Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Aksiyon Macera Oyunları

 
 
Microsoft tarafından biz oyun severlere aylık abonelik şeklinde sunulan Xbox Game Pass, içerisinde onlarca türü ve yüzlerce oyunu bulunduruyor. Aylık olarak ödeme yaparak birden fazla oyuna ulaşabileceğiniz bu kütüphanede çeşit çeşit oyunlar bulunuyor. Ödeme yaptığınız takdirde burada oyunların sahibi olmuyorsunuz. Bir nevi kiralama usulü oyunlara erişebiliyorsunuz. Dolayısıyla aylık olarak ödeme yaptığınız bu hizmeti bir sonraki ay kullanmak için de tekrardan ödeme yapmanız gerekiyor. Xbox Game Pass içerisinde bulundurduğu geniş kütüphane sayesinde oyunculara büyük kolaylıklar sağlıyor.

Bu yazımda sizlere Xbox Game pass hizmetinde yer alan ve öne çıkan aksiyon macera oyunlarından bazılarını derledim. Bu listelediğim oyunlar dışında tabi ki daha fazla oyun bulunuyor ancak buradakiler muhakkak oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor. Şimdi geçelim listemize:

- A Plague Tale: Requiem
 
 

A Plague Tale: Innocence'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu aksiyon macera oyununda bizlere hikayenin devamı sunuluyor. Oyun içerisinde doğaüstü güçler, ilgi çekici bir hikaye ve aksiyon sistemi yer alıyor. Oyunun diğer öne çıkan özellikleri arasında sunduğu görsellik ve müzikler bulunuyor. Açık bir dünyaya sahip olmayan ve çizgisel olarak ilerlediğimiz bu oyunda bizleri ilgi çekici manzaralar ve daha fazlası bekliyor diyebilirim.

İlk oyunun devamı niteliğinde olan bu oyunda artık işler daha da karışıyor ve çığırından çıkıyor. İlk oyunda da yer alan veba salgını bu oyunda daha da geniş yankı buluyor. Bu ikinci oyunda bizlere daha fazla aksiyon ve macera öğesi sunuluyor. Devam oyununda gizlice ilerleyebiliyor, doğrudan saldırabiliyor veya veba salgınında rol oynayan sıçanları serbest bırakabiliyoruz.

Yine ilk oyunda yer alan iki ana karakterimiz burada da maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölgelere doğru ilerlediğimiz bu aksiyon macera oyununda Hugo'nun üzerindeki laneti kontrol etmeye çalışan gruplara karşı gelmeye çalışıyoruz. Bir yandan hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz bu oyunda zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor diğer yandan da çeşitli manzaralar ve bölümler arasında geçiş yapıyoruz.
 
 

İlk oyuna göre birçok yeniliği bünyesinde barındıran bu yapımda yeni mekan tasarımları karşımıza çıkıyor. Bunun dışında hikaye konusunda gerçekten güzel iş başarmışlar diyebilirim. Oyundaki atmosfer ilk oyuna göre daha da karanlık olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun hikayesi bizlere duygusal bir yük bindiriyor. Duygusallık durumu karakterlerin animasyonlarına ve seslerine etki ediyor.

Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu devam oyunu muhakkak oynamanız gereken aksiyon macera oyunları arasında yer alıyor. İlk oyunu oynadıysanız ve ikinci oyunu da oynamak istiyorsanız ve Game Pass aboneliğiniz de bulunuyorsa doğrudan oyuna geçiş yapabilirsiniz. Devam oyunu olduğu için ilk oyunu oynamadan ikinci oyuna geçmeniz birazcık mantıksız olacak. Dolayısıyla ilk oyunu oynadıktan sonra bu oyuna geçiş yapmanız daha iyi. Çünkü hikaye bu şekilde ilerliyor.

- A Way Out
 
 

Hazelight tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından 2018 yılında yayınlanan iki kişilik aksiyon macera oyunu A Way Out, bizlere yeni bir hikayeyi ve dolu dolu içeriğe sahip bir yapıyı sunuyor.

Brothers – A Tale of Two Sons'ın yapımcılarından bizlere sunulan bu aksiyon macera oyunu tam bir iki kişilik bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunu tek kişi olarak oynayamıyoruz tamamen çift kişilik bir dizayna sahip olan bu yapımı isterseniz çevrimiçi olarak uzaktaki bir arkadaşınız ile isterseniz de yerel olarak iki kişi ile oynayabilirsiniz.

Oyunda hapishaneye mahkum olan iki karakterin hikayesi bizlere sunuluyor. Bu iki karakterin hikaye gereği ulaşması gereken kişi aynı. Bu iki yabancı karakter bir amaç uğruna bir araya geliyor ve asıl hikaye tam da burada başlıyor. Oyunda ilk olarak hapishanede başlıyoruz ve buradan bir an önce kurtulmaya çalışıyoruz. Oyunun iki kişilik yapısı tamamen oyuna adapte edilmiş ve yedirilmiş durumda. Her bölümde yapacağımız hamleleri birlikte yapıyor ve eğer birimiz yapmaz ise orada başarısız oluyoruz. Bu yüzden iki kişinin koordine ve iş birliği içinde olması çok önemli.

Her bölümde farklı oynanış mekaniklerinin de bulunduğu bu yapımda kısa bir macera bizleri bekliyor olacak. Oyunu şu anda yeni bitirmiş bulunmaktayım ve yaklaşık 5-6 saat içerisinde sona ulaştım. Dolayısıyla çok da uzun bir yapıda olmadığından dolayı kesintisiz bir aksiyon ve macera deneyimini bizlere sundu diyebilirim. Oyundaki tüm bölümler iki kişilik yapıya göre dizayn edildiğinden dolayı gerçekten de oynaması çok zevkli. Tek kişilik bir oyun olsa belki de bu kadar eğlenceli olmazdı diyebilirim ancak iki kişinin de bu aksiyon içerisinde bulunması çok daha farklı ve güzel bir deneyim.

Xbox Game Pass hizmetinde bulunan bu oyunu muhakkak oynamanız gerekiyor. Tek kişilik olarak oynamadığını tekrardan belirtmeliyim. Dolayısıyla bu oyunu iki kişilik olarak oynamanız gerekiyor. Yine yukarıda da belirttiğim gibi ister çevrimiçi isterseniz de yerel olarak bir arkadaşınız ile oynayabilirsiniz. Oyun gereksiz uzun bir yapıda olmadığından dolayı tüm hünerlerini bizlere ve özelliklerini 5-6 saat içerisinde sunuyor ve aktarıyor diyebilirim. Dolayısıyla oynamanız gereken aksiyon macera oyunları arasında yer alıyor.

- Assassin's Creed Odyssey
 
 

Yeni bitirdiğim oyunlar arasında yer alan Assassin's Creed Odyssey bizlere uzun soluklu bir aksiyon macera deneyimi sunuyor. Eğer siz de bu tarz bir deneyim arıyorsanız ve bunun yanında açık bir dünyaya adım atmak istiyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Assassin's Creed Origins'ten sonra gerçekten de daha uzun ve daha geniş kapsamlı bir görev sisteminin yer aldığı bu oyunda 100 saati aşkın bir vakit geçirdim. Bu süre tabi ki biraz daha uzayabiliyor. Çünkü oyun içerisinde yapmanız gereken o kadar çok yan görev, hikaye görevi (dlc'ler dahil) ve keşfetmeniz gereken bölge bulunuyor ki gerçekten de bitirmek için uzun bir süreç gerekiyor. Oyunuğer tamamen bitirmek ve açık dünyadaki tüm kapalı yerleri ve gizli yerleri açmak istiyorsanız elbette 100 saati aşkın bir süre oynamanız gerekiyor.

Uzun soluklu bir aksiyon macera deneyimi arıyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz. Ancak gerçekten de günlerinizi, haftalarını ve hatta aylarınızı harcayacağınız bu yapıma başlamadan önce bir düşünün derim. Çünkü bu oyunu oynarken başka bir oyna başlayacağınızı pek sanmıyorum. Yani bunu ben yapamadım. Dolayısıyla bu oyuna tamamen adapte olduğumdan dolayı diğer oyunlara gerçekten de giriş yapamadım (yani 1, 1 buçuk saat takılayım çıkayım olmuyor. Dur şunu da yapayım oraya da gideyim derken saatlerinizi harcıyor ve yoruluyorsunuz =)).

Assassin's Creed Odyssey oyununa başlamadan önce kadın ve erkek karakter arasından seçim yapabiliyoruz. Hangi karakter ile oynarsanız oynayın oyunun gidişatı aynı kalıyor ancak oyunun yapımcıları oyunu dizayn ederken ve hikayeyi oluştururken kadın karakterin baz alınarak yapıldığını belirtiyor. Yine de bu tercih tamamen size kalmış durumda. Yani hikaye anlamında ve göreceğiniz sinematikler ve daha fazlası anlamında herhangi bir değişiklik yer almıyor. Dolayısıyla hangisi ile oyuna başlamak istiyorsanız seçiminizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
 
 

Oyun bize antik Yunanistan'ı sunuyor ve tüm göreceğiniz görseller ve içerikler antik Yunanistan'ın tarihi yapılarından alıntılanma. Oyun içerisinde yine antik Yunanistan'a ait tarihi kalıntılar ve bölgeler bulunuyor. Bunun dışında yine çeşitli manzaralar ve yapılar karşımıza çıkıyor.

Serinin önceki oyunlarında yer almayan bazı özellikler bu yapımda yer alıyor. Örneğin yer yer seçim yaparak hikayenin gidişatına bir nebze olsun dokunabiliyoruz (Yeni diyalog sistemi bu oyunda yer alıyor). O yaptığımız seçimler sonucunda bazı karakterler hayatta kalabiliyor bazı karakterler ise ne yazık ki bizlere veda ediyor. Dolayısıyla seçim sisteminin de yer aldığı bu oyunda büyük bir macera bizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yine keşfedeceğiniz onlarca ada ve bölge bulunuyor. Assassin's Creed Black Flag ile başlayan deniz savaşları da bu oyunda büyük yer bulmuş durumda. Oyun içerisinde ilk olarak bir gemi satın alıyor, bu gemiyi bize verilen özellikler doğrultusunda geliştirebiliyor ve mürettebat alabiliyoruz. Geliştirdiğimiz gemi ile birlikte de büyük savaşlara yelken açıyoruz. Savaşların dışında da adalara doğru keşif yapmaya başlıyoruz.

Oyun içerisinde ana hikayeden ilerleyebiliyor, yeni bölgeler keşfedebiliyor, yan görevlere dalabiliyor, eğer satın almışsınız ek paket görevlerini yapabiliyor, yeni mağaralar keşfediyor ve vahşi hayvanları ortadan kaldırabiliyoruz. Bunun dışında ooyun bizlere Atina ile Sparta arasındaki bir savaşı sunuyor. Taraf tutup tutmamak tamamen size kalıyor.

Oyun içerisinde Atina veya Sparta askerlerine saldırabiliyorsunuz. Oyunda bunlar dışında bir de meydan savaşları bulunuyor. Meydan savaşları sayesinde de o bölgenin kontrolünü kime vermek istiyorsanız ona yardımcı olabiliyorsunuz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi geniş çaplı bir oyun arıyorsanız ve uzun vakitler geçirmek istiyorsanız Xbox Game Pass de yer alan bu oyunu deneyebilirsiniz.

- DEATHLOOP
 
 

Dishonored serisinin arkasındaki stüdyo Arkane tarafından biz oyun severlere sunulan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu DEATHLOOP, Xbox Game Pass'te yer vermeniz ve oynamanız gereken bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunun temelinde Dishonored serisinde olduğu gibi gizlilik yatıyor. Gizli kısımların bolca bulunduğu bu yapımda düşmanları arkadan indirebiliyor veya doğrudan saldırabiliyoruz. Farklı aksiyon ve savaş sistemine sahip olan bu yapımda farklı bir hikaye bizleri bekliyor.

Birinci şahıs nişancı unsurlarını da bünyesinde barındıran bu yapımda adından da anlaşılacağı gibi bir döngünün içindeyiz. Her bir döngüde öğrenmemiz gereken çeşitli unsurlar bulunuyor. Her döngü belirli bir süre zarfı içerisinde sona eriyor ve süre bittiğinde yeni bir döngü başlıyor. Oyun içerisinde Colt adlı ana karakter ile oynuyor ve bu döngüler içerisine geçiş yapabiliyoruz. Oyundaki temel amacımız döngü sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırmak: Oyun tamamen bundan ibaret diyebilirim. Tabi bunu yapmak birazcık zor çünkü ortadan kaldırmanız gereken hedefler zorlu bölgelerde yer alabiliyor. Dolayısıyla onları indirmek ve döngünün zamanlamasını ayarlamak birazcık zor olabiliyor.

Temelinde döngüyü kırmak için elimizden geleni yapacağımız bu oyunda yeni silahlar, yeni yetenekler ve daha fazlası bulunuyor. Oyun içerisindeki bu çeşitlilik sayesinde de bizlere güzel bir deneyim sunuluyor diyebilirim.

Oyun içerisinde her denemede aslında farklı farklı stilleri deneyebilirsiniz. İsterseniz tamamen gizli kapaklı işler çevirebilir (gizli olarak ilerleyebilir) isterseniz de doğrudan düşmanların arasına dalabilir ve ana hedefi ortadan kaldırmak için hamlelerde bulunabilirsiniz. Oyuın içerisinde birçok stil deneyebileceğiniz ve kendinize göre aksiyona alabileceğiniz bu oyunu Xbox Game Pass'te deneyebilirsiniz.
 
- Batman: Arkham Knight
 
 
 
Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. tarafından yayınlanan bu yapım Arkam serisinin finali olarak karşımıza çıkıyor. Batman Arkham serisinin final yapımı olan bu oyunda şehri büyük tehlikelere karşı korumaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde yine serinin önceki yapımlarında yer alan mekanikler ve daha fazlası yer alıyor. Bunun yanı sıra yeni görevler, aksiyon ve macera unsurları da bu yapım içerisinde bulunuyor. 
 
Oyun içerisinde yine bizleri çeken aksiyon ve dövüş sistemi bulunuyor. Bunun yanı sıra üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla bu oyunu oynayabiliyoruz ve Batman karakterinin rolüne bürünüyoruz. Yakın dövüş ve gizlilik odaklı bu yapımda Gotham şehrini türlü tehlikelerden arındırmaya çalışıyor ve çeşit çeşit zorlu görevlere atılıyoruz. Bunun dışında oyunda ve hikayede ilerleyerek yeni ekipmanlarım ve alanların kilidini açabiliyoruz. Ayrıca yeni yerler keşfedebiliyor ve bunun yanı sıra macerayı daha geniş bir alana yayabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde Tabi ki serinin önceki yapımlarından da aşina olduğunuz bir kombo sistemi bulunuyor. Bu kombo sistemi sayesinde rakipleri toplu bir şekilde alt edebiliyoruz. Toplu yaptığınız saldırılar çok etkili olarak karşımıza çıkıyor ve kolayca rakiplerin sayısı ne kadar olursa olsun onları indirebiliyoruz. Oyun içerisinde ister gizli isterseniz de doğrudan rakiplere saldırabiliyor bunun seçimi ise tamamen size ait oluyor. Dolayısıyla oyun burada bizlere bir özgürlük sunuyor.
 
Yine serinin önceki oyunlarında olduğu gibi kısmen bir açık dünyamız bulunuyor. Bu açık dünya içerisinde gezebiliyor, etrafı keşfedebiliyor ve yeni görevler edinebiliyoruz. Bunun yanı sıra bu kısmı açık dünyaya serpiştirilen bulmacalar da karşımıza çıkıyor. Bulmacaları da dilersek çözebiliyor dilersek de bırakabiliyoruz. Bu tamamen bize kalmış durumda.
 
Xbox Game pass de yer alan bu aksiyon macera oyununu muhakkak oynamanız gerekiyor. Serinin önceki yapımlarından daha açık dünya sunan bu oyunu aboneliğiniz var ise şimdiden oynamaya başlayın derim.
 
- Dishonored Definitive Edition 
 
 
 
Arkane ekibi tarafından oyunculara sunulan ve 100'ün üzerinde ödül alan bu aksiyon-macera gizlilik oyununu muhakkak oynamanız gerekiyor. Xbox Game Pass hizmeti içerisinde yer alan bu yapımda bizleri büyük bir macera bekliyor. Karanlık bir atmosfere sahip olan bu oyunda gizli gizli ilerleyebiliyor, doğrudan saldırabiliyor ve çeşitli telepatik güçler kullanabiliyoruz. Oyunda keşfedeceğiniz birçok yeni bölge, girebileceğiniz bolca aksiyon ve çeşitli görevler bizleri bekliyor.
 
Veba salgınının olduğu bir dünyada yer aldığımız bu oyunda buraların hakimi olan imparatoriçenin koruması rolünü üstleniyoruz. Korumasını üstlendiğimiz imparatoriçe oyunun başlarında büyük bir suikaste uğruyor ve öldürülüyor. Öldürülen imparatoriçenin akabinde suikastçı olay yerinden kaçmayı başarıyor ve tanık olarak sadece biz kalıyoruz. Kollarımızda ölen imparatoriçenin ardından görevliler geliyor ve biz suçlu olarak görülüyoruz. İmparatoriçenin yanında sadece biz olduğumuz için suikasti de bizim yaptığımızı düşünüyorlar. Dolayısıyla buradan kaçmak ve adımızı temize çıkarmak için büyük bir maceraya atılıyoruz diyebilirim.
 
Oyunda Corvo adlı bir kişinin rolünü üstleniyor ve gireceğimiz bu macerada çeşitli direniş grupları ve daha fazlası bulunuyor. Bizim tarafımızda olan ve karşımızda olan birçok grup yer alıyor. Yardım alabildiğimiz kadar müttefik gruplardan yardım alıyor ve bu macerada ilerlemeye çalışıyoruz.
 
Dishonored oyunu birinci şahıs kamera bakış açısıyla karşımıza çıkıyor ve bizlere bazı noktalarda seçimler yapmamıza olanak tanıyor. Oyun içerisinde gizlilik, aksiyon ve savaş sistemi bulunuyor. Bu kombinasyonları düşmanlara ve rakiplere karşı uygulamak tamamen bize kalıyor. Dishonored her bir bölüm içerisinde keşfedilecek birçok unsuru ve öğeyi bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla bunların keşfedilmesi, gizli olarak gitmek veya doğrudan saldırmak tamamen bizim elimizde. Oyun bu konuda bizlere özgürlük sunuyor diyebilirim.
 
Oyunda aksiyona daldığımız esnada telekinetik güçleri kullanabiliyoruz. Bunun dışında yine yakın dövüş silahları ve daha fazlasını da rakiplere karşı kullanarak onları alt edebiliyoruz. Oyunda yeni ekipmanlar edinebiliyor, becerilerimizi geliştirebilir ve rakiplere karşı daha tehlikeli bir hale gelebiliyoruz.
 
Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu aksiyon-macera gizlilik oyununu muhakkak oynamanız gerekiyor. Bu evreni bu sayede keşfedebilir ve büyük bir maceraya atılabilirsiniz. 
 
- DOOM Eternal
 
 
 
Saf aksiyon ve macera oyunu arayanlar için birebir gelen DOOM Eternal oyununda üzerinize onlarca düşman ve düşman grupları gelecek. Düşman gruplarını dilediğiniz gibi parçalayabilecek ve elinizdeki silahlarla ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Oyun tamamen bizlere saf aksiyon ve yüksek hızlı tempolu bir yapı sunuyor. Oyun içerisinde kullanabileceğiniz alev makineleri, çeşitli silahlar ve daha fazlası yer alıyor. Rakiplerin uzuvlarının koptuğu ve parça parça olduğu bu oyunda dehşet dolu anlar yaşayacağız. Oyun içerisinde tabi bunlar dışında kullanabileceğiniz çeşitli beceriler bulanıyor.
 
Bir yandan karakterinizi güçlendirebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz bir yapıyı sunan bu oyunda birinci şahıs kamera bakış açısı bulunuyor. Oyun içerisine tek oyunculu yapının yanı sıra çok oyunculu bir mod da bulunuyor. Bu mod içerisinde iblis olarak veya İblis Avcısı olarak oynayabiliyorsunuz.
 
Oyun bizlere hızlı tempolu aksiyon nişancı yapısını sunuyor. Oyunda farklı farklı bölüm tasarımları, arka planda yer alan ilgi çekici bir müzik ve dikkat çeken savaş mekaniği bulunuyor. Eleştirmenlerden de olumlu puanlar alan bu oyunu muhakkak oynamanız gerekiyor. Oyun 2020 yılında yılın oyunu ve en iyi aksiyon oyunu da dahil olmak üzere 5 adaylık aldı. Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu oyunu muhakkak oynamanız lazım diyebilirim.
 
- Hellblade: Senua's Sacrifice 
 
 
 
Bizzat oynadığım ve bitirdiğim yapımlardan biri olan Hellblade: Senua's Sacrifice, biz oyun severlere gerçekten hem grafik anlamında hem de hikaye anlamında tatmin edici bir deneyim sunuyor. Oyun bunun dışında aksiyon ve macera öğelerini de bünyesinde barındırıyor. Oyunda vuruş hissiyatı gerçekten ön plana çıkıyor. Bunun dışında aksiyon - savaş sistemi gayet tatmin edici ve yer yer şaşıracağımız manzaralar da bizlere sunuluyor.
 
Heavenly Sword ve Enslaved'in yapımcılarından bizlere sunulan bu aksiyon macera oyununda büyük bir yolculuk bizleri bekliyor. Oyun içerisinde dikkat çekici karakter animasyonları, uüz animasyonları ve o duyguyu hissettiğimiz bir yapı yer alıyor. Acının ve karanlık temasının işlendiği bu oyunda karşımıza çıkan türlü türlü iblisleri ve yaratıkları alt etmeye çalışıyoruz. Burada bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 
Oyun bizlere çizgisel bir yapı sunuyor. Ulaştığımız her bir bölümde - kısımda bizleri farklı farklı bulmacalar,  manzaralar, düşman ve düşman grupları bekliyor. Karşımıza çıkan bulmacalar çok fazla zor değil ancak yer yer kafanızı karıştırabilir. Dolayısıyla bunların çözümlerine YouTube veya diğer sosyal medya listelerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun ana hikâyesinde ise kelt bir savaşçı bulunuyor. Bu savaşçı ile ilerlediğimiz bu oyunda ölü olan sevgilimizin ruhu için savaşmaya hazırlanıyoruz. Bunun için de Viking dönemine gidiyor ve bu çağda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
 
Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu aksiyon macera oyununu muhakkak oynamanız gerekiyor. Oyun hem grafik anlamında hem animasyon anlamında hem aksiyon ve savaş sistemi anlamında hem de hikaye anlamında bizlere tatmin edici bir deneyim sunuyor. Dolayısıyla bu oyunu kaçırmamanız gerekiyor diyebilirim.
 
Bu listemizde sizlere Xbox Game Pass hizmetinde yer alan aksiyon macera oyunlarından öne çıkanları - bazılarını derledim. Bu aksiyon ve macera oyunları dışında tabi ki yine onlarca oyun bulunuyor. Listeye dahil etmediğim oyunlar dışında yine oynamanız gereken yapımlar yer alıyor.  Siz de oynadığınız ve sevdiğiniz aksiyon macera oyununu yorumlar kısmına belirtebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
VALORANT EMEA 2023 Format Değişikleri Duyuruldu! eFootball 2023 Bizlere Nasıl Bir Deneyim Sunuyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

29.11.2022 11:20:02

0
Fi tarihinden kalma oyunlar hep. Arkham Knight, Dishonored vs.

BSC Misafiri

28.11.2022 15:41:44

0
merak ettiğim birşey var pc için ubisoft oyunları var ama ben yükleyemedim ubisoft türkiyeye yasak mı koydu ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız