Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One, 2015 İçerisinde de Aylık Olarak Güncellenecek


     Aylık olarak güncelleme alarak, yeni özelliklere kavuşan Xbox One için yapılan açıklamalar, bu güncellemelerin devam edeceği gösteriyor.
 
     Aralık ayında oyuncuların büyük bir güncellemeyle karşılaşmayacağını belirten yetkililer, aralık ayından sonra konsolu açma, oyun oynama ve diğer her şey için sorunsuz bir deneyim sunacaklarını ifade ediyorlar. 2015 için de bir güncelleme takvimine sahip olduklarını söyleyen Phil Spencer, aylık güncellemelerin devam edeceğini belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Rocksmith 2014'e Ücretsiz Jimi Hendrix DLC'si Geliyor Forza Horizon 2'nin 'Falken' İsimli Araç Paketi Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.11.2014 22:55:00

0
Bu konsolların böyle donanımda çıkmasının tek ve tek nedeni oyuncuların baskısı. Çıksın çıksın çıksın dediler aha size konsol ne vardı 1-2 sene sonra çıksaydı. Biraz da firmaların sidik yarışı var. Tabi bu yarışa Nintendo bağımsız katılıyor.

Sir Maximus is BACK

5.11.2014 21:17:16

0
Şu ana kadar çıkmış 102 önemli güncelleme varmış.Her geçen ay üzerine koyuyor Spencer ve ekibi.Tebrik etmek lazım gerçekten.Don Mattrick'den devraldıkları enkazı nerelere getirdiler.

demo22

5.11.2014 18:37:38

0
bir konsolu yapmaya seneler önce başlıyorlar, sözde ama ortaya çıka çıka bu hurdalar çıkıyor, sanırım insanların o düşük donanıma rağmen yine de alacaklarını sanmışlar tahmin etmişler, çok yanıldılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız