Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass Aile Planının Logosu Sızdırıldı

 
 
Microsoft geçtiğimiz dönemde mevcut abonelerin sahip oldukları avantajlarını başkalarıyla paylaşmalarına olanak sağlayacak bir Xbox Game Pass aile planını test etmeye başlamıştı. Şimdi ise bu planın logosu Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia tarafından sızdırıldı.
 
Xbox Game Pass aile planının bir ön izlemesi şu anda Kolombiya ve İrlanda'da mevcut. Teste katılım sağlayan kullanıcılar aynı ülkede oldukları sürece mevcut aboneliklerini dört kişiye kadar sunabiliyor. 
 
Yeni plan "Xbox Game Pass – Insider Preview" olarak adlandırılıyordu ancak sızdırılan logoya göre planın ismi "Xbox Game Pass Friends and Family" olacak. Bu plana abone olanlar dört kişiyi plana dahil edebilecek. Böylece bu sistem Game Pass Ultimate avantajlarını diğerleriyle paylaşma imkanı sunacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Destiny 2: Lightfall Giriş Yapıyor Platform Oyunu Mr. Sun's Hatbox Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

30.8.2022 17:53:15

0
Çok güzel duruyor.

BSC Misafiri

30.8.2022 15:14:56

0
32’lik arkadaş günlük hayatında sıkıntılı ve iletişim sorunları yaşayan biri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

Berkayselcuk

30.8.2022 13:56:30

0
Bu devirde ikinci el oyun artı kardeşlik olmasa oyuna elimizi süremeyiz. Ben ikinci el araba alınca araba firmaları batmıyorsa zarar görmüyorsa mümkünse oyun firmaları da batmayıversin. Babamın oğlu değiller cebimden aman daha çok kazansınlar diye desteklicem.

BSC Misafiri

30.8.2022 10:52:03

+1
arkadas konuyuda okumuyor herhalde ,adamlar paylaşalım diye xbox gamepass familyi getiriyolar konsola hala oyun paylaşmak vs suç denmiş :D

BSC Misafiri

30.8.2022 00:30:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Boş yapma daha fazla istersen biz tüketiciyiz firmaların karını mı düşüneceğiz senin gibi. Sen kendine bu kadar dert edindiysen şirket karlarını ilk günden alırsın. Ama burda 2. el alanlara illegal iş yapıyorsunuz falan diyemezsin. Daha fazla kendini küçük düşürme istersen Z kuşağı falan geç bu işleri sizleri de gördük görüyoruz :) Adamda alışkanlık olmuş sermayeyi savunuyor tüketici olarak. Sen son kullanıcısın sanane şirketin karından zararından ? Çok merak ediyorsan official nerelerde kutulu 2. el satılıyor bir bak. Sony 2. el oyun paylaşımını PS4 lansmanında nasıl üstüne basa basa vurgulamış görürsün hadi bakalım :)
İlk günden alıyorum zaten bunda bir sorun yok. İstediğim kişiye istediğim yorumu da oldukça rahat bir şekilde yaparım, bu bana kalmış bir şeydir sevgili kardeşim. Bizleri görüyorsun? Bu kısmı pek anlayamadım ama dünyada sadece Z kuşağı ve diğerleri yok maalesef, şu an gördüğün bizim nesil değil. Y, X, Z vs. bu liste uzayıp gidiyor. İşte zihinler bu şekilde, şirketin karından bize ne değil mi? Adamlar kar edemezse oyun üretemez, oyun oynamaya ve bunu sürdürmeye meraklıysan bunu düşünmek zorundasın. O halde gidip korsan oyunlar oyna kardeşim, nasılsa o da aynı şey değil mi? Lakin burada PC oyuncuları için de korsan oynuyor diye ağlayanlar da sizlersiniz. Beyinleriniz bir gün gelecek ve şanslıysanız gelişecek, böylece bu tür şeyleri algılamayı öğreneceksiniz. "Sen son kullanıcısın, sana ne şirketin karından?" şunu gördükçe bir gülme tutuyor... gerçekten yorum bile yapmayı hak edecek beyin yapılarınız yok. Eh, bizler de insan yerine koyup bir de bu çocuklarla iletişim kurmaya çalışıyoruz, hata maalesef bizde. Bildiğin ve öğrendiğin yolda devam et kardeşim, zamanı gelince seve seve gerçekler yüzüne çarpacak ve neyin ne olduğunu çok güzel öğreneceksin.

BSC Misafiri

29.8.2022 23:37:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Siz ufak "Z" furyası ve çılgın zihinleriniz (: Şu konuları biraz ciddi ciddi araştırın bakalım, hangi firma 2. el oyun satışına destek veriyor? Bunu bana resmi olarak bir açıklamasıyla falan atın da gerçekten merak ettim, incelemek isterim. Tek bir oyunun defalarca piyasada döndürülmesi hiç bir oyun geliştirici tarafından onaylanmaz ve kabul edilebilir bir şey değildir. Bunun nedenini anlamak çok zor olmasa gerek, oldukça basit bir şey. Lakin siz sevgi pıtırcığı kardeşlerimize açıklayayım basitçe; bir oyunun ikinci el olarak defalarca elden ele dolaşması, o oyunun defalarca satılması anlamına gelmez ve bu durum da elbette geliştirici firmalar tarafından onaylanmaz. Adam normal şartlarda 5 kişiye "$60" etiketiyle satacağı ürünü, sadece bir kişiye satmış olur. Beyinlerinizi biraz kullanmayı öğrenseniz zaten bu kadar hor görülen bir nesil olmazdınız. Lakin sizler Twitch yayıncılarının falan peşinden koşan, onları lider gibi gören çocuklarsınız... bu nedenle bu kadar düşünce beklemek bir hata olabilir tabi. Halen gelmiş bir de yüzsüzce üste çıkma çabasıyla ikinci el oyun sisteminin neredeyse yararlı bir şey olduğunu savunuyor. Evet, yararlı ama sadece senin için yararlı yumurcak kardeşim. Firmalar, yani bu oyunlara milyonlarca dolar yatıran kişiler için yararlı değil. Önce bir okuduklarınızı anlamayı öğrenin de sonra gelin burada dünya tanımayan zihinlerinizle yorumlar yazın. Haydi bakalım ;)
Al bakalım 2. El oyuna destek veriyor muymuş, Vermiyor muymuş gör bakalım..Adamlar bu videoda arkadaşlarınızla oyunlarınızı rahat rahat paylaşın diyorlar Xbox'a inat.. https://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA

BSC Misafiri

29.8.2022 22:36:45

0
Boş yapma daha fazla istersen biz tüketiciyiz firmaların karını mı düşüneceğiz senin gibi. Sen kendine bu kadar dert edindiysen şirket karlarını ilk günden alırsın. Ama burda 2. el alanlara illegal iş yapıyorsunuz falan diyemezsin. Daha fazla kendini küçük düşürme istersen Z kuşağı falan geç bu işleri sizleri de gördük görüyoruz :) Adamda alışkanlık olmuş sermayeyi savunuyor tüketici olarak. Sen son kullanıcısın sanane şirketin karından zararından ? Çok merak ediyorsan official nerelerde kutulu 2. el satılıyor bir bak. Sony 2. el oyun paylaşımını PS4 lansmanında nasıl üstüne basa basa vurgulamış görürsün hadi bakalım :)

BSC Misafiri

29.8.2022 22:21:33

+1
Siz ufak "Z" furyası ve çılgın zihinleriniz (: Şu konuları biraz ciddi ciddi araştırın bakalım, hangi firma 2. el oyun satışına destek veriyor? Bunu bana resmi olarak bir açıklamasıyla falan atın da gerçekten merak ettim, incelemek isterim. Tek bir oyunun defalarca piyasada döndürülmesi hiç bir oyun geliştirici tarafından onaylanmaz ve kabul edilebilir bir şey değildir. Bunun nedenini anlamak çok zor olmasa gerek, oldukça basit bir şey. Lakin siz sevgi pıtırcığı kardeşlerimize açıklayayım basitçe; bir oyunun ikinci el olarak defalarca elden ele dolaşması, o oyunun defalarca satılması anlamına gelmez ve bu durum da elbette geliştirici firmalar tarafından onaylanmaz. Adam normal şartlarda 5 kişiye "$60" etiketiyle satacağı ürünü, sadece bir kişiye satmış olur. Beyinlerinizi biraz kullanmayı öğrenseniz zaten bu kadar hor görülen bir nesil olmazdınız. Lakin sizler Twitch yayıncılarının falan peşinden koşan, onları lider gibi gören çocuklarsınız... bu nedenle bu kadar düşünce beklemek bir hata olabilir tabi. Halen gelmiş bir de yüzsüzce üste çıkma çabasıyla ikinci el oyun sisteminin neredeyse yararlı bir şey olduğunu savunuyor. Evet, yararlı ama sadece senin için yararlı yumurcak kardeşim. Firmalar, yani bu oyunlara milyonlarca dolar yatıran kişiler için yararlı değil. Önce bir okuduklarınızı anlamayı öğrenin de sonra gelin burada dünya tanımayan zihinlerinizle yorumlar yazın. Haydi bakalım ;)

BSC Misafiri

29.8.2022 20:50:53

+1
Sözlerinden cehalet akıyor kusura bakmada 2. el oyun illegal ve suç değildir. Adamlar kutulu oyunlarınızı arkadaşlarınıza verirseniz ekstra ücret ödemek zorundalar diyorlardı. Böyle bir şeyi savunan bir seni görüyorum. Sony PS4 reklamlarında oyunlarınızı ücretsiz olarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz diyince Microsoft bundan vazgeçti. Sende kalkmış diyorsun ki 2. el oyun suçtur :) Yok istersen hapise atalım. 2.el diyince sadece ticaretini yapmak geldi aklına sanırım. 32 yaşındayım diyorsun ama bilgin olmadan fikrin var hiç şaşırmadım. Bu ülkede belli bir yaşın adeti böyledir bilmeden etmeden celallenir. Yazık savunduğu şeye bak koskoca adam oyunu aldıysan sende kalmalı başkasına verirsen suç olur diyor.

BSC Misafiri

29.8.2022 20:50:21

0
Yaşını başını belirtmiş birde utanmadan. Nasıl bir kendinden emin olmaksa sanırım cahil cesareti böyle birşey. Bu vesileyle bilmeyenleri bilgilendirelim. Arkadaşlar satın aldığınız oyunları istediğiniz kadar kişiyle paylaşabilirsiniz verebilirsiniz bunlar illegal ya da suç değildir. Sony’de Microsoft’ta bunu kendileride söylediler. Kutulu oyunlarınızı paylaşmak size kalmış. Bu 32’lik arkadaş kendi zamanında pek ezilmiş ve yasaklanmış hala böyle şeyleri yasaklayabileceğini zannediyor bu devirde yazık.

BSC Misafiri

29.8.2022 20:13:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaş haklı ağır saçmalamışsın 2. ele neden gerek duyalım falan. Çocuk gibi argümanın yoksa savunacak bari saçmalama. Gerek duy yada duyma 2. el vs eğlence amaçlı konsollarda birşeyleri yasaklamak engellemek savunulacak birşey değil. Fanboyluktan nefret ederim hiçbiri babamın şirketi değil ama yasakçı zihniyetlere birşey olmaz diye diye ülke bu hale geldi zaten.
Senin ülkende döviz kurlarının saçmalamış olması oyun firmalarının hatası değil. Hiç bir oyun firması da hayır kurumu gibi senin ülkene ucuz oyun satmak durumunda da değil. Bir oyunu ikinci el almak, zaten bu firmalara zarar veren bir şey. Bu durum yasakçı zihniyetle bir siteyi, içeriği ya da bir yayın kuruluşunu yasaklamak ile aynı şey değil. Zaten buradaki durum yasakçılık vs. de değil, direkt olarak illegal ve suçtur. Bir içeriğe sahip olmak istiyorsan, onu resmi bir şekilde bedeli karşılığında almak durumundasın. Öğrencisindir, paran yoktur vs. bu durumda da zaten firmalar sürekli olarak konsollarda indirimler sunuyor. Bu indirimleri bekler/takip eder ve istediğin oyunları oynarsın. Üstelik; "Ben parasını verip alıyorum kardeşim." cümlesini nasıl algılayamayı başaramadın acaba bu da ayrı bir konu tabi... Oyun oynayan herkes çocuk ya da genç değil ve buradaki yorum da farkındaysan son derece subjektif, kendi yorumum. 32 yaşındayım, çalışıyorum ve oyun bağımlılığım çocukluğumdan beridir de sürüyor. Hal böyle olunca, bir oyunu oynayacaksam; satın alıyor ve oynuyorum. Biraz daha detaylandırmamı ister misin?

BSC Misafiri

29.8.2022 19:11:51

+1
Arkadaş haklı ağır saçmalamışsın 2. ele neden gerek duyalım falan. Çocuk gibi argümanın yoksa savunacak bari saçmalama. Gerek duy yada duyma 2. el vs eğlence amaçlı konsollarda birşeyleri yasaklamak engellemek savunulacak birşey değil. Fanboyluktan nefret ederim hiçbiri babamın şirketi değil ama yasakçı zihniyetlere birşey olmaz diye diye ülke bu hale geldi zaten.

Ziromen

29.8.2022 18:33:43

+1
Sony ve microsoft birbirlerinin kafasına vura vura birbirlerini yola getiriyorlar, kazanan biz oluyoruz, piyasada sadece sony nin veya microsoft un olduğunu düşünün, kucağa oturmuştuk.

BSC Misafiri

29.8.2022 17:42:51

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bütün bu hizmetler için Sony’ye minnet duyun Xbotçular. Yoksa 2. el oyuna bile ekstra para verip oynuyordunuz internetsiz konsolunuz çöptü. Adamı böyle hizmet manyağı yaparlar işte.
Ah, ah... Şu Sony fancıkları beni her yorumlarıyla eğlendirmeyi başarıyor. Öncelikle neden 2. el oyun oynama gereği duyalım? Parası neyse verip alıyorum kardeşim. Bu zavallı mantığınla bakarsak da tüm konsollar PC'ler sayesinde internet sahibi o halde. Şu Xbox konularını bu fancıklar neden ağlama duvarına çeviriyor? Artık savunacak bir şey kalmayınca da geçmişle mi bağlantı kurmaya başladınız aslan parçaları? (:

BSC Misafiri

29.8.2022 17:42:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bütün bu hizmetler için Sony’ye minnet duyun Xbotçular. Yoksa 2. el oyuna bile ekstra para verip oynuyordunuz internetsiz konsolunuz çöptü. Adamı böyle hizmet manyağı yaparlar işte.
Keşke Sony PS4 neslinin başındaki istikrarını korusaydı..Ama çok saldı..Sonrada Microsoft haddini Gamepass ile bildirdi.. Bundan korkan Sony'de Gamepass çakması bir sistem çıkarmak zorunda kaldı...Sonuç olarak herkes mutlu mesut yaşadı..

BSC Misafiri

29.8.2022 16:38:42

0
Bütün bu hizmetler için Sony’ye minnet duyun Xbotçular. Yoksa 2. el oyuna bile ekstra para verip oynuyordunuz internetsiz konsolunuz çöptü. Adamı böyle hizmet manyağı yaparlar işte.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız