Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass, Abonelere Daha Çok Oyun Aldırıyor


Görünüşe göre Game Pass, Microsoft için oldukça karlı. ID@Xbox’ın başkanı Agostine Simonetta abonelik sahiplerinin, abonelikleri dışında oyun satın alma oranının daha yüksek olduğunu söyledi. Simonetta’ya göre Xbox Game Pass sahipleri diğer kullanıcılara göre % 40 daha çok oyun oynuyor.
 
Aboneliğin amacının, oyuncuların daha çok oyuna erişebilmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Simonetta, bugüne kadar abonelik sistemini çok etkili bir şekilde uyguladıklarını, oyuncuların % 91’inin daha önce hiç denemedikleri oyun kategorilerini denediklerini belirtti.

Görüleceği gibi Xbox Game Pass, Microsoft’a inanılmaz bir kar getiriyor. Bunu sadece Gears 5’e bakarak bile anlayabiliriz. Şirketin açıklamasına göre lansmanından beri abonelikte olan Gears 5, bu nesil konsollar arasında yayınlanan en iyi çıkışı yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect Gamepass
The Division 2 Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek Star Wars Jedi: Fallen Order’ın Oynanış Detayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

19.10.2019 19:41:17

+1
En ucuz oyun, en çok oyun, en iyi grafikli oyun... hepsi xbox da

BSC Misafiri

19.10.2019 14:27:20

+1
Özgür beyin girdiği haberler böyle oluyor zaten. Anlamak için sherlock olmak gerekiyor.

Funder

19.10.2019 10:49:26

0
Gamepass aboneliği biten oyuncular yeniden abone olmak yerine, deneyimleyip beğendikleri oyunları satın alıyorlar demek isteniyor galiba.

İdrak İstimlak

19.10.2019 10:02:44

0
Haberin içeriği ile sanki konu başlığı uyumsuz gibi. Burada anlatılmak istenen, Gamepass ile oyuncular farklı oyunlari mi deneyim ediyorlar, yoksa Gamepass e üye olanlar artık daha fazla oyun mu alıyorlar?

Bgrn7

19.10.2019 09:17:22

0
Microsoft rakamları yıllardır açıklamıyor ancak hisseleri halka açık bir firma olduğu için Xbox'dan elde ettiği gelirleri her çeyrek raporuna ekliyor.

gamerasi

19.10.2019 02:45:49

0
Microsoft Xbox oyun gelirleri verilerini geçtiğimiz ay itibarı ile açıklamayacağını bildirdikten sonra bu habere kuşku ile bakıyorum. Umarım gamepass bu içerik kalitesini bozmadan devam eder.

TheNewAtilla

19.10.2019 01:54:00

0
Kütüphanecilik, arşivcilik gibi şeyleri insanlar seviyor. Batıda alım gücü yüksek olduğu için insanlar oyun alırken eli titremiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız