Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XboxEvent.com'un Arkasından Microsoft Çıktı


    Bildiğiniz üzere dün U.S. Techs isimli bir firma, XboxEvent.com ismindeki alan adını satın almıştı. Xbox Etkinliği'ne yönelik satın alınan bu alan adının arkasında Microsoft'un isminin olmayışı bazı Xbox hayranlarını üzmüştü. Fakat yapılan araştırmalardan sonra gelen bilgilerde ibre yeniden Microsoft'a çevrildi.
 
    Belirtilenlere göre U.S. Techs isimli şirket, düzenlediği fuar ve konferans gibi etkinliklerle tanınıyor. Bunun üzerine internet sitelerinde araştırmalar yapan bazı oyun meraklıları, U.S. Techs firmasının adına Microsoft'un düzenlediği 2013 Hosting Summit etkinliğinde ve yine Microsoft'un E3 2012 sunumunda rastladılar. Yani daha önce Microsoft'un adı geçen bu iki etkinliği, XboxEvent.com sitesini satın alan firma düzenlemiş.
 
Ne dersiniz, bu haberlerin üstüne gerçekten de Nisan ayında yeni Xbox duyurusu gelir mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Battlefield: Bad Company 2'ye Mod Araçları Geliyor Unreal Engine 4'ün PC-PS4 Sürümleri Karşı Karşıya
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

24.2.2013 02:19:49

0
Rekabet şimdiden başladı Sony 20 Şubatta yaptığı lansıman ile eteğinin altındaki her şeyi dökmedi çünkü Xbox'ı harekete geçirmek onların hamlesini görmek istedi.Dedikodular doğru ise Xbox'da bunu gördü ve harekete geçti ama Xbox'da her özelliğini duyurmak istemeyecektir asıl bombolar bence E3'de patlayacak.Bir ihtimal de Sony'in oyunculara değilde daha çok geliştiricilere özel lansımanından sonra Xbox daha fazla oyun ve daha fazla oyuncuya yönelik bir şekilde daha eğlenceli bir lansıman yapacak daha çok oyun duyuracak bekleyip göreceğiz.

BSC Misafiri

24.2.2013 01:52:48

0
Olabilir.Olmalıda.Çünkü duyurulması biz oyuncular için iyi olur. İki konsolunda sistem özelliklerini (en azından bir kısmını) öğrenmiş olup gereksiz yere eski jenerasyonun (bazı kült eserler hariç)oyunlarına para ve zaman harcamayız. Saygılar.

Guest-C8DDC600D

24.2.2013 01:31:03

0
Bu nesilde Sony geç duyurmanın cezasını ödedi. Microsoft aynı hatayı yapmayacaktır. Şahsen nisan da duyuralacağına inanıyorum. Söylentileri küçümsememeyi PS4 duyurusunda öğrendim.

Detoraider

23.2.2013 18:46:16

0
Son zamanlarda söylentilere inanmaya başladım, umarım buda doğrudur.

op.55 no.1

23.2.2013 18:42:21

0
Microsoft sunumu E3 e saklarsa bence yanlış yapar önümüzdeki ay içinde sunumu yapması lazım en azından Sony kadar bilgi vermeli hatta konsol tasarımını gösterirse daha iyi olur.Ben bu jenerasyona her iki konsolla başladım ancak sonradan ps3 ü satmıştım bu sefer de ikisini alacağım fakat hangisini önce alacağıma karar vermedim sunumlara ve incelemelere göre kararımı vereceğim benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır eminm.

gamer-x

23.2.2013 18:40:44

+1
alan wake 2 nasıl olacak acaba

omelette

23.2.2013 18:36:34

0
Geç kalması hata olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız