Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XOne'ın Twitch Uygulaması için Daha Birkaç Ay Var


      Playstation 4 kullanıcılarının büyük beğeni ve ilgisini kazanan Twitch canlı yayınları şu an bütün platformlardaki Twitch yayınlarının %20'sini ele geçirmiş durumda. Konsol oyuncuları canlı yayın konusuna gayet olumlu yaklaştılar.
 
     Xbox One'da ise bu servisin uygulamasının 2014 başında yayınlanmasını bekliyorduk, ama anlaşılan daha uzun süre bekleyeceğiz; çünkü yapılan açıklamalara göre Twitch'in Xbox One sürümü için birkaç ay daha beklemek zorundayız. Yazılım konusunda her zaman hızlı çalışan Microsoft'un bu konuda gecikmesi gerçekten şaşırtıcı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Bethesda, Skyrim'i Yeni Nesle Listeledi! Destiny'nin PC Sürümüne Açık Kapı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

demo22

9.1.2014 18:57:02

+2
merak ediyorum canlı yayın için işlemcinin kaç çekirdeğini kullanacak bu sefer....

TLOU

9.1.2014 16:53:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Haber icin tesekkurler. Xbox One sistemi kaydettiginiz videolari sadece Xbox Live uzerinden arkadaslariniz ile paylasmaya olanak tanirken PS4 Facebook uzerinden paylasmaya ve bu sene icinde youtube uzerindende paylasima acik olma konusunda bir adim onde.

PS4 uzerinden hem Twitch hem Usstream kullanarak ilk gunden beri canli yayin yapip arkadaslarimla ani paylasabilirken yazilim devi dedigimiz Microsoft'un bu derece geri dusmesini beklemiyordum.

Hem donanim olarak hemde yazilim olarak Microsoft'un agir ve geride kalmasi zaten satislarin PS4 lehine olacagini bizlere gosteriyordu.

Cahil alert! XO da upload ettiğin videoyu skydrive da paylaşabiliyorsun bilmeden atıp tutmayalım.
Ooo Skydrive ha Bravo Micro Sony'den daha iyisin

The_Rahip

9.1.2014 12:03:49

+2
Twitch gibi oyuncuların büyük bir beğeni ile takip ettiği bir sistemin Xbox One'da başlangıc asamasında hayata geçememesi çok ilginç. Twitch'e gösterilen ilgi ortadayken Ms cephesinin bu işi geciktirmesi kendi zararlarına

Project Scorpio

9.1.2014 11:42:14

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin tesekkurler. Xbox One sistemi kaydettiginiz videolari sadece Xbox Live uzerinden arkadaslariniz ile paylasmaya olanak tanirken PS4 Facebook uzerinden paylasmaya ve bu sene icinde youtube uzerindende paylasima acik olma konusunda bir adim onde. PS4 uzerinden hem Twitch hem Usstream kullanarak ilk gunden beri canli yayin yapip arkadaslarimla ani paylasabilirken yazilim devi dedigimiz Microsoft'un bu derece geri dusmesini beklemiyordum. Hem donanim olarak hemde yazilim olarak Microsoft'un agir ve geride kalmasi zaten satislarin PS4 lehine olacagini bizlere gosteriyordu.
Cahil alert! XO da upload ettiğin videoyu skydrive da paylaşabiliyorsun bilmeden atıp tutmayalım.

BSC Misafiri

9.1.2014 09:41:45

+1
Haber icin tesekkurler. Xbox One sistemi kaydettiginiz videolari sadece Xbox Live uzerinden arkadaslariniz ile paylasmaya olanak tanirken PS4 Facebook uzerinden paylasmaya ve bu sene icinde youtube uzerindende paylasima acik olma konusunda bir adim onde. PS4 uzerinden hem Twitch hem Usstream kullanarak ilk gunden beri canli yayin yapip arkadaslarimla ani paylasabilirken yazilim devi dedigimiz Microsoft'un bu derece geri dusmesini beklemiyordum. Hem donanim olarak hemde yazilim olarak Microsoft'un agir ve geride kalmasi zaten satislarin PS4 lehine olacagini bizlere gosteriyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız