Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Temmuz Güncellemesi Yayınlandı

 
Microsoft, Xbox One için yeni sistem yazılımı güncellemesini yayınladı.
 
İlk olarak, güncelleme Xbox Game Pass için Play Later (Daha sonra oyna) sekmesini getiriyor. Bu sekme Xbox Game Pass'e dahil olan oyunlardan bir liste yapmanızı ve bir sonraki oynamak istediğiniz oyunu kolayca bulmanızı sağlıyor. Koleksiyonunuzu Xbox konsolunuzdan veya Game Pass mobil uygulamasından yönetebilir ve hazır olduğunuzda oyunlarınızı indirebilirsiniz.
 
İkinci olarak, güncelleme yeni Alexa ses komutlarını getiriyor. Artık "Bu ay Game Pass'te neler yeni", "Game Pass'te neler popüler", "Game Pass'ten hangi oyunlar ayrılıyor" ve "Alexa, arkadaşlarım ne oynuyor", "Alexa, [arkadaşının adı] şu anda çevrimiçi mi" sesli komutlarında bulunabilirsiniz ve hatta Alexa'dan kontrolcülerinizi eşleştirmesini de isteyebilirsiniz.  
 
Alexa artık Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Meksika ve İspanya olmak üzere daha fazla ülkede destekleniyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Cyberpunk 2077 Evreninde Tahmininizden de Çok Binaya Girip Çıkabileceksiniz Forager PS4 ve Switch Fiziksel Sürümü 13 Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

13.7.2019 13:01:22

0
Üslubunla ilgili ciddi sorunların var, ciddi bir terbiye eğitimine ihtiyacın var. Önce insanlara nasıl hitap edileceğini öğrenmen gerekiyor, sonra fikirlerini efendice ifade edebilirsin.

arnavut_efe

13.7.2019 08:47:49

0
ne kadar saçma konuşuyorsun arkadaş ya :D menüsü uçuyor xboxın nasıl yavaş ben anlayamadım 2-3 gün önce xboxa geçtim oh be dedim dünya varmış :) oyun oynamak için aldık evet ve oynarken mesaj yazmanın zorluğundan birisi gurup attığında guruba girmenin zorluğundan bahsettim buda bir cihazdan soğumaya yetiyor kullanıcı olarak :) çünkü günde 1 defa değil belki 5 kere guruba giriyoruz kaç kere birine mesajda cevap veriyoruz bende bunun zorluğundan bahsettim senin hızlı açılıp kapanmasına neden bu kadar takıldığını anlayamadım ? sen kendinle çelişkiye düşüyorsun hem bana diyorsun oyun oynamak içinmi aldık bu cihazı yoksa fiziksel problemleri içinmi sen kendin saçma birşeyi sorun ediyorsun çok boş yapıyorsun bundan sonraki mesajlar için seni kaale almayacağım. yabancı siteler yanlı davranıyor kim para basarsa onun taraftarı oluyorlar ben ikisine birden sahip oldum bire bir karşılaştırma imkanım oldu istersen sattığım cihazların ilanlarınıda atarım inanmıyorsan :) neyse sen konsolunu aça dur hadi eyvallah.. https://www.youtube.com/watch?v=y7__SeHCkvU bu kadar hantal cihazı övüyorsun ne diyeyim....

İdrak İstimlak

11.7.2019 15:59:31

0
Bak canım kardeşim, benim mesajım cihazın hızlı açılma modundaki menüden ulaşım süresi ile ilgiliydi, arada normal açma kapatma süresinin uzun olduğundan bahsettim. Sen hiç alakası olmayan bir üslupla bana çirkin sayılabilecek bir mesajda alıntı yaparak olaya dahil oldun. Verdiğim video senin dahil olduğun konu ile ilgiliydi ve iddian videoda görüldüğü üzere çürütüldü. Şimdi tutmuş, başka başka konulara girmeye çalışıyorsun. Her iki cihazı kullanmış biri olarak bahsettiğin şeylerin gerçekle alakası olmadığını, Xbox One'ın arayüzünün hantal olduğunu herkes gibi ben de biliyorum. Bir defa kullanıcı dostu değil. Oyun oynamak için mi almışız bu konsolu, fizik problemleri zorluğundaki menüsünü çözmek için mi? Konu ile ilgili yerli yabancı sitelerde bir çok kaynağa ulaşabilirsin, eğer dediklerimin yanlış olduğunu savunuyorsan lütfen bu konuyu kapatalım. Üslubunuza ve tavrınıza bakarak, bu tartışmanın bir noktaya ulaşacağına dair inancım yok maalesef...

arnavut_efe

11.7.2019 14:58:21

0
senin attığın video her konsolu açınca benim sana bahsettiklerim her oyunda sıkıntı :) adama mesela taktik vericem şunu yapalım diye profiline girip mesaj yazmak istiyorum kolu kırasım geliyor :) okadar geç işliyorki :)))) ayrıca hızlı açılış modunda başlatınca oda hızlı açılıyor :) birde menüye gelme sürelerinede bak istersen :D:D

İdrak İstimlak

11.7.2019 11:50:50

0
Bu karşılaştırma videosu sana cevap olarak yeter de, artar...

arnavut_efe

11.7.2019 08:56:52

0
10 senelik xbox kullanıcısı ben değilim :) arkadaş bilmeyen birisine hoş olmayan bi tavır takındığı için cevap verme gereği duydum. şuana kadar 2 tane xboxım oldu kullandım sattım ama bu sefer artık tamamen xboxa geçiş yapıcam bu akşam :)

arnavut_efe

11.7.2019 08:53:33

0
nintendo switch bile ps4 ten daha hızlı bence çok boş yapmışsın :) ben şuana kadar 2 tane xbox one s aldım sattım 3 tane ps4 üm oldu 3.sünü bugün satıyorum 1 tane ps4 prom oldu 1 tane nintendo switchim oldu en beğenmediğim ps4 oldu bidahada almayacam hep arkadaşlarımın gazına gelipte aldım ama bidaha almayacam :)

arnavut_efe

11.7.2019 08:49:48

0
ilk defa jeskoya katılıyorum ya hadi onu bi kenara bırakın ps4 te oyunda guruba girmek işkence 30 saniye ile 1 dakika arası sürüyor xboxla çat diye giriyorsun birinin profiline girip bişey yapmak ölüm gibi oda xboxta saniyeler içinde haleldiyorsun ve oyundan çıkmadan hallediyorsun menüsü kasar ayda bir storesi çöker xboxı nasıl kötülüyorsunuz anlamadım. şuan dükkanımda ps4 akşam satıcam aldıüım yere kurtulucam xbox one x alıcam sizede tavsiye ederim :)))

Philipp_Plein

10.7.2019 21:34:22

0
Dostum sen konsol kullanmayı bırak bence olan özelliğe bile yok diyorsun allah kurtarsın ne diyim.

İdrak İstimlak

10.7.2019 20:21:40

0
Ben bugün elimdeki Xbox One S'i sattım ve kurtuldum, evde iki tane PS4 var, biri Pro, biri Slim, mutlu mutlu devam ediyoruz. Yahu cihazı tam kapatmakta bir dert, kapatıp, açmaya kalktığında açılması sanki saatlerce sürüyor, böyle yazılım şirketi mi olur?

Megathrone26

10.7.2019 20:14:32

0
katılıyorum sana kardeşim. Sistem güncelleme hızı da cidden ps4te saniyeler içinde tamamlanırken xbox ta dakikalarca sürüyor. Yazılım olarak cidden kötü xbox one. Xbox 360 sistemi çok daha iyi ve seriydi. Daha işlevseldi bence. Ama dediğinde haklısın bu zamana kadar getirmediler bundan sonra da gelmez doğru diyorsun

İdrak İstimlak

10.7.2019 20:10:02

0
Yazılım üstadı MS maalesef böyle şeyleri düşünemiyor(!) Adamlar gereksiz onlarca özellik geitirip, aşırı hantal bir arayüzle oyuncuyu resmen boğdular. Playstation'da hiç bir ayara gerek kalmaksızın ortadaki PS tuşuna basarak ister bekleme moduna alabiliyor, isterseniz tam kapatabiliyorsunuz. Bu özellik hala Xbox'ta yok, nesil bitti, bu saatten sonra gelmez de.

Philipp_Plein

10.7.2019 08:17:15

0
Çünkü hızlı menüye eklemeye zerre kadar gerek yok. Tek tuşa basarak kapatma koymuş adamlar hızlı menüde olsa bile en az 3 tuşa basman gerekirdi. Edit: Son güncelleme ile hızlı menüye de konsolu kapat komutu eklenmiş durumda ama arkadaşın bundan da haberi yok.

BSC Misafiri

9.7.2019 21:43:58

0
10 senelik Xbox kullanıcısı arkadaş tam kapanmiyor fanlar çalışıyor diyorsun ama o fanlar xboxu kapanmadan önce soğutmak için çalışıyor, soğuyunca komple kapatıyor xboxu. Ağır bir oyundan çıkıp kapatırsan soğutmak için daha uzun süre fanları çalıştırıyor. Onun için fan sesi varsa fişten çekmeyin.

BSC Misafiri

9.7.2019 21:43:55

0
Pardon, önceki yazdığım yanıt arnavut_efe adlı kullanıcıya

arnavut_efe

9.7.2019 12:53:05

+2
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Hayır arkadaş öyle bir şey dememiş. Senin dediğin tamamen farklı bir şey. Konsolun güç ayarlarından hızlı açılış moduna aldıysan tabii ki fanlar çalışmaya devam eder bu yuzden enerji tasarrufu moduna alacaksınki konsol tam kapansın. Ben rezil duruma asla düşmem 10 yıldır xbox kullanıyorum ama sen zaten cahilliğini konuşturmuşsun bu cevapla. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt="">
adam hızlı menüde neden bu özellik gelmemiş diye soruyor sen ukalaca x tuşundan kapat diyorsun ne yazdığınla neye cevapladığına iyi bak :)

arnavut_efe

9.7.2019 12:49:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Hayır arkadaş öyle bir şey dememiş. Senin dediğin tamamen farklı bir şey. Konsolun güç ayarlarından hızlı açılış moduna aldıysan tabii ki fanlar çalışmaya devam eder bu yuzden enerji tasarrufu moduna alacaksınki konsol tam kapansın. Ben rezil duruma asla düşmem 10 yıldır xbox kullanıyorum ama sen zaten cahilliğini konuşturmuşsun bu cevapla. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt="">
ozaman demek istediği şeye böyle mantıklı cevap verseydin ukalalık yapmadan :)) senin rezilliğin ukalalığın dostum :)) 10 sene xbox kullanamdım diye bana cahil diyorsan o senin safça düşüncen :)

arnavut_efe

9.7.2019 12:35:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Kardeşim sen nasıl konsol kullanıyorsun böyle valla ben utandım. Game padin ortasındaki büyük ışıklı yanan X tusuna basılı tutacaksın oradan konsolu direk kapatabiliyorsun ayarlara girmene gerek yok. Şimdi anladın mı neden hızlı menüye eklemediklerini?
sanırım arkadaşın demek istediği ordan kapatırsan fanlar çalışıyor hala sessizce arka planda tam anlamıyla güç kesmiyor tam kapat sekmesinden kapatınca konsolun tam anlamıyla elektiriği kesiliyor.... ukalaca yorum yapmasaydın şimdi rezil duruma düşmezdin :)

Philipp_Plein

9.7.2019 12:16:59

+1
Kardeşim sen nasıl konsol kullanıyorsun böyle valla ben utandım. Game padin ortasındaki büyük ışıklı yanan X tusuna basılı tutacaksın oradan konsolu direk kapatabiliyorsun ayarlara girmene gerek yok. Şimdi anladın mı neden hızlı menüye eklemediklerini?

Megathrone26

9.7.2019 11:32:12

+1
Hızlı menüye neden Xboxı Tam Kapatmayı eklemiyor microsoft. Her gelen güncellemede bu özelliği bekliyorum ama yok. Tam kapatmak icin illa ayarlara girip ordan yapmam gerekiyor. Halbuki ps4teki gibi bekleme modu ve tam kapat modu hizli menude standart olarak olmasi lazim zaten. Cidden bir tek bana mi sacma geliyor olmamasi bilemedim :(

BSC Misafiri

9.7.2019 11:07:49

0
Türkçe destekliyor mu Alexa ?

Lord Melkor

9.7.2019 11:05:02

0
Play later çok mantıklı bir uygulama olmuş.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız