Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worlds 2020 Şampiyonu DAMWON Gaming Oldu!

 
      League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon DAMWON Gaming oldu. Çin'de gerçekleşen League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Büyük Finali, DAMWON Gaming ile Suning arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda; Güney Kore ligi LCK temsilcisi DAMWON Gaming, rakibi Çin ligi LPL temsilcisi Suning'i 3-1 yenerek şampiyon oldu.
 
DAMWON Gaming bu zaferiyle birlikte Güney Kore'ye 6. Worlds kupasını getiriyor!
 
 
 
 
Yarı Final
 
     2020 Dünya Şampiyonası Yarı Final etabının ilk karşılaşması Avrupa takımı G2 Esports ile Güney Kore takımı DAMWON Gaming arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda DAMWON Gaming, rakibi G2 Esports'u 3-1 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. Yarı Finalin ikinci karşılaşması ise 2 Çin takımı TOP Esports ile Suning arasında 5 maçlık seri formatında oynandı. Suning, rakibi TOP Esports'u 3-1 yenerek finalde DAMWON Gaming'in rakibi oldu.
 
Final
 
     2020 Dünya Şampiyonası Finali, Çin’in Şangay şehrindeki SAIC Motor Pudong Arena'da oynandı. Arenadaki 6000 davetlinin yanı sıra ekranları başında milyonlarca insan açılış şovunu canlı olarak takip etti. 2020 Dünya Şampiyonası Finali; Kore temsilcisi DAMWON Gaming ile Çin temsilcisi Suning’i karşı karşıya getirdi. Karşılaşmanın sonucunda DAMWON Gaming, rakibi Suning'i 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Ruined King: A League of Legends Story 2021'in Başlarında Konsollar ve PC için Çıkacak BLAST Premier Sonbahar Turnuvasında A Grubu Şampiyonu OG Oldu!

einhander

1.11.2020 14:35:55

0
gruplarda tahmın etmıstım sampıyon olabılecegını. cok guclu gorunuyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız