Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Nisan Güncellemesi Yayınlandı

 
Microsoft, Xbox One'ın Nisan 2019 güncellemesini bugün itibarıyla yayınladı.

Güncelleme notları:
 

Konsolu yeniden başlatma
Artık güç merkezi ekranında konsolu tam olarak yeniden başlatmak için bir seçenek mevcut (oyun kumandanızdaki Xbox düğmesine basılı tutun).
 
Kolaylaştırılmış görevler
Artık hem Giriş’teki Game Pass merkezinden hem de profilinizden doğrudan Game Pass görevlerine gidebilirsiniz. Bunun için Game Pass’i seçin, ardından aşağı doğru kaydırın ve Görevler – Tümünü Göster’i seçin.
 
Konsol klavyesi iyileştirmeleri
Konsoldaki sanal klavyeyi ekranda daha az yer kaplaması ve kendisini metin alanları etrafında akıllı bir şekilde konumlandırabilmesi için güncelleştirdik.
 
Daha kolay kaldırma
Yeni bir şey yüklemek istiyorsunuz ancak sabit sürücünüzün dolu olduğunu mu gördünüz? Artık ilk önce neyin kaldırılacağını seçmek zorunda olmak yerine, sabit sürücünüzde yeterli alan açmak için hangi ögelerin kaldırılacağını size biz öneriyoruz. Daha da ilginç olan kısım şu: Bu işlem tamamlandığında yeni oyununuzu veya uygulamanızı yüklemeye otomatik olarak başlıyoruz!
 
Xbox One uzaktan kumandası kısayolu
Xbox One uzaktan kumandası, OneGuide düğmesine OneGuide yerine bir medya uygulamasını başlatmak için yeniden programlamanıza olanak sağlayacak şekilde güncelleştirildi. Bu, doğrudan en sevdiğiniz medya uygulamanıza gidip izlemeye başlamanız için harika bir kısayol.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Taktiksel RPG Fell Seal: Arbiter's Mark 30 Nisan'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Xbox Game Pass Ultimate Duyuruldu

Shingeki

17.4.2019 01:07:53

0
tam kapat seçeneğide gelmeli hızlı açılsın diye uyku moduna alıyorum ama bazen tam kapatmak istiyorum bu yüzden ayarlara gidip kapatıyorum ek olarak yeniden başlat yerinede de tam kapat seçeneği gelmeli diğerleri fasa fiso
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız