Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass'e Gelecek Oyunların Tarihleri Açıklandı

 
Microsoft'un Xbox ve PC için getirdiği abonelik sistemi sayesinde bildiğiniz gibi aylık belirli bir ücret karşılığında sistemde bulunan oyunları aboneliğimiz boyunca oynayabiliyoruz. Neredeyse her ay sisteme yeni oyunlar ekleniyor. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde eklenecek oyunların tarihleri belli oldu. 
 
Daha önce açıklanan oyunların Games Pass sistemine gelme tarihleri ise şu şekilde:
 
Lonely Mountains: Downhill ve Secret Neighbor  (23 Ekim)
Minit (24 Ekim)
The Outer World (Çıkış gününde yani 25 Ekim)
Afterparty (29 Ekim) 
Lego Star Wars 3 (31 Ekim)
Subnautica (7 Kasım) 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Outer World Afterparty Minit Lego Star Wars 3 Subnautica Lonely Mountains: Downhill Secret Neighbor Game Pass Xbox Yeni Oyunlar
Call of Duty: Modern Warfare'in PS4 İçin Ücretsiz Teması Yayınlandı Ark: Survival Evolved'un Cadılar Bayramı Etkinliğinden Fragman ve Detaylar Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.10.2019 12:27:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ulan şeytan diyor sat PS4 Pro'yu al onun parasıyla 2. el One X.. Zaten ileride PS5 alacam, her türlü ps4 exc. oyunları ondada olacak bir kaybım olmaz...Ama işte One X almak herşeye yeniden başlamak gibi geliyor bana..Kim uğraşacak diyorum bi yandan..
Yok be ne yeniden başlaması.. Game Pass var aga cillop gibi oyunları var. Al ak mis gibi..

BSC Misafiri

23.10.2019 10:08:55

0
Ulan şeytan diyor sat PS4 Pro'yu al onun parasıyla 2. el One X.. Zaten ileride PS5 alacam, her türlü ps4 exc. oyunları ondada olacak bir kaybım olmaz...Ama işte One X almak herşeye yeniden başlamak gibi geliyor bana..Kim uğraşacak diyorum bi yandan..

Deswaaa

23.10.2019 08:48:44

0
Hocam game pass gelen oyunlar gidiyormu kütüphane den belli zamanı mı var

BSC Misafiri

23.10.2019 08:38:16

+1
Aga sistem çok güzel de ya keşke en azından şunun süresini verseler: X oyunu bugün eklendi ve en az 1 yıl Game Pass içinde. Y oyunu eklenecek ve eklendiği günden itibaren 10 ay Game Pass içinde. Z oyunu geliyor! Süre sınırı olmadan her daim Game Pass içinde! gibi.. Bir ay 15 oyun geliyor 10u gidiyor falan biraz sıkıntılı bir durum kanımca. Hani bilsek kim ne zaman gelecek-gidecek on numara olurdu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız