Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass Ultimate Duyuruldu

 
Microsoft bir aylık Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass aboneliğini $14.99 fiyattan içerecek paket Xbox Game Pass Ultimate'i duyurdu.

Bugünden itibaren, sınırlı sayıda Xbox Insider topluluğu üyesi Xbox Game Pass Ultimate'e katılmak ve test etmek için davet edilecek. Bu yılın ilerleyen zamanlarında tüm Xbox One kullanıcılarının erişimine açılacak.

Daha fazla bilgi açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Xbox One Nisan Güncellemesi Yayınlandı Xbox One S All-Digital Edition 7 Mayıs'ta Satışa Sunulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shingeki

17.4.2019 22:34:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Shingeki hayırdır koçum nerenin trolüsün ekremmi yolladı seni buraya her haber altında siyaset yapıyorsun. Hata sende de değilki siyasete izin veren yöneticilerde site siyaset sitesi sanırsın.
sanamı soracam ne yazacağımı sen kimsin ki dengesiz önce bir üye olmayı öğren nickinle gel gerçekleri söylüyorum koyun olduğun belli baya gocunmusun siyaset yüzünden konsollar 4 5 6 binleri görecek oyunlar 1000 tl olmuş senin gibi koyunlar olursa ülkede normaldir bunları tabi konuşacaz ne dicez dış güçler saçmalığından mı bahsedecez

BSC Misafiri

17.4.2019 10:59:47

+1
Live + gamepass paketi olmasi onemli aslinda.Gamepass de live gerektiren oyunlar icin ayrica gold almak yerine ikisini alip gecer alacaklar.

BSC Misafiri

17.4.2019 10:59:41

0
Shingeki hayırdır koçum nerenin trolüsün ekremmi yolladı seni buraya her haber altında siyaset yapıyorsun. Hata sende de değilki siyasete izin veren yöneticilerde site siyaset sitesi sanırsın.

Shingeki

17.4.2019 01:06:07

+8
özelliği ne ya ultimatenin sadece ikisinin bir arada satması mı amannnnn boş boş boş amerikaya 15tlye alır gibi alması koymazda 3 sınıf ülkelerinde bu tür haberlerin bile yapılmasa daha iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız