Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM 2'nin Konsollardaki Çıkış Tarihi Ertelendi

 
   Firaxis Games'in geliştirmiş olduğu sıra tabanlı strateji oyunu XCOM 2 PC için 5 Şubat 2016 tarihinde çıkış yapmıştı. PlayStation 4 ve Xbox One için de geleceği duyurulan oyunun çıkış tarihi ne yazık ki kısa bir süre ertelendi.
 
   2 ay önce yapılan açıklamayla 6 Eylül tarihinde Kuzey Amerika'da, 9 Eylül tarihinde ise Avrupa'da çıkış yapmasını beklediğimiz XCOM 2 şimdi ise 30 Eylül tarihinde konsol sahiplerine sunulacak. Oyunun yayıncısı 2K Games'in twitter üzerinden açıkladığı bu duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Overwatch'un Oyuncu Sayısı 15 Milyona Ulaştı Dishonored 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

2K

6.8.2016 01:27:34

0
Oyunu PC'de ev kirasına yakın fiyatından dolayı yeni edindim ve kesinlikle muhteşem. İlk oyunu bir kere game over yaptıktan sonra gayet rahat bir şekilde bitirmiştim fakat gerçekten çok daha zor bir oyun. Bu tarz oyunlara alışkın, yıllarını vermiş takır takır oynayan arkadaşlar elbet vardır ama ben gerçekten çok zorlanıyorum. Oyuna ekledikleri genel zaman kısıtlaması ve üstüne görevlerde olan zaman kısıtlamaları ve zorluk gerçekten sizi diken üstünde tutuyor. Şahsen oyunlarda zaman kısıtlamalarına gıcık olan biri olmama rağmen bu zorluğu gerçekten hoşuma gitti. İlk oyundaki iyi olan her şeyin üstüne koymuşlar ve çok daha iyi bir oyun ortaya çıkmış, tek bulabileceğim eksik yanı ilk oyuna göre üst yönetimi daha kısıtlı ve ilk oyuna göre daha önemsiz bir hale gelmiş ama onun dışında muhteşem bir oyun. Konsola alacak herkese tavsiye ederim zaten konsol oyuncuları 200 TL'ler vermeye de alışkın pek bir sorun olmayacaktır onlar için fiyat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız