Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Mart Güncellemesi Ekran Görüntüsü Alma Özelliğini Getiriyor


     Xbox One sahiplerinin uzun süredir merakla beklediği özelliklerden bir tanesi olan ekran görüntüsü alma özelliğinin mart ayı güncellemesiyle birlikte geleceği Microsoft tarafından onaylandı.
 
     Söylenene göre, kontrolcünün üzerindeki Xbox tuşunu iki kere bastığınızda konsol ekran görüntüsü almış olacak. Ancak yine de çıkan menüde tekrardan bir ekran görüntüsü almak için seçeneğiniz bulunacak. Ayrıca Kinect sayesinde artık ses komutlarıyla da ekran görüntüsü almak mümkün. Böylece anı yakalamanız daha kolay bir hale gelecek.
 
     Güncelleme ayrıca spam yapan kullanıcıları rapor etme, istediğiniz arkadaşlarınızla gerçek isminizi paylaşma ve önerilen arkadaşlar özelliklerini ekliyor olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Resident Evil: Revelations 2'yi Ön Sipariş Edenler Hem PS4 Hem de PS3 Sürümlerine Sahip Olacaklar Tales of Zestria, Steam'in Veri Tabanında Görüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OnrGrTR

19.2.2015 12:51:59

-2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Çıkışından bir buçuk sene sonra en nihayetinde, yazılım devi olmak böyle bir şey olsa gerek...
Sen git psn e girmeye çalış :D

SultanApex

19.2.2015 11:36:13

-1
Microsoft ekran görüntüsünden daha çok videoya önem verdiğini daha öncede söylemişti. Öncelikleri arasında yoktu ve kullanıcı isteğine uygun olarak bunu ekleme gereği duydu. Aşağıdaki haberde belirtilen bir uygulamayı hazırlayan şirket yapamadığı için değil, önceliği olmadığı için yapmamıştır. Ayrıca şu anda kaçımız bir oyun için fikir sahibi olmak adına gameplay videosu yerine ekran görüntüsüne bakıyoruz. Paylaşım yaparkende video her zaman bir numaralı tercih oluyor. [link=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Onein_Upload_Studio_Uygulamasina_Buyuk_Bir_Guncelleme_Geldi-76910.htm]http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Onein_Upload_Studio_Uygulamasina_Buyuk_Bir_Guncelleme_Geldi-76910.htm[/link]

BSC Misafiri

19.2.2015 11:24:33

0
Pinky_demon kimdir nedir bilmiyorum ama pc'lerde abartmiyorsam heralde 15 yildan fazladir bulunan konsollara ise PS4 cikisi ile eslik eden bir ozelligin bu kadar gec sekilde yazilim devi dunya'nin en zengin isletim sistemi ureticisinin kendi oyun konsolu ve DX11.2 kullanan dahasi PC ile ayni mimariyi oaylasan X86 AMD CPU sistemine bu guncellemeyi getirmek 1.5 yil almissa bence bu cosma degildir. Benim sahsi gorusum satislarinda ortada olmasi ve mutlak bir donanim malubiyeti sonrasi artik Microsoft'un olu dogmus bu projeye gerekli destegi ve onceligi tanimadigi ve gelecek planlari yaptiginin gostergesidir. Cunku Microsoft gerekli onemi verse sadece 1 gunde bu yama ya da ekran ozelligi alma sistemi 24 saat icinde konsola entegre edilirdir. Microsoft'dan bahsediyoruz arkadaslar google ya da sony degil ya da diger yazilim yaptigini zanneden firmalar degil bahsettigimiz sirket. Microsoft bu Microsoft. Oyun teknolojisi ve bilgisayarlar bugun varsa hayatimizda Microsoft'a dua etmeliyiz yazilim acisindan. O yuzden Pinky_Demon@ adli isme katilmiyorum. Belli ki Microsoft simdiden yeni Xbox planlarina yatirimlarina baslamis. Yiksa 1.5 sene 10bm boyutundaki bir ekran goruntusu alma ozelligi icin beklenilmezdi. Adamlarin oncelikleri baska artik.

Reul

19.2.2015 11:05:58

-1
bu kadar büyük özelliği hemen getirmeselerdi

Project Scorpio

19.2.2015 09:35:29

-4
XO coşmaya devam ediyor.

dominnic

19.2.2015 09:03:13

+1
kıytırık cep telefonlarında bile var ayıptır ya :D

TheMuyu

19.2.2015 08:43:31

0
Gerekli bir özellikti

İdrak İstimlak

19.2.2015 07:47:19

0
Çıkışından bir buçuk sene sonra en nihayetinde, yazılım devi olmak böyle bir şey olsa gerek...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız