Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'a Özel Crackdown 3 Duyurusu mu Geliyor?

 
    Microsoft, Crackdown 3 duyurusuna mı hazırlanıyor. Firmanın Xbox One duyurusu ve sunumu esnasında Dashboard'da tanıdık bir Crackdown sembolü görünmesi bu söylentileri de beraberinde getirdi.
 
    Microsoft'tan konuyla ilgili yanıt bekleniyor. Aşağıdan ilgili görseli görebilirsiniz;
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect crackdown 3
Cod: Ghosts'ta Yeni Bir Oyun Motoru Yok! GTA V'in Koleksiyoncu Sürümleri Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

23.5.2013 23:28:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Crack Down sistem sattiracaksa ve Sony karsisina boyle EX'ler ile cikacaksa E3'de bakin cok ciddi soyluyorum bu sunumdan beter eder Sony benden soylemesi. E3 boyle vasat ex'ler ile cikarsa Microsoft vallaha Sony madara eder. Kalitesi dusen Microsoft olsuno dustu diye sizde kalite anlayisinizi yerlere cekmeyin. Crack Down sistem sattiran. Hey gidi Xbox hey. Akil mantik birakmadin ki seni sevenlerde. Orta yere micsan aaa bak tam ortaladi iyi bisey diyecek insanlar o kadar umut yok :)))
Troll'lük yapmayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsun? .okunu çıkarttın harbiden bundan sonra seni ciddiye alıp cevap yetiştirmeyeceğim.

Maslock

23.5.2013 22:22:31

0
@ Gamerhand Kardeş seni her xbox haberinde konsolu kötülerken görmekten bıktık.Bende büyük ihtimalle önce playstation u alıyorum ama bu xbox u kötü yapmıyor.Ayrıca haberin olsun sen sony i savununca ve microsoftu yerden yere vurunca beleş ekmek vermiyorlar.Daha da önemlisi bu iki firmadan birisi çuvallarsa ve konsol pazarından çekilirse diğeri tekel kalacağı için fiyatları yükseltir.Sen ne dersen de xbox çı olan xboxı ps ci olan psii alacak.Senin başkalarının düşüncelerini etkilemeye hakkın yok.

FORZAFATHER

23.5.2013 19:54:10

+2
@GamerHand'i Xbox haberlerinden uzaklaştıracak bir yetkili yok mudur.. Her Xbox konusunda kendisinin eleştirilerini görmekten bıkkınlık geldi. Tamam, sevmiyorsun anladık bilader. Bu kadar da fanatizm abes kaçıyor artık.

GamerHand

23.5.2013 18:01:21

0
Crack Down sistem sattiracaksa ve Sony karsisina boyle EX'ler ile cikacaksa E3'de bakin cok ciddi soyluyorum bu sunumdan beter eder Sony benden soylemesi. E3 boyle vasat ex'ler ile cikarsa Microsoft vallaha Sony madara eder. Kalitesi dusen Microsoft olsuno dustu diye sizde kalite anlayisinizi yerlere cekmeyin. Crack Down sistem sattiran. Hey gidi Xbox hey. Akil mantik birakmadin ki seni sevenlerde. Orta yere micsan aaa bak tam ortaladi iyi bisey diyecek insanlar o kadar umut yok :)))

:::LOSTPLANET:::

23.5.2013 17:12:54

0
ben hala oynuyorum ilk oyunu . 2. oyuna da yanılmıyorsam zombi modu mu ne getirilmişti ama çok zevkli bir oyundur . 3. için konsol alınır .

Wayward Son

23.5.2013 15:30:58

0
Crackdown gelsin, candır. Ancak ilk oyun 2'den daha iyiydi gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız