Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Oyunlarının Fiyatına Zam Yapıldı

 
Microsoft, Xbox mağazasındaki bazı oyunların fiyatına zam yaptı.

Zamdan etkilenen bazı oyunlar ve yeni fiyatları:
 

Sekiro: Shadows Die Twice -- 566,00 TL
Tom Clancy's The Division 2 -- 602,00 TL
Red Dead Redemption 2 -- 566,00 TL
Devil May Cry 5 -- 472,50 TL
FIFA 19 -- 472,50 TL
Control -- 395,00 TL
Mortal Kombat 11 -- 352,50 TL
Anthem -- 470,00 TL
Resident Evil 2 -- 472,50 TL
Just Cause 4 -- 564,00 TL
Fallout 76 -- 412,50 TL
Battlefield V -- 422,50 TL
 
Bağımsız ve AA oyunlarda herhangi bir fiyat artışı görünmüyor.

Ayrıca Xbox Live Gold abonelik fiyatı önümüzdeki ay Birleşik Krallık'ta %25 oranında zamlanacak. Microsoft, Ekim 2018'de Türkiye'deki Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass abonelik fiyatlarına zam uygulamıştı. O yüzden yakın bir zamanda bir daha uygulanmaz diye tahmin ediyoruz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Witness Epic Games Store'da Ücretsiz BAFTA Oyun Ödülleri'nde En İyi Oyun God of War Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.4.2019 18:50:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yaptığım bazı hesaplara göre ilerleyen zamanlarda olası kur artışının zammını yapmışlar.Neden daha önce yapmadılarda şimdi yaptılar biraz düşünen bulur.Yaptığım hesaba göre bir doları 10 tl olarak göreceklerini dşünüyorlar.Mesela 60 dolar x 10 tl = 600 tl.Hadi diyelim ki abartı bu rakam ama 60 dolarlık bir oyunu 9 tl ile çarpıp gerikli kar marjını koyarsanız 600 tlye geliyor 60 x 9 = 540 tl bu da ilerleyen günlerdiki kur fiyatını zam olarak koyması demektir.Diyeceksiniz ki niye ps yapmadı?.Haklısınız belki baskı var ama inanın ki dolar 8-9-10 arası olduğunda ps zam tapacak ama xbox yapmayacak, çünkü şuan yaptı.Kaç gündür hiç bir açıklama yapmadı.Dolar Ytd.
Varsayımlarla hareket ediyorlarsa korsan oynayanlara hiç laf atmayacaklar. Kur şu an 10 değil, 5,65.
Sevgili kardeşim kur şuan kaç olduğu önemli değil, ileriki zaman diliminde kaç olacağı önemli onlar için.Ayrıca kurun artması bir varsayım değildir.Olacak olan bir şeyin önceden olacağını bilmektir.Ekonomik bozulmalara eminim onlarda bakıyorlardır.Korsan oyun konusunda bir şey diyemem ama bizim kaderimiz böyle.Belki benim bu yorumuma kızdın ama inan bana 3 bilemedin 4 yıl sonra oyunları 800-900 tl arası alınca belki beni hatırlayıp zamanında demişti dersin.Denetim yok bir şey yok.Adam kafasına şu kadar olacak diyor arttıyor.Kim buna karşı koyuyor?.Biz oyuncular karşı koysak bir işe yaramıyor.Allah konsol ve pc de orjinal oyun alanlara sabır versin.Ben ise pc de steam'ı takip ediyorum 4 yıl geriden geliyorum şuan ne yapayım.

BSC Misafiri

9.4.2019 13:26:03

0
OldGamers86 8.4.2019 13:01:53 Oyunlar pahalanmadı demedim, 469 lirayı kura(euro) göre hesaplarsan düşük bile çıkıyor dedim.Bir sorunu çözmek için , sorunun kaynağına tepki göstermek gerektiğini , işini yapan bizler için uğraşan insanların zaten elinden geleni yaptıklarını dile getirdim.Şuan xbox 'ın yukarıda yazılı olan oyunlarına baktığımda 4 tane oyununun abartı olduğunu inkar etmiyorum fakat bu insanlarında bu fiyatlara istiyerek satmak istediklerini düşünmüyorum, zorunda kalıyorlar...Yanlış yerlere tepki göstermenin, iyi işte bahane korsan için düşünmenin , kazanılan şeyleri geri dönüşü olmayacak şekilde gerilemesinin önünü açacağının ve bundan dolay iki düşünüp bir davranmanın , düşünerek araştırarak bilgili bir biçimde hareket etmenin önemini vurguladım, bir oyunsever olarak oyun oynamayı sevdiğim için....

Redunay

8.4.2019 19:33:15

+2
Bu zamlar yabancılar oyun almasın diye değilde türkler oyun almasın diye yapılmış sanki

BSC Misafiri

8.4.2019 13:49:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yaptığım bazı hesaplara göre ilerleyen zamanlarda olası kur artışının zammını yapmışlar.Neden daha önce yapmadılarda şimdi yaptılar biraz düşünen bulur.Yaptığım hesaba göre bir doları 10 tl olarak göreceklerini dşünüyorlar.Mesela 60 dolar x 10 tl = 600 tl.Hadi diyelim ki abartı bu rakam ama 60 dolarlık bir oyunu 9 tl ile çarpıp gerikli kar marjını koyarsanız 600 tlye geliyor 60 x 9 = 540 tl bu da ilerleyen günlerdiki kur fiyatını zam olarak koyması demektir.Diyeceksiniz ki niye ps yapmadı?.Haklısınız belki baskı var ama inanın ki dolar 8-9-10 arası olduğunda ps zam tapacak ama xbox yapmayacak, çünkü şuan yaptı.Kaç gündür hiç bir açıklama yapmadı.Dolar Ytd.
Varsayımlarla hareket ediyorlarsa korsan oynayanlara hiç laf atmayacaklar. Kur şu an 10 değil, 5,65.

OldGamers86

8.4.2019 13:01:53

0
Kriz ortamlarında ya da krize girmek üzere olan ortamlarda, insanların ilk gözden çıkaracaği sektör, eğlence sektörüdür. Aklı başında herkes önce karnını, çoluğunun çocuğunun rızkını düşünür. Bundan daha tabii ne olabilir? Dolayısı ile bu ortamda sen yurt dışından bile fazla kar ile fiyat politikası uygularsan, emekleme döneminde olan bir sektorü bitirmiş olursun. Bizim en üzerinde durduğumuz nokta budur. Bizim gibi oyuna gönül vermiş insanlar bunu söylüyor. Evet, bitecek bir şeyler yapılmazsa ve bunu yapacak olan; "biz karışmayız, ingiltere ne derse o." diye demeç verenler olamaz. Herşey pahalandı. Bilgisayar parçası, kendisi, konsolların kendisi, cep telefonu..vs tamam, kabul. Bunlar pahalanabilir elbette, ancak bunlar bir şekilde alınır, bir kere; fakat oyun her zaman alman gerekiyor. Bu makineler oyun olmadan bir hiçler. Nasıl domates, patates almak sürekli bir ihtiyaç ise; bu makinelere sahip insanlar için de, sürekli oyun almak (ama bir ama iki) bir ihtiyaç. Dolayısı ile böyle bir ortamda çıkıp; "oyunlar pahalanmadı" dersen tepki alırsın. Destek olmaya devam et der, yurt dışindan pahalı satarsan, tepki alırsın. Şurda bir şeyi daha ifade edeyim. Abdülhamit han döneminde oto sansür diye bir kavram vardır. Bu basit tabir ile, padişaha yakın olmak isteyen ya da gözüne hoş gorünmek isteyen basın kuruluşlarının lehte yazı yazması, haber yapmasıdır. Bizim oyun basını da aynısını yaptı. Oyun fiyatları ingiltere'ye havale edildiğinde, merlininkazanı yurt dışı bir sitede; "Türkiye'de oyunlar ucuz, gelin alışveriş yapın." diye tepki sonrası oluşabilecek müşteri azlığını bertaraf etmeye çalıştı. Oyungezer haberini yapıp; " mailleri durduralım, ters tepebilir." diye köstek olmaya kalktı. Konunun açıldıği Donanımhaber'de; "istekleriniz gerekli yerlere ulaştı." diye konu sahibine bilgi verilip mail adresleri sildirildi. Discord linkleri paylasılması reklam gerekçesi ile önlendi. Pintipanda gibi yayıncıların burdaki insanlara neler dedigine hiç girmiyim. Yani iyi niyet olsa, bu halk, yani bizler desteklemeyi iyi biliriz. Ortada desteklenecek değil, protesto edilecek şey var. Şuan döviz 10 olacak ondan xbox 600tl yaptı oyunları diyen bile var. Öyle öngorüyorlarmış... ön görü ile fiyat belirleyip duruyorlar. Yazık bu ülkeye. Son 2si1 videosunu açıp bakın, Mesut Çevik ve Enis Kirazoğlu Mustafa Yiğit'i övüyor ki bildiğim Enis protestoya destek verenlerden biri idi sözde. Diğer taraftan, kampanyalarla bile şuan mağza acayip pahalı. Eskiden 10-20tl olan, kaç senelik oyunlar bile 45tl gibi komik rakamlara satılıyor. Rdr2'nin kutulusu, indirimdeki halinden ucuz. Evet, şaka değil; kutulu oyunlar dijitalinden daha ucuz bir ülkeyiz. Bazı oyunlar arasında, saçma fiyat farklılıklarına hiç girmiyim. Insanlar boşuna tepki gostermiyor.... Sana şu kadarını diyim, biz tepki verenler bitince asıl bu sektör bitecek, zenginlerle döndürürüz devri çoktan kapandı, mağzayı da kapatırlar, zenginler de aracısız alır oyunlarını.

BSC Misafiri

7.4.2019 22:15:49

0
DIN DIN DIN F A T A L I T Y !

BSC Misafiri

7.4.2019 22:15:46

0
Yaptığım bazı hesaplara göre ilerleyen zamanlarda olası kur artışının zammını yapmışlar.Neden daha önce yapmadılarda şimdi yaptılar biraz düşünen bulur.Yaptığım hesaba göre bir doları 10 tl olarak göreceklerini dşünüyorlar.Mesela 60 dolar x 10 tl = 600 tl.Hadi diyelim ki abartı bu rakam ama 60 dolarlık bir oyunu 9 tl ile çarpıp gerikli kar marjını koyarsanız 600 tlye geliyor 60 x 9 = 540 tl bu da ilerleyen günlerdiki kur fiyatını zam olarak koyması demektir.Diyeceksiniz ki niye ps yapmadı?.Haklısınız belki baskı var ama inanın ki dolar 8-9-10 arası olduğunda ps zam tapacak ama xbox yapmayacak, çünkü şuan yaptı.Kaç gündür hiç bir açıklama yapmadı.Dolar Ytd.

BSC Misafiri

7.4.2019 22:15:06

0
HALA O OYUNU BU OYUNU TÜRKÇE ÇIKARTTI DİYENLER VAR. Yahu ingilterede yapılan toplantıda bi oyun Türkçe çıkmayacak kararı alındıysa çıkmıyor hala yok o oyunu bu oyunu Türkçe çıkartmış vay anasını yaa. Niye horizon u yapamamış peki ? Çünkü yapamaz yaptıramaz öyle bi yetkisi yoktu. Ama oyunlar için gönderilen lansman paralarını otellerde birileriyle iyi yiyip içiyor du siz ayakta uyuyun :)

BSC Misafiri

7.4.2019 22:14:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldGamers86 Ben de bazı oyuncu düşmanlarının bu ülkede yakamızdan düşmedikten sonra, canım ülkemde, bu sektörün hak ettiği yere gelmeyeceğinı düşünüyorum..... Oyun fiyatları yükselirken sureci yakinen takip ettim. Mali yıl deyip fiyat artırdıktan sonra, daha mali yıl gelmeden tekrar fiyat artıran ve kafalarına estikçe, kime göre neye göre artırdıkları belli olmadan devam eden kişi ya da kişileri (sorumlu) kimse savunamaz. Ustelik Mustafa Yigit çıkıp; " Plus da artacak, elinizi çabuk tutun." da demiştir. Madem herşey şeffaf, plus neden fiyat artırımına gitmedi? Eminim savunduğun insanın çabası ile olmustur. Iste senin zihniyetinin inanmak istediği gerçek. Üzücü kısmı, artık gerekce bile göstermeden oyun fiyatı yükseltiyorlar sayenizde. Xbox store 1036tl ile rekora gidiyor ve henüz bir açiklama yok. (Ifade edilen yabancılar alıyor, ondan microsoft fiyat artırımına gitti doğru bile olsa resmi değil.) Mustafa Yiğit bir şeyler yaptı ya da yapmadı. Önemli olan biz oyuncuların ona destek verip vermediği. 100.000 kutulu Uncharted satıldı diye övünebiliyor ise, zamanında, bu bizim destek olarak almamızdadır. Zira Türk oyun sektöründe korsan çok revaçta idi. Xbox360 zamanını herkes bilir. Bu arada bütün oyunlarımı Türk Psn'den, arada fiyat farkı olsa bile aldıgımı ve tek hesap kullandığımı ekliyeyim. Bizler cok sey yaptık bu sektör gelişsın diye. Korsan kullananları bile orjinale yönlendiren, alımları ile sürekli destek olan asıl bu piyasanın isimisiz kahramanlarıdır. Yoksa her fiyat haberinde gülümseyen ve hicbir insiyatif almayan bir müdür değil...
Bende burada yazdıklarının yarısından fazlasında aynı düşüncedeyim zaten burada hiçbir sıkıntı yok.Bende senin yaptıklarının aynısını yapmaktayım.Söylediklerinde haklıda olabilirsin, benden kültürlü ve daha çok bilgili de olabilirsin, ben haklı olan herşeyi kabul ederim , ben haksız duruma düşsem bile.Benim amacım sana yada başkasına kesinlikle saygısızlık yapmak değil , haddim de değil.Ben hiçbir şekilde fiyatı savunmuyorum vede 500 liranında pisikolojik sınır olduğunu düşünüyorum.Benim özet olarak anlatmak istediğim beyaz eşya, cep telefonları , bilgisayar bileşenleri v.b. herşeyin fiyatları uçmuş durumda.Genel olarak ekonomik ve sistematik bir dengesizlik var ve bu dengesizlik den dolayı insanların elinde olmayan sebeplerle, zorunda kalmalarından dolayı olma ihtimali hiçmi yok...Parası olan 400 liralara alabiliyor, parası az olan en sevdiği oyunu çıktığı gibi alıp diğer oyunlar için indirimi bekliyor, parası sıkıntısı olan ise oyunları 1-2 sene geriden takip edip uygun indirimlerle alabiliyor, Playstatıon tarafında.PSN de 1-2 sene içerisinde diğer yerlere göre çok güzel inidirim fırsatları oluyor, en azından şuan bunlara sahibiz.Böyle giderse oyun alamamaya yada çok az almaya başlama ihitimali, böyle olursa da bizim düşünceli hareketlerimizle, insanların emek ve çabaları ile kazanılan şeylerin birer birer gitme ihtimali var. Benim derdine düştüğüm bizler için emek sarfeden insanların çabalarını karşılıksız bırakmayarak en azından sahip olduklarımızın değerini bilmemizin gerekliliği aksi takdirde olumsuz yıkıcı düşüncelerle insanların birşeyler yapma gayretini kırarsak bunun iyi olacağını düşünmüyorum.Ben oyunlar 800 lirada olsa 900 lirada olsa korsan alıp oynayamam, senedede 1 oyun alır yinede orjinal alırım,aldığım oyunun bir değeri olsun isterim, oyun satın alma sıralamamda Türkçe oyunlara da hep öncelik veririm sarfedilen emeğe karşılık olarak, işte böyle önüne geçemediğim bir yapım var.Bu durumdan dolayı xbox ın bu durumu bir oyun sever olarak beni endişelendiriyor...

BSC Misafiri

7.4.2019 22:14:28

0
OldGamers86 6.4.2019 18:40:57 Bende burada yazdıklarının yarısından fazlasında aynı düşüncedeyim zaten burada hiçbir sıkıntı yok.Bende senin yaptıklarının aynısını yapmaktayım.Söylediklerinde haklıda olabilirsin, benden kültürlü ve daha çok bilgili de olabilirsin, ben haklı olan herşeyi kabul ederim , ben haksız duruma düşsem bile.Benim amacım sana yada başkasına kesinlikle saygısızlık yapmak değil , haddim de değil.Ben hiçbir şekilde fiyatı savunmuyorum vede 500 liranında pisikolojik sınır olduğunu düşünüyorum.Benim özet olarak anlatmak istediğim beyaz eşya, cep telefonları , bilgisayar bileşenleri v.b. herşeyin fiyatları uçmuş durumda.Genel olarak ekonomik ve sistematik bir dengesizlik var ve bu dengesizlik den dolayı insanların elinde olmayan sebeplerle, zorunda kalmalarından dolayı olma ihtimali hiçmi yok...Parası olan 400 liralara alabiliyor, parası az olan en sevdiği oyunu çıktığı gibi alıp diğer oyunlar için indirimi bekliyor, parası sıkıntısı olan ise oyunları 1-2 sene geriden takip edip uygun indirimlerle alabiliyor, Playstatıon tarafında.PSN de 1-2 sene içerisinde diğer yerlere göre çok güzel inidirim fırsatları oluyor, en azından şuan bunlara sahibiz.Böyle giderse oyun alamamaya yada çok az almaya başlama ihitimali, böyle olursa da bizim düşünceli hareketlerimizle, insanların emek ve çabaları ile kazanılan şeylerin birer birer gitme ihtimali var. Benim derdine düştüğüm bizler için emek sarfeden insanların çabalarını karşılıksız bırakmayarak en azından sahip olduklarımızın değerini bilmemizin gerekliliği aksi takdirde olumsuz yıkıcı düşüncelerle insanların birşeyler yapma gayretini kırarsak bunun iyi olacağını düşünmüyorum.Ben oyunlar 800 lirada olsa 900 lirada olsa korsan alıp oynayamam, senedede 1 oyun alır yinede orjinal alırım,aldığım oyunun bir değeri olsun isterim, oyun satın alma sıralamamda Türkçe oyunlara da hep öncelik veririm sarfedilen emeğe karşılık olarak, diğer şeyler benim kişiliğime ters düşüyor.Bu durumdan dolayı xbox ın bu durumu bir oyun sever olarak beni endişelendiriyor...Şuan için bizler için çabalayan, uygun fırsatlara ulaşabildiğimiz ve değer verilmesi gereken tek yer olan Playstation'u yanlız bırakmamalıyız, bu zor zamanda varlığımızı hissettirmeliyiz. Orjinal oyunu oyunculara benimseten Playstatıon'uda kaybedersek, eskiden olduğu gibi korsan oyun cennetine döneriz bu gidişle.Bu nedenle her adımımızı düşünerek ve dikkatle atmak zorundayız.Neden zorundayız çünkü korsan oyun oynamak için bahane arayan oyuncular olacaktır, yaptığı şeyide haksız olduğu halde sanki haklı gibi savunacaktır.Son olarak şunuda söylemek istiyorum;Geliştiriciler dolar ile euro ile aldıkları için paralarını karından zarar etmek istemez eğer Türk lirası değer kaybetmeye devam ederse kimsenin burdan fazla bir beklentisi kalmaz.Kur yükselince fiyatlar yükseliyor , düşünce neden düşmüyor deniliyor ama ben oyun fiyatlarının değişkenlik gösterdiğini gördüm fakat anında ışık hızında olacak bir durum değil bu sonuçta milyon dolarlar var işin içinde masraf olarak oyunlarda.Asıl kurunan ilgisi olmayan aldığımız hizmetler ,ürün demiyorum hizmet, kur yükselince yükseliyor düşünce düşmüyor en azından dışarıdan gelen ürünlerin azda olsa çokda olsa haklılık payı var.Ben kur düşse de sürekli düşük kaldığını görmedim en son baktığımda 6,11 di şuan 6,32...

BSC Misafiri

7.4.2019 22:14:17

0
Sonra yapımcılar demesin Türkiyede korsan çok diye.Bundan sonra oyun fiyatları maks 70 lira olmadıkça korsana yöneliyorum orjinal devri kapandı benim için.

Shingeki

7.4.2019 20:45:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Adventure. Bu fiyatlar nedir böyle. Türkiye'de fiyatlar böyle devam ederse oyun oynama diye bir hobi kalmayacak.
bir twitter ile basitçe çöktü ülkenin ekonomisi dolar 7 olmadan 500 600 tlyi çaktılar yazın fena bir ambargo gelecek s400ler yüzünden o yüzden türkiyede artık oyunculuk konsolculuk bitmiştir herkes pcden bahsediyor ama bir ekran kartı 5 bin olacak işlemci ramlerde aynı fiyatlarda olacaktır eee 10 bin verdikten sonra korsan oyun oynamakta bi abes yani gerçi ülkede hayat bitecek ya oyun konsol nedir ki !

Saul Hudson

7.4.2019 18:23:18

+5
en etkili cevap alışveriş yapmamak olacaktır.

Berkayselcuk

7.4.2019 07:59:43

0
Son 2si1 videosunu izledim. bu bbc misafir mesut cevikmis lan. Mesut abi gelsene hesabinla adam mi yiyoruz burada biz.

The_Rahip

6.4.2019 23:47:33

+1
Bu fiyatlar nedir böyle. Avrupa ve Amerika'da oyuncular bu rakamlardan daha ucuza konsolun kendisini alıyorlar. Oyun fiyatları böyle gittikçe çok büyük olasılıkla evime bir daha konsol falan sokmam diye düşünüyorum. Yeni başlayacak nesilde artık oyunların nasıl bir fiyat bandından satılacağını düşünmek bile istemiyorum. Türkiye'de fiyatlar böyle devam ederse oyun oynama diye bir hobi kalmayacak.

OldGamers86

6.4.2019 18:40:57

0
Ben de bazı oyuncu düşmanlarının bu ülkede yakamızdan düşmedikten sonra, canım ülkemde, bu sektörün hak ettiği yere gelmeyeceğinı düşünüyorum..... Oyun fiyatları yükselirken sureci yakinen takip ettim. Mali yıl deyip fiyat artırdıktan sonra, daha mali yıl gelmeden tekrar fiyat artıran ve kafalarına estikçe, kime göre neye göre artırdıkları belli olmadan devam eden kişi ya da kişileri (sorumlu) kimse savunamaz. Ustelik Mustafa Yigit çıkıp; " Plus da artacak, elinizi çabuk tutun." da demiştir. Madem herşey şeffaf, plus neden fiyat artırımına gitmedi? Eminim savunduğun insanın çabası ile olmustur. Iste senin zihniyetinin inanmak istediği gerçek. Üzücü kısmı, artık gerekce bile göstermeden oyun fiyatı yükseltiyorlar sayenizde. Xbox store 1036tl ile rekora gidiyor ve henüz bir açiklama yok. (Ifade edilen yabancılar alıyor, ondan microsoft fiyat artırımına gitti doğru bile olsa resmi değil.) Mustafa Yiğit bir şeyler yaptı ya da yapmadı. Önemli olan biz oyuncuların ona destek verip vermediği. 100.000 kutulu Uncharted satıldı diye övünebiliyor ise, zamanında, bu bizim destek olarak almamızdadır. Zira Türk oyun sektöründe korsan çok revaçta idi. Xbox360 zamanını herkes bilir. Bu arada bütün oyunlarımı Türk Psn'den, arada fiyat farkı olsa bile aldıgımı ve tek hesap kullandığımı ekliyeyim. Bizler cok sey yaptık bu sektör gelişsın diye. Korsan kullananları bile orjinale yönlendiren, alımları ile sürekli destek olan asıl bu piyasanın isimisiz kahramanlarıdır. Yoksa her fiyat haberinde gülümseyen ve hicbir insiyatif almayan bir müdür değil...

BSC Misafiri

6.4.2019 18:13:08

0
Bazı oyuncuların iyi, güzel şeyleri hak etmediğini düşünüyorum....Kendinizi haklı zannetsenizde, yapılan emekler,gerçekler ortada.Ben zaten oyuncuları savunuyorum ve dolayısıyla yararına olan durumları vede bizler için çaba gösteren kişileri.Hiçbir somut kavramlarla değilde, soyut kavramlar üzerinden kendinizi haklı sanmanız inanılır birşey değil.Uncharted serisini geriye dönük dublaj çıkarttı, god of war 3 ü eski oyunu ps4 uyarlamasında Türkçe çıkarttı.Bu oyunlara yerelleştirme yapılmasaydı , eski oyunlar olduğu için kimse neden Türkçe yok diyemezdi.God of war ve detroit gibi oyunlarda oyuncuları uyardı ve herkesin alması için gecikmeli olarak sağladı fiyat güncellemesini mali yıl başlangıcı olduğu için.Oyunları 469 liraymış ve kasıt varmış.Diğer ,senelerce uğraşılmamış daha az paralarla geliştirilen dengi olmayan oyunların fiyatlarında 550 lira olan, 600 lira olan oyunlar var siz neden bahsediyorsunuz.Adam akıllı hesaplayın 469 liradan fazla bile çıkıyor, kaldı ki adamlar bazı şeyleri yapmak için zorunlu kaldı (rekabet kurulu v.b.).Ben şuna kanaat getirdim, iyi şeyleri hak eden oyuncular ve hak etmeyen oyuncular, çalışan insanlara hakkını veren oyuncular ve hakkını vermek istemeyen oyuncular.Sağduyulu olan ve çalışan, çaba gösteren insanlara emeklerinin karşılığını veren oyuncular çoğunluktadır diye düşünüyorum yoksa şuan savunduğunuz şeyleri , savunamıyor olurdunuz...Ben olan şeyler üzerinden yazıyorum, sizler anlamak istediğiniz şeyler üzerinden yazıyorsunuz.Bu durumda kendinizi nasıl haklı görmeyi başarıyorsunuz, gerçekten büyük başarı...

SilentHunterHD

6.4.2019 13:38:42

0
uygun fiyatlar

Venomstr

6.4.2019 10:40:54

+4
Gerçek insan olsaydı BSC Misafiri ile fake olarak yazmazdı. BSC Misafiri’nin arkasına saklanarak trollük yapıyor. Sahtekar insanlardan nefret ediyorum.

OldGamers86

6.4.2019 09:31:49

+7
Mustafa Yigit'in; daha ismi ile bile bir forumda yazı yazamayan, hesapsız bir misafir savunmasına ihtiyacı yok. Onu oyun dagıttıği You Tuber ve Twitch tayfası ile teknoloji ve oyun basını (reklam kuruluşları) savundu. Illa hak arayişında isen, oyuncuların hakkını savunacaksın. Asgari ücretin 2020tl bile olmadıgı zamanda bir oyun fiyatının 469tl'ye çıkmasını sadece izlemiş ve "biz karışmıyoruz dijitale, sadece el insaf diyebiliyoruz." şeklinde işlevsiz konuşmuş insanı savunuyorsun. Insanları Ingiltere'ye yönelten de kendisi. Madem sen karışmıyorsun, karışan ile muhatap olalım dedi insanlar. Ona bile gizliden engel olmaya kalktıgı dedikodularına hiç girmiyim.... başka işlerle uğras bence. Yorma kendini burada. Son bir sey daha. Aglasın mı falan yazmışsın; insanların ici kan aglarken, müdür sorumluluğunda biri, çıkıp ekranlara gülemez de gülümseyemez de. Bu insanları ciddiye almamaktır ki, hak ettigi tavrı görür!!

BSC Misafiri

6.4.2019 08:59:14

0
Haksızlığa dayanamıyorum sadece ve bir oyun sever olarak daha iyi şeylere ulaşmamızı sağlayan insanların emeklerinin karşılığı tam manasıyla verilememesi vede asılsız trollük çamurlarla olmayan şeyler üzerinden yüklenilmesini bir oyuncu gözünden üzücü,M.Yiğit beyin emeklerine karşın hak yemek niteliğinde olarak görüyorum.Haksızlığa karşı,emeklerinin karşılığı olarak olan şeyleri yani doğruları söylemeyi bir borç bildiğimden dolayı yazmam.Ben hiçbir hakkın altında kalmam , bu beni rahatsız eder ve bir oyunsever olarak üzüntüyle karşılıyorum....Olmayan , asılsız şeyler üstünden kimsenin hakkına geçemem, bana ters...

BSC Misafiri

6.4.2019 08:59:00

0
Hem birşeyler için emek veren insanların hakkını teslim etmiyorsunuz,( bu insanlar kadar uğraşan kimse yok), sonrada iyi şeyler olsun diye bekliyorsunuz....Hazırı yemek bir yere kadar idare eder....Bir şeyi istemek kadar aynı derecede orantılı doğru , düşünceli hareket etmek de önemli, aksi takdirde hiçbirşey uzun ömürlü olmaz....

Persona_Non_Grata

6.4.2019 04:12:08

+7
Mustafa Yigit değil, Türkiye de Playstation oyunlarının Türkçe çıkması için didinen ve başaran kişi Özgür Kirazcıydı. Mustafa Yigit denen adam hazıra kondu, yoksa onda bu vizyonun v si yoktu olamazdı da zaten.

Wey-Yu

5.4.2019 23:06:44

0
Zaten konsolculara içten içe üzülüyordum artık üzüntüm 4 e katlandı

Berkayselcuk

5.4.2019 22:44:40

+7
Misafir kardesim, beceremiyosan hesap alayim mi sana. Bi yerin mekanin olsun, boyle zor oluyodur senin icin mustafa propagandasi yapmak her baslikta.

BSC Misafiri

5.4.2019 22:20:47

0
Mustafa Yiğit bey diyorum evet ve bu adamın dışında Türkiyedeki oyuncuları görüpte Türk oyuncular için çaba ve emek sarfeden vede bunları yaparkende birçok zorluklar karşında devam eden diğer firmalardan bir kişi bile yok.Cep telefonu fiyatlarında , bilgisayar bileşenlerinde vede beyaz eşyalarında fiyatlar sanki çok uygun birtek PS özel oyunları o fiyatlarda gibi trol trol hareketler sergileniyor, pes artık.Sen ürün satıyorsun, biride gelip ürünün pahalı dese sen ne diyeceksin, kendini savunmayacakmısın o zaman onuda kabul etsin adam hem ucuz oyun satıyor diye, hemde üstüne pahalı satıyor diye , (pahalı olamamasına rağmen diğer dengi oyunlardan) ceza yesin.Nasıl bir zihniyet ve düşünce içerisindesiniz anlamak mümkün değil. Yok adam gülümsüyormuşta bilmem neymişte, siz evinizde hüngür hüngür ağlıyormusunuz.O vakit oyunlar eğlence amaçlıdır, genel günlük ihtiyaçlarınızın alışverişlerinde ağlama krizine girmeniz lazım , düşüncelerinize göre, hiçte gülmemeniz lazım şuanki ekonomik şartlarda.Ben bu ülke için ne yaptım ve ne yapmalıyım diye düşünün önce, ona buna çamur atmak kolay iştir.Herşeyin fiyatında bir dengesizlik var, oyunlara geliyim diyene kadar gün akşam olur...Evet Xbox ın oyun fiyatları aşırı artmış fakat birşeylere karar vermeden , olumsuz fikirler yürütmeden öncede resmi açıklama beklenmeli, resmi açıklamadan sonrada düşünülmeli insanlara yok yere çamur atıpda hakkına geçilmemeli...

byvolcan

5.4.2019 21:40:09

0
başkalari bizden ucuza almasin diye yapilan bişey değil hocam zaten avrupa ve amerikadan pahaliydi oyunlar şimdi iyice pahali olmuş yakin zamanda ps tarafinada benzer fiyat güncellemesi gelir

BSC Misafiri

5.4.2019 21:33:06

+1
böyle devam inşallah büyük türkiye olma yolunda herkes bizi kıskanıyor hedef 2023, 2023 bir gelsin de bor ile nasıl dünyanın en iyi oyunu yapılıyormuş görsünler ben bekliyorum. büyük türkiye için

OldGamers86

5.4.2019 19:42:10

0
Hala Mustafa diyorlar,pes. Adam 209tl iken gülümsüyordu. 300tl oldu gene gülümsedi. 369tl oldu, hala gülümsüyordu. 469tl oldu, bu sefer gene gülümsedi ve dedi ki; "oyun fiyatları artmıyor... döviz ne halde haberiniz var mı? Kime göre pahalı neye göre pahalı? Biz kutulu oyuna karışıyoruz, dijital ingiltere'de. Biz biraz insaf ancak diyebiliyoruz." dedi. Bir daha da hiçbir sey demedi. Simdi Hong Kong'da müdür. Yolu açik olsun ve inş. bir daha dönmesin Tr müdürlügüne, biz Tr oyuncularının temennisi. En azından gülümsemeden fiyat artışlarını biri verir...

veterangamer

5.4.2019 18:23:25

0
Mustafa xmox ın başına geçmiş harbi belli oldu honk konk olayı yalanmış Zaten tr de toplasan 500 kişide xone vardır çok da sıkıntı olmaz fiyatlar

gofret2132

5.4.2019 17:34:17

0
1 milyara oyun satiyolar adamlar bu neyin kafasi ya

veterangamer

5.4.2019 16:58:05

+2
Zamlar beni etkilemez hep 50 liralık alırım.

BSC Misafiri

5.4.2019 16:38:26

0
ben hep fitgirl bacımdan 50 liralık torrent aldığım için beni etkilemeyen zamdır he o parayıda fitgirl bacıma değil internet servis sağlayıcısına veriyorum kafam rahat.pc aldım 2 sene önce asus gl502vs.7000tlye kampanyaya..yükledim dragon age inquisition,crysis 3 filan .her oyunuda oynamak zorunda değilsiniz arkadaşlar.internette no commentary olarakta izleyebilirsiniz..lafı uzattım hakkınızı helal edin...özetle türkiyede oyunculuk artık bitmiştir.bizde ruslar gibi torrentçi olacağız.yada bu durumu bi şekilde microsofta anlatıp bunun bizim şuçumuz olmadığını almanyada yaşayanların gift kodu kullandığını ispat etmemiz gerekiyor...orda yaşayan birçok türk var...onlarla iletişime geçip bunu ispat edip microsoftuda ikna edebilriz..ama genç yaşınızda bu kadar işle uğraşmayın..pc alın torrent basın geçin ..bırakın microsoft kovalasın.micsoftun ameleliğini yapmayın bence

Persona_Non_Grata

5.4.2019 16:17:04

0
Zatan toplasan 3-4 bin evde varsa vardır xbox, onuda satamayacaklar bu gidişle :))

BSC Misafiri

5.4.2019 15:38:34

0
Xbox konusunda bile Mustafa Yiğit beyi karıştırmışsınız.Zamanında fiyatlar, yerelleştirmeler , ülkemize özel içerikler konusunda işini yapana, yani Mustafa Yiğit bey gibi insanlara birlik olarak hakkını tam olarak veremiyoruz, sonrada herşeyin iyi olması beklentisi içine giriyoruz.Durumlar ortada, ekonomimiz ortada iken sebepsiz ve haksız bir şekilde yanlış olan yerlere yanlış tepki göstermek yerine doğru hareket edebilseydik, insanlarda aldığı bu destek ile ellleri daha güçlü bir biçimde dahada iyi şeyler yapabilme imkanlarına kavuşurlardı.Bizler için çalışan tek yer olan yeri göremiyorsak, iyi şeyler yapmak için uğraşanları göremiyorsak kimse kusura bakmasın oyuncular olarak kısmenden fazlası bizim suçumuz.Elektronik eşyaların, bilgisayar parçalarının , cep telefonlarının, beyaz eşyaların v.b. gibi ürünlerin durumları ortada ve bunlar ortada iken, gerçekler iken işini gücünü iyi bir şekilde yapmak istiyenleri asılsız tepkilerle, işini yapmayı soğutmaya çalışmak vede zorlaştırmak bizler için emek çaba sarfeden insanların heveslerini kıracaktır.Olayları doğru özümsemek, Allah'ın verdiği aklı kullanmak yapılması gereken en doğru hareket olacaktır öncelikle.Şuanda uzun zamandan beridir Türkiyedeki oyuncuları görerek, önemseyerek Fiyatlandırmalar olsun , yerelleştirmeler olsun, ülkemize özel içerikler olsun bütün olumsuzluklara rağmen biz Türk oyuncular için büyük bir emek ve çaba sarfeden Playstatıon Türkiyeye karşı , Türk oyuncular için bir olarak destek vermek borcumuzdur. Çoğu şeyi karşılıksız yaptılar, Türkçe oyun diye bir kavramı benimsettiler, ülkemizdeki oyun sektörünü önemli oranda büyümesine öncü olarak geliştiriciler tarafından görünür hale getirdiler.İster kabullenin isterse kabullenmeyin gerçek gerçektir....

Philipp_Plein

5.4.2019 14:20:46

0
Çözümü var. Microsoft’un mtc ve g2a gibi sitelerden tr gift kod satışlarını durdurması gerekiyor. Bunu yaparlarsa yabancılar oyun alamaz ve tr store normale döner.

William Munny

5.4.2019 14:12:35

+1
akıyor maşallah...

mahsur kalan adam

5.4.2019 13:59:35

+1
Bölge kilidi olsa bunu aşmanın yolu var mı acaba? Çünkü bu işin gerçekten cılkı Başka yerden alınmasın diye burada pahalı satmak nasıl bir kafa

BSC Misafiri

5.4.2019 13:55:45

0
Dolar diyorsunuz euro sterlin diyorsunuz kardeşim xbox Türkiye PlayStation Türkiye'nin vasfı ne o zaman birilerinin cebini doldurması dışında Türkiye'ye özel fiyatlandırma özel muamele yapamayacaklarsa kapatıp gitsinler dükkanı ben ingiltere psn açsam ne fark edecek psn turkiyeden almaktan

Fearless_tr

5.4.2019 13:09:41

+2
Sorun fiyatlardan cok ülkede verilen maaslar, bu fiyatlari euro bazinda hesaplarsak asgari ücreet 2000 euro diyelim bir oyun ise 600 euro. Akepeye oy verenler gelip burda fiyatlara aglamasin.iyiki zamaninda avrupaya gelmisim :))))

Shingeki

5.4.2019 13:07:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hellknight69 NEDEN ZAM GELDİ AÇIKLIYORUM ARKADAŞLAR Microsoft Arjantin ve Türkiye ye feci kafayı takmış durumda. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bye.gif" align="middle" border="0" alt="">
dijital fiyatlar böyle bari türk vatandaşların sahip olacak bir sistem ile kutulu oyunlar ucuz olsa veya dijitali satılsa tekno mağazalarında şirket artık bu ülkeyi umursamıyor doğal olarak batan gemiyi şirketler kurtarmaz büyük pasta yok çünkü bu gemide

Shingeki

5.4.2019 13:03:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ps4 oyunları pahalı deyip xbox’a geçicem abi diyenler vardı eheheheheh
adam ea access üyeliği alır game pass üyeliği alır game pass iki haftada bir ücretsiz yeni üyelik alabiliyorsun para vermeden game pass gelen oyunları oynar tomb raider just cause forza horizon gibi bir çok aa oyun var sony ne yapacak ea access bile ps5 ile gelecek gibi game pass gibi ücretsiz sistemide yok bende ikiside var birinde game pass sayesinde diğer oyunlara bakabiliyorum diğerinde sonynin şahaser ex oyunların tadını çıkarıyorum ama bu gidişle 2020de yeni nesille tanışamıyacaz sadece xbox değil sonyde bu fiyatlara çıkacaktır

Shingeki

5.4.2019 12:58:56

+3
burda bazı utanmazlar var fanboycuklar ps kanadı olsun xbox kanadı olsun böyle zam yapınca niye zevk alıyorsunuzki hayır dolarla maaş mı alıyorsunuz yada tayyibin akrabasımısınız nesiniz ya 2020de yeni nesil konsol almayı bırak bir tane bile oyununu alamıyacaksınız gelmiş burda laf çakmaya çalışıyor ahlaksızlar temmuz ayın da sanrım dolar 7yi geçecek ön hazırlıkları yapıyorlar. just cause ve tomb raider game passta veriliyorken game passta ücretsiz üyelik alıp oynayabiliyorken niye böyle saçma sapan fiyatları çakmışlarki dolar 5,4 larda iken böyle fiyat çakıyorlarsa fena bir ambargo gelebilir bu s400ler yüzünden dışa bağımlı olmanın bedelini herkes ağır ödeyecek yarın öbür gün sony tarafıda mecburen yükseltebilir dolar yükselirse sessiz kalamaz daha uzun süre, olaya bak ya daha dün 40 50 100 tl oyunlar alabiliyorken üyelikten tut oyunlara 500 tl çıkmaları yani doların 7 ye sabitlenmesi ile kim bilir ne olur çok yakında venezuela 2 olacak bu ülke

BSC Misafiri

5.4.2019 12:39:22

+1
Almayın kardeşim, protesto mailleri atın.

İdrak İstimlak

5.4.2019 12:26:35

+2
Ama Gamepass 1 yetela

matador_mirkhan

5.4.2019 11:55:54

0
Ooooo haaaaa!!!!!

BigMuffin

5.4.2019 11:19:43

0
Fiyatlara bak ya yazıktır günahtır

Antikaruh

5.4.2019 11:05:15

0
566 ?????????? 602 ?????????????????? OHAAAAAAAAAA

Berkayselcuk

5.4.2019 10:38:03

0
Bu isin cozumu millete diger magazalardan oyun almayi ogretmek. Yoksa gelin kardesim boykot edelim, mesaj yazalim deyince bi avuc arkadas ugrasiyor, onu da ciddiye almiyor ms in magazayla ugrasanlar. Korsana laf ediyordum ona da etmicem artik epic exc diye aglayanlar disinda. Satislar tr de sifira duserse belki tasi taragi toplar giderler de en azindan 60 euro ya falan aliriz.

Mugetsuga

5.4.2019 10:37:31

0
Ucuzdu(!) ya biraz daha ucuzlatmışlar(!)

veterangamer

5.4.2019 10:34:20

+3
hooba yeni fiyatlara gel şenlik var, “omo xmox da oyonları ucuza oynoyoruz” cu lara selam olsun

-Dark Poison-

5.4.2019 10:17:48

+3
Bu isin cilki cikti.Bunun platform fanligi da olmaz.Biz fais fiyatlar konusunda bir avuc arkadas bu durumlarin gorulecegini aylar evvelinden bin kere dedik.Bin tl lik oyun gorecegiz diye kac defa dendi.Yarin birgun sonyde ayni seyi yapar pcde epic store epik kaziklari koklemeye basladi zaten... isler ic acici degil.Birlik olup birsey yapilmazsa bu cureti her defasinda bulacak bu fiyat belirliyiciler.Her artisi dovize baglayip,doviz dusunce fiyatlar niye dusmuyor demeyenler bunu da aciklasin bakalim.Kur ayni 1000 tl.ye oyun nasil.oluyor?

alpererez

5.4.2019 08:58:36

+14
mustafa yiğit çaktırmadan xbox türkiyenin başına mı geçti, nedir bu fiyatlar?

_Dominic_Toretto_

5.4.2019 08:44:20

+5
Rakibinin ekmeğine yağ sürer, başka bir şey olmaz. MS Türkiye, Xbox dükkanını kapatsın gitsin en iyisi Türkiye'den.

Gunpower-storm

5.4.2019 08:12:47

+3
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Forum bile bu pahalılığa beklenmedik hata çıkartıyor... Ülkemizin 7 katı asgari ücret alan ingilterenin bizden 20€ daha ucuza alması...

Gunpower-storm

5.4.2019 08:04:56

+3
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bunun kurun gerçek fiyatı olduğunu sanmıyorum.

BSC Misafiri

5.4.2019 08:03:42

0
Iyiki pc var en fazla para verdigim oyun rdr2 oldu 300 tl o da degdi zaten 2 kere bitirdim. Dahada 5 kurus vermem pcde division 2 yi key olarak 210 tl ye aldim masallah konsol fiyatina bak. Ps5 bekliyordum ama bu oyun fiyatlari yuzunden alirim bi ekran karti devam. Baslarim konsol exc oyununa pcde multiplatformlari oynariz yeter 2 oyun fiyatina bi ekran karti dusunsem aklima gelmezdi bu gunler.

BSC Misafiri

5.4.2019 08:03:28

0
Hayret Xbox oyunlarına zam gelince kimse hakaret edecek kadar aşırıya kaçmamış fakat Playstatıon tarafında kurlardan, araldan kaynaklı zorunlu olan normal bir zamda bile hakaretler , çamur atmalar havalarda uçuşuyordu.Türkiye de oyuncuysan ,Türk oyuncular için emek harcayan bunun içinde türlü zorluklarla uğraşan tek yer olan Playstatıon unun yanında olunmalı,değeri herkes tarafından bilinmeli.Doğru bir şekilde hareket edilmediği sürece, haklıya hakkının verilmediği sürece, elimizdekilerin değeri geç anlanacak sanırım...

BSC Misafiri

5.4.2019 08:03:18

+1
Ps4 oyunları pahalı deyip xbox’a geçicem abi diyenler vardı eheheheheh

Gunpower-storm

5.4.2019 08:02:37

+4
Almanyada 70€ olan Division 2 ülkemizde neden 85€ iken alsınlar? Ve şu anda zaten 95€ ile rekor pahalı ülkeyiz.

İdrak İstimlak

5.4.2019 07:11:02

0
Yahu 1 Nisan da değil, nedir bu şaka gibi fiyatlar? Dolar bazında dahi en pahalı oyun fiyatı varsa burada, adamların zerre kadar umurunda olmadığımızı açıkça görüyoruz. Gamepass ve Gold için yeni zamlara hazır olun...

Philipp_Plein

5.4.2019 06:56:35

+9
NEDEN ZAM GELDİ AÇIKLIYORUM ARKADAŞLAR Yurt dışında yaşayan ölücü tayfa var özellikle Almanya da. Bu adamlar kendi ülkesinden değil de en ucuz fiyatlar Arjantin ve Türkiye olduğu için gift kodlar ile bizim ülkemizden oyun alıyorlardı vpn ile. Microsoft ne yapsa bunun önüne geçemedi ve tek çare Arjantin ve Türkiye deki oyunlara zam yapmaktı. Bu zamana kadar çoğu oyunda TR ye özel fiyatlandırma vardı en ucuz 2. Ülke idik ama bu gavurlar yuzunden olan bize oldu. xboxnow sitesinden zaten gelişmeleri takip edebilirsiniz herifler zam gelince hemen haber yapmış zaten. Bu bir kur fiyatlandırması değil tamamen Microsoft’un Türkiye ve Arjantin den burada yaşayanlar hariç kimsenin oyun almasını istememesi. Zaten dediğim sitedeki yorumlara bakarsanız adamlar olayı iyice ilerletmiş Arjantin de yaşayan kişiler belli bir komisyon karşılığı Dünya nın her yerine oyun satıyor. Paypal ya da diğer uluslararası para transferi uygulamaları ile adamın hesabına ücreti gönderiyorsun sana kodu gönderiyor. Kısacası durum bu eğer özetlemek gerekirse Microsoft Arjantin ve Türkiye ye feci kafayı takmış durumda.

Metal-Gear

5.4.2019 03:50:53

0
Avrupa bizi kıskanıyor sonuçta, önemli olan o. https://www.youtube.com/watch?v=mHWXDaQPau0&t=24s

Berkayselcuk

5.4.2019 03:42:36

+1
Isterse 1000 lira yapsin 4000 lira yapsin bu saatten sonra. Ha 600 lira ha 1600 lira. Biz bu oyun magazalarina bi ayip ettiysek ulkecek ciksin soylesinler artik. Rdr2 nin tr fiyatina en yakin fiyat 80 dolar o da norvec. Turkiye nin asgari ucretinin 11 kati veriliyor norvecte. Turkiyede oyun 100 dolara satiliyor. Bir de zam dogrudan magazadaki her urune uygulanmis. Hic dusunulmeden ha 3 ha 5 diye umursamadan yapilmis bir zam. Eskiden almayin boykot edelim beyler yapiyoduk, simdi zaten alabilen olmaz herhalde.

Watton1

5.4.2019 02:02:20

+8
Paramız para etmiyor beyler yapacak bir şey yok Ahaberi açın orda her şey 20 lira XD

Watton1

5.4.2019 01:56:42

+2
Mutlak naber :D

RealArek

5.4.2019 01:11:56

+9
Bu haberden sonra türkiyede resmi olarak xbox ölmüştür çüş fiyatlara bak 2 oyun alsam yüzük alıyorum yakında düğünlerde takı yerine oyun takıcaz bu ne kafayı yediler iyce dolar düşüyo sözde ama ülkede bişey düşmüyo hep fiyatlara zam.

Jack Rabbit Slims

5.4.2019 01:02:13

+4
İlk kez sinirlendim bir fiyat haberine, çünkü 400 lira falan özel fiyatlandırma olmadığı sürece olması gereken fiyatlardı kura göre. Ama 600 ne ya 600 ne?

Jaxson Ryker

5.4.2019 01:00:37

0
Tek umut 14 günlük Gamepass'ler onu da kaldırırlarsa satma vakti geldi demektir.

Thejoker58906

5.4.2019 00:51:35

+4
1030 a oyun varla la ben giderim o paraya ikinci el Xbox one alırım bu neyin kafası fiyatı yaparken 2 dk düşünmek yokmu ve bu arada oyun bağımlısı olarak üstüme toprağı iyi atın bundan sonra oyun yok çünkü ps5 döneminde 700 -800 olur standartlar

Murat Burç

5.4.2019 00:35:00

+10
Vay babam vay. 1036 Türk Lirası. BİN OTUZ ALTI Yanlış okumuyorum değil mi? Abi 1036 TL mi o? Millet nasıl biraz daha ucuza yemek yerim derdinde bu ne böyle? Bu ülkeye yazık ediliyor. Bu ülkenin olması gereken yer bu değil. Sebep olanları iki dünyada da Allah bildiği gibi yapsın.

Johnny Silverhand

5.4.2019 00:33:57

+5
Bunlara hiçbir şey diyemeyiz. Özel kur da uygulamıyorlar başımızda bir tl'nin değersizliği bir de aral denen kan emici var. Yapacak bir şey yok. Tepkimizi de adam akıllı koyamıyoruz.

CrrystaL

5.4.2019 00:32:33

+6
2015 te topladığım 5000 bin tllik sistemle torrentt akar ağa salak değilim o kadar bir oyuna 700 tl vericek kadar alsın bi yerine soksun microzort konsolunuda oyunlarınıda :D

Turk.Navy

5.4.2019 00:21:59

+1
Daha 2 gün önce Xbox oyunlarına indirim yaptı diyordu

mehmetalpertr

5.4.2019 00:19:05

+14
Olacağı buydu.... Xbox Playstation önemli değil artık. Arada olan biz oyunculara oluyor. Taraf tutma sırası değil.. Birşeyler yapılması lazım. Ama hepimiz öyle bekliyoruz. Ben buna üzülüyorum maalesef.

Gunpower-storm

5.4.2019 00:06:30

+20
Gece gece ellerim titriyor. Artık BO4 oynayan fat kasalılar konsol fiyatına oynadığını bilsin.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Evet rekor oyunda bu. sadece BİNOTUZALTI TÜRK LİRASI.

Masso

5.4.2019 00:03:43

+2
Avrupada yaprak kıpırdasa burada fırtına kopuyor. Tebrik ederim Microsoft. Xbox markası ancak bu kadar antipatikleştirilebilirdi.

Guest-AEF248198

4.4.2019 23:34:23

+1
Ben Xbox'ı sattım Ps4 falan almadım geçmedim geçmem de burada önemli olan bu değil. Fikirler değişir buna saygı duymalıyız o gün o konularda benimle uğraşıp dalga geçerken bugün benim savunduklarımı savunma kıvamına gelmişsen otur kendi öz eleştirini yap kardeş tamam bir daha da konu altında benimle uğraşırken iki defa düşün, bu da sana ders olsun. Hadi iyi akşamlar.

BSC Misafiri

4.4.2019 23:32:09

+12
Zam değil zamcık

Persona_Non_Grata

4.4.2019 23:26:26

+3
Çüşşş psn store bunun yanında ucuz geldi gözüme. yalnız Ps5 zamanında oyun fiyatları 700 tl den başlayacak herhalde. Senede anca 2-3 oyun alırız bu fiyatlara.

kruezberq

4.4.2019 23:26:21

0
Gg olmuş

deadlight54

4.4.2019 23:24:54

+4
Bu gidişle konsolu satıp, PS1 veya PS2'ye geçiş yapacağım gibi duruyor. Hiç değilse oynanmaya değer klasikler var. Birde ekonomiyi kim bu hale getirdiyse, Allah bin türlü belasını versin.

Guest-AEF248198

4.4.2019 23:14:54

+8
Bunu yazan şahıs aynen şu yorumu da yazdı: "Oyunlar pahalı evet ama 10 sene önce de pahalıydı o zamanda 100TL çok gelirdi çoğu kişiye alım gücü yine düşüktü şimdide de düşük. Kime göre neye göre düşük? tabi ki asgari ücretliye göre düşük. Benim gelirim iyi hayatımdan memnunum misal. Bu ülkeyi çok kötülüyorlar gerçekten. Ülkede ufak tefek kriz var yapmadıkları şey yok." https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137463302

BSC Misafiri

4.4.2019 23:13:34

0
Suç bunlarda değil esas paramızı çöpe çevirenlerde. Ha bunlar da bi bölge kilidi ile bizi düşünebilir de daha devlet dediğimiz kavram bizi düşünmüyor elin yabancısı mı düşünecek :) Normal yani. 2-3 yıla bir oyun bin TL olacak ki bu da normal.

Philipp_Plein

4.4.2019 23:10:03

+2
Rekor 1036₺ ile Black Ops 4 Digital Deluxe Enhanced oyununda

Guest-AEF248198

4.4.2019 23:09:57

+1
Bu hamleyle birlikte ülkemizde Gamepass'le az buçuk büyüyen Microsoft kendi kendine çelmeyi takmış oldu. 602 tl'ye oyun mu olur siz dalga mı geçiyorsunuz bizle?

Gye_Baek

4.4.2019 23:09:47

+1
Xbox'ın ederi bile 2 el de 600 tl bu fiyatlar uçmuş.

Guest-2C5CD639E

4.4.2019 23:09:22

+1
İndirim bekleyin diyen tipler gelmeden Geçen ay RX 590 aldım 1650TL den 3 oyun parasi vermişim. Bu kartla her oyun ultra da oynuyorum neyse konsol sevdalisi adamlar ne anlar. Bu fiyatları savunur onlar

Oguz_Cole

4.4.2019 23:04:15

+2
Ne kadar mükemmel bir ülke oyuna vereceğin para ile neredeyse aynı fiyata gidip bir tek taş yüzük alınabiliyor.

hagiosmann

4.4.2019 23:03:38

+22
sonra neden satışlar düştü diye hönkürerek ağlayacaklar

GoldPunch

4.4.2019 23:02:06

+17
Division 2, 602 lira az olmuş. 800 e filan çeksinler.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız