Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Yeni Arayüz Güncellemesine İlk Bakış

 
   Xbox One'ın yeni arayüz güncellemesi bugünden itibaren Xbox Insider kullanıcıları için ulaşılabilir olacak. Ana ekranı daha fazla seçenek sunarak özelleştirme imkanı veren bu güncelleme kullanıcı deneyimini "daha eğlenceli, kişiselleştirilmiş ve sosyal" hale getirmek için tasarlandı. 
 
   Xbox Insider kullanıcılarına Ana ekran, rehber ve topluluk güncellemeleri bugünden itibaren erişime açıldı, avatarlar, oyun merkezi ve profiller güncellemeleri ise sonbaharda erişime açılacak. Ayrıca Windows 10 PC'ler oyun barı ve oyun ayarları güncellemesini de alacak.
 
   Güncelleme detaylarına Xbox Wire üzerinden veya Microsoft tarafından yayınlanan videodan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Assassin’s Creed Origins için 18 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Konami, PES 2018 için Valencia ve Fulham ile Partnerlik Anlaşması İmzaladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jedi_masterr

10.8.2017 22:42:44

0
Major nelson ne ara 99k G olmuş hacklemişmi acaba Arayüz çorba olmuş ms in xbox bölümündeki yazılımcılar çalışıyoruz gözükmek için saçmalayıp duruyorlar

Project Scorpio

10.8.2017 21:40:23

0
Şimdi Kasım da One X çıkacağı için her fall updatetinde olsuğu gibi arayüzü değiştiriyorlar bu durumdan bende rahatsızım şuan ki arayüzden cok memnunum ama Microsoft işini bilir.

HHarunTasar

10.8.2017 01:57:19

0
Yine saçmalık ya 1 ay konsolu açmıyorum bi açıyorum ne nerede belli değil sanki ilk defa keşfediyor gibiyim çok sinir bozucu bi rayına sokamadılar şunu umarım bu son olur.

Venomstr

8.8.2017 17:53:43

0
Bu kadar da değiştirilir mi yahu? Rezil etmişler. Önceki hali daha iyiydi.

refuse2k3

8.8.2017 17:10:07

+1
Home sayfasına istediğimiz gibi özelleştirebilmek güzel olmuş. Guide menüsünün dikeyden yatay konuma geçirilmesi çok elzem olmasa da hız katacağı kesin community sekmesinin yeni yerleşimi ve flitre konulması da çok iyi olmuş epey hızlı şekilde bildirimleri görebiliyoruz. Son güncellemelerle istenilen seviyeye gelmiş olsada eskisine göre daha hızlı olmuş gibi geldi. Biraz siz nasıl isterseniz öyle olsun demişler...

BSC Misafiri

8.8.2017 12:54:22

0
Yaa arkadaş farklı gözükmek için ortalığı karkamarışık yaptılar...Lan altı üstü bir konsol kullanıyoruz ne bu uğraş...Yap sade bir görünüm herkes dua etsin...Valla onu bunu bilmem PS4'ü bu konuda daha başarılı buluyorum...Yemişim yazılım uzmanlığını...

BSC Misafiri

8.8.2017 11:55:50

0
Doğru düzgün bir arayüz yapmak bu kadar mı zor.Ne nerede yine belli değil her sene şu dandik arayüz değiştirip durunca ne kazanıyorlar anlamak güç.Home tuşunun işlevini yine değiştirmişler.Microsoft,xbox markasını sat Allah aşkına da kurtulalım.

die.Rache

8.8.2017 11:32:09

0
Karman çorman olmuş yine,ne nerde belli değil..Xbox 360 arayüzü ne kadar da güzeldi halbuki..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız