Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series Sahiplerinin %70'i Xbox Game Pass Abonesi

 
Xbox Series, ilk 24 saatteki satış miktarıyla Xbox konsolları tarihinde en büyük çıkışı gerçekleştirmeyi başardı.

Microsoft'un duyurusuna göre konsolu satın alanların %70'lik kısmı Xbox Game Pass abonesi. Buna mevcut aboneler ve konsolu alır almaz yeni abone olanlar dahil.

Yeni nesil Xbox konsolları Assassin's Creed Valhalla, Destiny 2: Beyond Light, Dirt 5, The Falconeer, Tetris Effect: Connected, Watch Dogs: Legion ve Yakuza: Like a Dragon gibi 40 yeni ve optimize oyunla birlikte çıktı ve önceki nesiller Xbox, Xbox 360 ve Xbox One'dan binlerce oyun ile geriye uyumlu. Çıkış gününde dört nesilden toplam 3594 oyun aktif olarak oynanmış.

Xbox Oyun Deneyimleri ve Platformlar kurumsal başkan yardımcısı Liz Hamren, oyunculara desteklerinden ve ilk 24 saatte başardıklarından dolayı teşekkür etti ve stoklarla ilgili olarak "Herkesin Xbox Series'i hemen alamadığını biliyoruz ve mümkün olduğunca çok kişiye yeni konsollarımızı ulaştırmak için dünya genelindeki ortaklarımızla hiç yorulmaksızın çalışıyoruz." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
İnceleme Puanları: Demon's Souls Remake, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Godfall Microsoft Yeni Nesilde de Konsolun Satış Miktarını Açıklamayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.11.2020 20:02:32

0
15 oyun stüdyosu + 7 bethesda stüdyosu + cloudplay+ ea play + gamepass + daha güçlü donanım. Hala diyorlar ki gamepass olmasa xbox alınmaz ki diye. Cins insanlar vesselam.

-Dark Poison-

16.11.2020 19:33:24

0
Gamepass olmazsa olmaz.Ea play de eklendi sistem daha da guclendi.Verilen para alinan karsilik bazinda benzeri yok.

Krone

16.11.2020 19:01:18

0
Game pass başlı başına bir tercih sebebi konsol tarafında. Oyunlar 500-600 lira olmuşken, en mantıklı seçenek.

BSC Misafiri

16.11.2020 18:07:00

0
Playstation eskiden rakipsiz di Türkiye de ama oyun fiyatlarını düşündüğümüz zaman anlamını yitiriyor xbox tarafından game pass sistemi çok iyi her iki konsolu kullanan birisi olarak yazıyorum xbox daha güçlü bana öyle geldi tercih meselesi tabi. Fan boylugu yapmaya gerek yok kişinin kendi tercihi oyunlara para vermek sizi üzmüyorsa playstation alın bazı oyuları türkçe dublajlı oyunlara ayırıcak paranız yoksa xbox alın bu taraftada türkce alt yazılı oyunlar var Microsoft açıklamasında xbox için ilerleyen zamanda türkce dublaj oyunlar çıkaracağını söylüyor hangi konsolu alırsanız alın iki cihazda güzel sonuçta birinin diğerinden artıları eksileri illaki olucaktır.

TheNewAtilla

16.11.2020 16:47:38

0
Playstation’in özel oyunları ilgimi çekmiyor. Daha dogrusu o makinede gamepad ile zvk almiyorum. Gelsin pcye ki gelecek o zaman oynarim. Benim için konsol yan üründür. Xbox gamepass ile bunu çok güzel başarıyor.

BSC Misafiri

16.11.2020 16:10:22

0
Burda ps 5 için krndini paralayanlar var yapmayın bir xbox ve pc kullanocosı olarak biz 2 3 exclusive e değil para harcamaya bakıyoruz az para ödüyoruz az da olsa kaliteli oyun oynuyoruz 400 500 bayılmıyoruz yani

kataaay

16.11.2020 14:06:41

+1
O güçlü makinede gidip Watch Dogs: Legion falan mı oynayacaksın (diğer konsolun 3 tane çıkışa özel oyunu varken) aynı FPS değeriyle ve aynı çözünürlük değerinde ? Ortaya olumlu yönde tek bir fark koyamıyor Xbox şu an için, bir tane bile çıkış oyunu olmaması falsosunu falan da unutmamak gerek. Tek artısını koyabileceği Ubisoft oyunlarında bile geride durum o kadar vahim. Eskiden Xbox'un Call of Duty ve FIFA ile partnerlik anlaşması vardı, onları da 3 yıl önce kaptırdılar (iki konsolda da en çok oynanan multiplatform oyun serisi bunlar), bu nedenle özel içerikler PS tarafına geliyor. Konsola önümüzdeki sene gelecek tek özel oyun Halo İnfinite olacak, ki aynı yıl PS tarafı Horizon Forbidden West, GOW 2 ve Ratchet and Clank'in yeni oyunu ile geliyor. Gamepad için bile üstünlüğü PS tarafına kaptırmış durumdalar ilk kullanıcı ve inceleme yorumlarına göre.  Şu an için bir tek Gamepass avantajı var, onun içindeki oyunları da Microsoft kendi stüdyoları ile beslemedikçe şu an da bir esprisi yok. Berbat bir nesil başlangıcı söz konusu Xbox için. Benim beklentim çok daha yüksekti, umarım toparlarlar yoksa Sony denen Japon firması kanımızı vampir gibi emer.

lextor

16.11.2020 13:22:21

+2
Bu sistem olmasa gerçekten Xbox'ın bir manası yok özellikle ülkemiz için. Buradan PlayStation'a duyrulur. PS Now'ı getirin artık. Stream özelliğini kapatın madem bant genişliği bahanesi buldunuz, sadece indirilebilir oyunları oynayalım. Ama yok. Biz kim ucuza oyun oynamak kim. Dayanamazlar. EA Play bile Store'da zor bulunuyor. Onu bile istemiyorlar. 25 liraya onlarca oyun. Muhteşem sistem.

TheNewAtilla

16.11.2020 10:04:33

+1
Yoo makine daha güçlü.

Çöp Adam

16.11.2020 09:19:06

+1
zaten game pass yok ise (şu an için)ps 5 yerine xbox sx almanın mantığı yok.

BSC Misafiri

16.11.2020 02:21:25

+1
Kampanyadan 2.500 iken alacadım one x.. Ah be ah. Gamepassi yapıştırır 3-4 yıl akardım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız