insanlar siyaset konuşmasaydı keşke ama çoktan o aşamayı geçtik.

Aether

5.10.2020 15:20:18

+3
Kimse cikip demiyor ki Haci biz amerika dan cok mu kazaniyoruz? Ne oluyor?

Mugetsuga

5.10.2020 15:19:43

+11
Asıl komik olan insanların boş vakitlerinde eğlenmek için "basit ve ucuz" denebilecek oyun oynama alışkanlığına dahi erişememesine laf edilmesidir.Sanki herkes "Sadece oyun oynayalım yan gelip yatalım" diyormuş gibi boş boş konuşuyorsunuz.

BlueDay_86

5.10.2020 15:16:49

+2
Yabancılar bizi kıskaniyeahhh

classlord

5.10.2020 15:04:24

+4
Bizi yönetenler bizi vatandaş olarak görmüyor ki. Köle olarak görüyor. Kendilerini de köle sahibi olarak nitelendiriyorlar zaten. Ancak başımıza ne geldiyse kendi seçimlerimiz dolayısıyla geldiğinide unutmamak lazım.

usmcsas

5.10.2020 14:42:20

+1
Şaka gibi ülkeyiz.

BSC Misafiri

5.10.2020 14:29:45

+1
Teşekkürler bıyıklılar bizi bir kez daha dünyaya rezil perişan ettiğiniz için :(

Curtius

5.10.2020 14:09:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: nako8 İsyana kavgaya gerek yok arkadaslar Turkiyeden almayin amazondan getirtin bitti olay
gümrük vergisi her türlü giriyor en ağır fiyatı yansıtan da o zaten

nako8

5.10.2020 14:06:11

0
İsyana kavgaya gerek yok arkadaslar Turkiyeden almayin amazondan getirtin bitti olay

Illusive Man

5.10.2020 13:55:19

0
Redditti değil ama redditte çok kullanılan img.ur banlıydı bi ars türkiyede yine vpn açıyorduk reddit için 😂

Scofield

5.10.2020 13:50:57

+3
Konsol'un fiyatı çok pahalı iken insanlar elbette isyan edecek ben mecbur değilim 1 sene sonra almaya, hadi bekledik diyelim fiyat 10k'dan 8-9k'ya düşer bu da bir avantaj sağlamaz. Yine pahalı yine pahalı. O bekleriz sorun yok diyen arkadaşlarda, çoktan ön siparişe geçmişlerdir ne de olsa avantaları var. (Sizler anladınız) Siyaset konuşulacak bir konu olmadığı için uzunca yazmak istemiyorum ama bende doluyum arkadaşlar. Ülke ne hale geldi, yazık.

Sonic.Storm

5.10.2020 13:48:47

+6
"Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz. Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız.

BSC Misafiri

5.10.2020 13:42:45

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Proprietor Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır
O zaman sana tavsiyem Fox tv ve Halk tv haberlerini izlemendir ülkenin gerçeklerini yayınlıyolar bu yüzden izleniolar klavye delikanlılığını çok yanlış anlamışsn kısacası çok talihsiz bi yorum yapmışsın basından medyadan kimlerin ne kadar fırıldak olduğunu herkes biliyo sadece biraz araştırıp öyle yorum yazmanda fayda var derim. Kimse demio fox halk tv gibi hükümeti yerden yere vursunlar diye sadece bile isteye yapılan herşeyin halka şeffaflıkla aktarılması şart olay bu. Senin gibiler de koruyo bu yandaşçıları son olarak halk sokağa çıksa tomalar geçer üzerinden herkes sindirildi geçmiş yıllardan da mı haberin yok
yok adam haklı eğer halk bir ağaç için sokağa çıktığı gibi bu hükümeti eleştirmek içinde bu gelen zamlar içinde bu kurlar içinde bu saklanan corona virüs sayıları içinde sokağa çıkacak cesareti yoksa kimse forumda şurda burda şikayet etmemeli evde oturarak veya forumlarda yazarark twitterda lanet ederek BU ÜLKE KORUNMAZ insanları kurtarmak için kendinizi feda etmeyi bileceksiniz
Hala olayı 1 ağaç sanan var, yazık... O çaba bugünleri yaşamamak içindi ağaç bahaneydi ama anlayana...

fractal design

5.10.2020 13:43:06

+1
Benzer videolar GTX1080 çıktığı zamanlar da yapılmıştı ve o zaman böyle ekstra vergiler yoktu.

BSC Misafiri

5.10.2020 13:37:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adama akıl vermişsin de sen ne kadar kendini feda ettin kardeşim yazması çok kolay da sen sanırım ya yurtdışında yaşayıp akıl verip atan tutanlardan ya da şuanki konumdan aşırı memnunsun eğer memnun değilsen de yarın iç savaş başlatacak bi halin var, komik.
:D ben sizin için niye kendimi feda edim siz gidin twitterdan ülkeyi korumayı çalışın gidin köle gibi çalışarak evde oturarak ülkeyi korumaya çalışın ben niye sizin gibiler için feda edim kendimi siz kendinizi feda edeceksiniz siz öyle evde oturarak oy vererek ülkeyi koruduğunu sanıyorsanız sizlere akıl vererek hakaret etmişim SORRY

Dr_Otis

5.10.2020 13:24:18

+4
Cevapları incelediğimizde çoğunluk haklı serzenişte bulunurken birkaç şükürcü takımı da elindekiyle şükretmeyi yenisini istememeyi ve mümkünse bir kaç yıl beklemeyi tavsiye etmiş. Ne güzel değil mi, sizler diğer insanların üçte bir asgari ücretle en son çıkan teknolojiyi kullanabildiğini bildiğiniz halde bizlere misli mislifiyatları pompalayan güruha isyan edeceğiniz halde buradaki insanları şükürsüzlükle itham ediyorsunuz. Eminim imkanınız olsa siz de en son teknolojiyi kullanmak istersiniz ama fakirlik ve alım gücünüz öyle düşük ki hepimiz gibi, bari şükredelim de onu istemeyelim derdindesiniz. Bırakın bu ayakları, yarın 4000 liradan satılıyor deseler herkesten önce koşa koşa almaya gidersiniz.

babadol

5.10.2020 13:11:40

+5
Microsoft bu kadar kar etmiyor cihazdan.

BSC Misafiri

5.10.2020 13:06:20

0
1 sene bekleyin ne olacak ben 7 yıllık pc kullanıyorum

BSC Misafiri

5.10.2020 13:04:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Proprietor Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır
O zaman sana tavsiyem Fox tv ve Halk tv haberlerini izlemendir ülkenin gerçeklerini yayınlıyolar bu yüzden izleniolar klavye delikanlılığını çok yanlış anlamışsn kısacası çok talihsiz bi yorum yapmışsın basından medyadan kimlerin ne kadar fırıldak olduğunu herkes biliyo sadece biraz araştırıp öyle yorum yazmanda fayda var derim. Kimse demio fox halk tv gibi hükümeti yerden yere vursunlar diye sadece bile isteye yapılan herşeyin halka şeffaflıkla aktarılması şart olay bu. Senin gibiler de koruyo bu yandaşçıları son olarak halk sokağa çıksa tomalar geçer üzerinden herkes sindirildi geçmiş yıllardan da mı haberin yok
yok adam haklı eğer halk bir ağaç için sokağa çıktığı gibi bu hükümeti eleştirmek içinde bu gelen zamlar içinde bu kurlar içinde bu saklanan corona virüs sayıları içinde sokağa çıkacak cesareti yoksa kimse forumda şurda burda şikayet etmemeli evde oturarak veya forumlarda yazarark twitterda lanet ederek BU ÜLKE KORUNMAZ insanları kurtarmak için kendinizi feda etmeyi bileceksiniz
Adama akıl vermişsin de sen ne kadar kendini feda ettin kardeşim yazması çok kolay da sen sanırım ya yurtdışında yaşayıp akıl verip atan tutanlardan ya da şuanki konumdan aşırı memnunsun eğer memnun değilsen de yarın iç savaş başlatacak bi halin var, komik.

BSC Misafiri

5.10.2020 13:04:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mion
quote:

Orjinalden alıntı: Revrains Oyun yok araba yok ev yok kaliteli iş standarti yok ulan her boka ağlanır bu ülkede moruk mertebesine yükselmiş 35 40+ forumu bıraksın aşık olduğu partinin toplanma alanlarında ayran içip ekonomi çok iyi yiğenim demeye gitsin hadi bakayım moruklar hadi toplanıp gidin
Sende git avrupada keferelerin kıçını yala!
Hahaha. Avrupadan bildiriyorum kimse kimsenin kıçını yalamıyor :D Millet malı götürür, yaşarken siz daha ona buna kefer diyip kendiniz böyle avutun.

Mion

5.10.2020 12:40:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mion Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!</blockquote> arabası olmayanın araba almak istemesi 8 yıl önceki kullandığı pc veya konsolun emekli olması ve yenisini istemesi veya telefonuda yok veya çok eskidir yenisini istemesi de tüketim çılgınlığımı her sene telefon değiştirenlere kızabilirsiniz ama burda bu konuda laf edemssiniz haddinizi bilin z kuşağından tiksinmişmiş ne işiniz var burada bu forumda sen gidip milli parkında yuvarlana yuvarlana kekini yesene domates pahalı ölene kadar oyum ona diyen teyzenin kocası mısınız acaba merak ettim o kafadasınız da
Merak etme 85 liyim, o amcaların sizin gibilerle işi olmaz :P

BSC Misafiri

5.10.2020 12:39:39

0
yiyin birbirinizi ete para vermeyin dalışın birbirinize girin böyle aferim. hiç yapıcı bir şey yok bomboş

BSC Misafiri

5.10.2020 12:39:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Proprietor Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır
O zaman sana tavsiyem Fox tv ve Halk tv haberlerini izlemendir ülkenin gerçeklerini yayınlıyolar bu yüzden izleniolar klavye delikanlılığını çok yanlış anlamışsn kısacası çok talihsiz bi yorum yapmışsın basından medyadan kimlerin ne kadar fırıldak olduğunu herkes biliyo sadece biraz araştırıp öyle yorum yazmanda fayda var derim. Kimse demio fox halk tv gibi hükümeti yerden yere vursunlar diye sadece bile isteye yapılan herşeyin halka şeffaflıkla aktarılması şart olay bu. Senin gibiler de koruyo bu yandaşçıları son olarak halk sokağa çıksa tomalar geçer üzerinden herkes sindirildi geçmiş yıllardan da mı haberin yok
yok adam haklı eğer halk bir ağaç için sokağa çıktığı gibi bu hükümeti eleştirmek içinde bu gelen zamlar içinde bu kurlar içinde bu saklanan corona virüs sayıları içinde sokağa çıkacak cesareti yoksa kimse forumda şurda burda şikayet etmemeli evde oturarak veya forumlarda yazarark twitterda lanet ederek BU ÜLKE KORUNMAZ insanları kurtarmak için kendinizi feda etmeyi bileceksiniz

BSC Misafiri

5.10.2020 12:37:29

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: HORTDAN bunları görerek büyüyen bir nesil var. tek önerim milliyetçi ve dini duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin. gelecek seçimde her şey sizin elinizde buna dur demek sizin elinizde
sanki yarın başkası gelse her şey ucuzlayacak dolar 3 lira civarlarında falan mı olacak sanıyorsun ciddi ciddi?
en azından 3 5 sene içinde türkiye kendini toparlar köprülere para ödemez tarikatçılara cemaatçilere para ödemez her 100 metrede bir cami yapmaz eğitime sağlığa tarıma yatırım yapar adalet gelmesi hukukun sağlanması üretim yapılması için gerekli adımların atılması sağlanır bu sebeble dolar 2 3 4 e kadar da inebilir yeterki yabancı yatırımcılar bu ülkeye güvensin yeterki bu ülkede adalet olsun yeter ki üretim yapılsın zeytinin üretilmesini bile engelledi akp :S

Firoles

5.10.2020 12:33:19

+3
Gerçekten her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz ve bunu onların yanlıları görmüyor, görsede bir şey demiyorlar çünkü mutlular yiyorlar içiyorlar. Yazık gerçekten ülkemiz ne hallere geldi..

BSC Misafiri

5.10.2020 12:32:46

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Mion Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!
arabası olmayanın araba almak istemesi 8 yıl önceki kullandığı pc veya konsolun emekli olması ve yenisini istemesi veya telefonuda yok veya çok eskidir yenisini istemesi de tüketim çılgınlığımı her sene telefon değiştirenlere kızabilirsiniz ama burda bu konuda laf edemssiniz haddinizi bilin z kuşağından tiksinmişmiş ne işiniz var burada bu forumda sen gidip milli parkında yuvarlana yuvarlana kekini yesene domates pahalı ölene kadar oyum ona diyen teyzenin kocası mısınız acaba merak ettim o kafadasınız da

BSC Misafiri

5.10.2020 12:32:24

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Mion
quote:

Orjinalden alıntı: Revrains Oyun yok araba yok ev yok kaliteli iş standarti yok ulan her boka ağlanır bu ülkede moruk mertebesine yükselmiş 35 40+ forumu bıraksın aşık olduğu partinin toplanma alanlarında ayran içip ekonomi çok iyi yiğenim demeye gitsin hadi bakayım moruklar hadi toplanıp gidin
Sende git avrupada keferelerin kıçını yala!
adam haklı domates pahalı ölene kadar oyum ona diyenlerin ne işi var burada gitsin milli parklarında yuvarlana yuvarlana ücretsiz kekini yesin

Caped 117 Crusader

5.10.2020 12:32:10

+1

BSC Misafiri

5.10.2020 12:21:59

+12
quote:

Orjinalden alıntı: sonofmana Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.
Bu ülkede gençlerin elini ayağını bağlıyorsun, ne tatil yapmasını sağlayabiliyorsun ne de yabancılar gibi gezip görebilmesini. Biri gidip alengirli bir spor, hobi yapmak istese bile onca parası olması lazım. Sonra gelip oyun ne ya üretmek lazım kafası yaşıyorsun. Sen ülke gencine ne olanak sağlıyorsun ? Ucuz ulaşılabilir olması gerekenler hep lüks. Yurtdışında özellikle gelişmiş ülkelere bir bakın genel gençlerin öz güvenleri, hayat deneyimleri, olgunlukları ne kadar yüksek. Bunlar rastlantı mı sanıyorsunuz ? En basitinden yazın bisikleti alıp denize gitmek, kamp yapmak istesen kimsenin parsellemediği bir plaj arıyorsun.

BeyazBüyü

5.10.2020 12:17:58

+17
81'liyim size göre hangi kuşakta oluyorum? Xbox Series X'i Avrupa'dan aldım, hadi o faslı geçelim.Size göre insanlar istedikleri şeylere sahip olmasınlar mı? Her yeni çıkan şeyi herkes alamıyor zaten merak etmeyin. Ben şimdi 3 yıldır motosiklet almak istiyorum, her yıl fiyatı artmaya devam ediyor, nasıl alacağım? Almayayım mı? Öyle ya size göre bu da tüketim çılgınlığı o zaman. Oturayım kiralık dairem de hatta nefes bile almayayım, havayı tüketiyorum çünkü.Z kuşağı, Y kuşağı, X kuşağı bırakın bu kuşak davasını. İnsan oğlu her şeyi ister, istekler ölünce biter. İnsanların her yeni çıkan şeyi almak istemelerini eleştireceğinize, bu fiyatları yükseltenleri eleştirseniz daha faydalı olur!

Revrains

5.10.2020 12:12:49

+7
Oyun yok araba yok ev yok kaliteli iş standarti yok ulan her boka ağlanır bu ülkede moruk mertebesine yükselmiş 35 40+ forumu bıraksın aşık olduğu partinin toplanma alanlarında ayran içip ekonomi çok iyi yiğenim demeye gitsin hadi bakayım moruklar hadi toplanıp gidin

BeyazBüyü

5.10.2020 12:10:48

+7
O gelecek olan başkası bunlar kadar yemez merak etme. Mesajları da üyeliğin ile yazarsan daha gerçekçi olur, üye değilsen de ol bir zahmet!

Mion

5.10.2020 12:07:56

0
Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!

DburakKoc

5.10.2020 12:09:08

+15
Bu nesil arabaya binemiyor diye de ağlıyor, buna nasıl bir bahanen var acaba?

DburakKoc

5.10.2020 12:08:15

+1
Bu fiyatlardan konsol alan babayiğitler var mı acaba

SupermanPrime

5.10.2020 12:07:19

+12
Düşünme kabiliyeti olan bir kişi, bu durumun sadece xbox ya da playstation ile alakalı olmadığını anlar.İsmi donanımhaber olan bir siteden de nasıl bir paylaşım yapmasını beklediğin de garip bi durum.

aykut291

5.10.2020 11:48:18

+6
Adamlar bir taraflarıyla gülüyodur heralde bize.Bu arada şimdiden söyliyim Gümrük vergisi %20 ye çekilse bile o fiyat güncellenmeyecek bunu bilin.Anca indirim yaparlar ama o fiyat asla düşmez.

STMUS

5.10.2020 11:44:11

+7
Araba fiyatlarına falan baksalar bir de ne düşünürler acaba.

sonofmana

5.10.2020 11:40:03

+1
Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.

BSC Misafiri

5.10.2020 11:39:06

+6
avrupada yaşamak - easy türkiyede yaşamak - very hard

BSC Misafiri

5.10.2020 11:39:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: HORTDAN bunları görerek büyüyen bir nesil var. tek önerim milliyetçi ve dini duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin. gelecek seçimde her şey sizin elinizde buna dur demek sizin elinizde
sanki yarın başkası gelse her şey ucuzlayacak dolar 3 lira civarlarında falan mı olacak sanıyorsun ciddi ciddi?

BSC Misafiri

5.10.2020 11:38:52

+3
dalga konusu olmuşuz :D bazıları hala bizi kıskanıyolar diyor bıraksınlar bu hikayeleri

Sodalayn

5.10.2020 11:38:49

+7
Sanki yabancılar için 600$ ucuz onlarda o paraya almıyor gibi laflar eden arkadaşlar çıkar illa söyliyim; çok uzak olmayan bir geçmişte xbox360 ı 600₺ ye almıştık. O zaman olması gereken bir fiyattı ve kesinlikle pahallı değildi. O zamanlar akıllı telefonların en kralı da 1000₺ idi. O zamanlar aileme xbox almak istediğimi söylediğimde ay sonunu beklemem gerektiğini söylemişlerdi. Şimdi mezun oldum hem işim gücüm yok hemde desem ki ya bi xbox alalım evde boş oturuyorum zaten fiyat olmuş 9MİLYAR şaka gibi...

dark dragon

5.10.2020 11:20:27

+11
Türkler ne kadar zengin bizim 2-3 katımıza konsol alıyorlar, vallahi kıskandık diye devam etmişler.

BSC Misafiri

5.10.2020 11:09:42

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Proprietor Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır
O zaman sana tavsiyem Fox tv ve Halk tv haberlerini izlemendir ülkenin gerçeklerini yayınlıyolar bu yüzden izleniolar klavye delikanlılığını çok yanlış anlamışsn kısacası çok talihsiz bi yorum yapmışsın basından medyadan kimlerin ne kadar fırıldak olduğunu herkes biliyo sadece biraz araştırıp öyle yorum yazmanda fayda var derim. Kimse demio fox halk tv gibi hükümeti yerden yere vursunlar diye sadece bile isteye yapılan herşeyin halka şeffaflıkla aktarılması şart olay bu. Senin gibiler de koruyo bu yandaşçıları son olarak halk sokağa çıksa tomalar geçer üzerinden herkes sindirildi geçmiş yıllardan da mı haberin yok

evo_4

5.10.2020 11:03:57

+7
Reddite konu açan arkadaşın Silivri'de yeri ayırtılmış.

BlackBeasT

5.10.2020 10:47:10

+6
Reddit TR'de şube açsın, Kullanıcı bilgilerini bizimle paylaşın, Reddit'de bize hakaret ediliyor, Terör faaliyetleri icra ediliyor, Erişim engellenmeli... Twitter'a 1 oda bahçeli yerden yazmaya başlar

Skywalkerx

5.10.2020 10:46:39

+27
Konsolu yapandan daha fazla kazan arabayı yapandan daha fazla kazan telefonu üretenden daha fazla kazan..Bizim iktidar hayatın bug ını bulmuş yemin ederim..Yazık gerçekten eğitimsizlerin oyları yüzünden olan bizim gibi bunlara asla oy vermeyen ve asla vermeyecek olanlara oldu...

NusretSamanci

5.10.2020 10:41:36

+9
ne hale geldik ya bu millet bunları hak etmiyor diyorum ama aslinda hak ediyoruz sanki.. işin kötüsü gelecek seçimde hiç bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum maalesef

yaratıc1KLAVYE

5.10.2020 10:27:31

+9
Çok şaşırdım! Halbuki bizim panda yavrusu yayıncımız bu fiyatları hakaret ede ede savunmuştu. Ps 5 ana konuya girdiğimde de herkes fellik fellik ön sipariş için site yenilemekten gına geldiğini söylüyorlardı. Yani pahalı olan ne onu anlamadım? Site yenilemekten imanı gevreyenler kim? Elin gavur sitesine ülkesini kötüleyenler kim? Kim bu hem pahalı diyip hem de görmemiş gibi kapışanlar? Kim ulan kim!!!

Sayko RGB

5.10.2020 10:16:39

+6
Yabancılara türküz desek iki kere düşünüyorlar. Neyseki böyle bir takıntım yok. Her türlü garabetler ülkesi olmakta emin adımlar ile ilerliyoruz. Xbox fiyat rezaletinden daha öncelerine gidersek 300 sayfalık roman çıkar seri halinde.

Proprietor

5.10.2020 10:04:33

+7
Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır

rambocuk

5.10.2020 09:51:54

+3
Herkes ama maaş ama fiyatlar ama dış politika bir şeyden şikayetçi peki bu adamları kim seçiyor kafayı yicem

R-10

5.10.2020 09:35:28

+19
Yabancılar bundan kıskanıyor bizi onlar böyle tüm dünyaya haber olamıyorlar Ver mehteri ver uçuyoruz

JourneyToTheWest

5.10.2020 09:29:33

+15
Ekonomi şahlanınca böyle oluyormuş demekki

HORTDAN

5.10.2020 09:20:11

+41
bunları görerek büyüyen bir nesil var. tek önerim milliyetçi ve dini duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin. gelecek seçimde her şey sizin elinizde buna dur demek sizin elinizde

Punisher155

5.10.2020 09:11:12

+81
Evet tüm dünyaya rezil rüsva olmaya devam, gerçekten acınası haldeyiz adamlar bizim yerimize üzülüyor resmen haliyle yabancı basına konu oluyoruz ama bizim bazı şerefi iki para etmez yandaş medyamızdan bu konuda tık yok pek de takip etmiyorum onları ama bu konuya değindiklerini hiç sanmıyorum korkularının köpeği olan üç maymunu oynamaktan iyice maymuna dönmüş bir yandaş basın/medyamız var, çok nadiren de denk gelsem bunlara asla ülkenin kötü durumuyla ilgili haberlerine rastlamadım ki konsolla alakalı haber yapacaklarını da pek sanmıyorum, hepsini geçtim bu kadar düşmeyi nasıl başarabildik aklım mantığım almıyor gerçekten almıyor.

RealArek

5.10.2020 09:03:43

+70
quote:

Orjinalden alıntı: SakuraiTomoki Gümrük vergisinin yüzde 20'ye düşeceği beklentisi... Sanki 7500TL ucuz bir fiyat... Yazık ülkemin güzel insanına.... Yakında aldığımız nefes sayısı kadar vergi alırlarsa şaşırmam....
50 kere yazdık gelen vergi gitmez bide yabancı basında rezil olduk bu ülke o kadar kötü durumda ki asgari ücretden bile 600 tl vergi kesiliyor normalde 2.900 olan asgari ücret kesintilerden sonra 2.300 kalıyor kuş kadar para veriyolar vergiler her gün durmadan artıyor halkın artık yeter demesi lazım gelir %10 vergiler %100 nasıl denge bu demesi lazım bu kafayla yakında hava vergisi gelecek adamlar her gün şaka gibi açıklamalar yapıp bizimle dalga geçiyorlar.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

SakuraiTomoki

5.10.2020 08:39:21

+113
Gümrük vergisinin yüzde 20'ye düşeceği beklentisi... Sanki 7500TL ucuz bir fiyat... Yazık ülkemin güzel insanına.... Yakında aldığımız nefes sayısı kadar vergi alırlarsa şaşırmam....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız