Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Gamescom 2023 Fuarında "Merakla Beklenen" Oyunları Sergileyecek

 
 
Xbox News Wire aracılığıyla bildirildiği üzere Xbox, Gamescom fuarında bu yıl en büyük stantlardan birini sunmayı planlıyor. Insider Gaming'in kaynakları ekibin bu yılki etkinlik için büyük planlarının olduğunu vurguluyor.
 
Xbox, fuarda beklenen oyunları sergileyecek
 
 
 
Xbox'ta oyuncular tarafından beklenen birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında Forza Motorsport, GSC Game World tarafından geliştirilen STALKER 2: Heart of Chornobyl ve Towerborne gibi oyunlar yer alıyor. Xbox, bu oyunların katılımcılar tarafından oynanabilmesi için gerekli düzenlemeyi yapmaya hazırlanıyor.
 
STALKER 2'nin oynanabilir bir sürümünün sunulacağını duyuyor olmak elbette birçok oyuncuyu heyecanlandırıyor. Bildiğiniz üzere GSC Game World, Ukrayna temelli bir ekip ve Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle oyunun gelişimi bir hayli aksadı. Dolayısıyla bu durum oyunun belli bir noktaya gelişinin göstergesi.
 
Gamescom "2023" fuarı 23 Ağustos - 27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuara Xbox gibi birçok büyük firma katılım sağlayacak ve oyunlarını burada sergileyecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming yazılım microsoft uygulama
Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Platform Oyunları 2: 2023 Orijinal Resident Evil 4 Yandan Görünümlü Bir Yapıya Sahip Olsaydı Nasıl Olurdu? İşte Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız