Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XPG GAMMIX S70 2021 COMPUTEX d&i Ödülü’nü Kazandı

 
 
Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, yaptığı bir açıklamayla GAMMIX S70 PCIe Gen4 SSD modelinin dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından COMPUTEX 2021 kapsamında d&i Ödülü’nü aldığını duyurdu. GAMMIX S70 bu ödüllün yanında daha önce 2021 red dot Tasarımda Mükemmeliyet Ödülü ve 2020 Golden Pin Tasarım Ödülü’nü de kazanmıştı.
 
Yeni nesil PCIe Gen4 arabirimini kullanan GAMMIX S70 saniyede 7400MB’a varan yazma ve 6400MB’a varan okuma hızıyla sistemlerinden en yüksek performansı isteyen kullanıcılar için üretildi. Uzun süre yük altındayken bile yüksek performansından ödün vermemesi ve daha güvenilir biçimde çalışması için S70 XPG’nin kendi tasarımı olan bir metal soğutucu ile birlikte geliyor. Teras şeklinde çoklu katlardan oluşan şekli sayesinde daha geniş bir yüzey alanına sahip olan ürün böylelikle ısıyı daha hızlı bir şekilde atabiliyor.
 
Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından bu yıl 13.’sü verilen COMPUTEX d&i ödüllerinin organizasyonunu ise Endüstriyel Tasarım Araştırma Enstitüsü (ITRI) yapıyor. Risk sermayesi yöneticilerinden teknolojiye pek çok farklı alandan gelen jüri üyeleri, aday firmaları yenilikçilik, teknoloji, kullanışlılık, estetik ve sosyal sorumluluk gibi farklı ölçütler çerçevesinde değerlendiriyor. XPG GAMMIX S70 hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
ssd
Xbox Series X ve S Oyunları Bulut Üzerinden Xbox One'a Gelecek Yıldız Sahasına Doğru: Yolculuk Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız