Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warships Blitz Mobil Platformlardaki Yerini Aldı

 
   Wargaming yaptığı bir açıklamayla tarihi savaş gemileri simülasyonu World of Warships’in mobil sürümü olan World of Warships Blitz’in Google Play Store ve App Store’da yayınlandığını duyurdu. Mobil oyun tutkunları, takım oyunu, taktik ve kişisel becerileri birleştiren aksiyon yüklü çevrimiçi PvP deniz savaşlarını telefon ya da tabletlerinde ücretsiz olarak oynayabilirler.

   World of Warships Blitz, PC versiyonunda yer alan gerçekçi gemiler ve destansı donanma çarpışmalarını mobil versiyonuna benzer bir heyecan ve eğlenceyle taşıyabilmek için oynanışı 7’şer gemiden oluşan daha küçük takımlara dayandırıyor. Dilerseniz efsanevi savaş gemisi USS North Carolina ile düşmanlarınızı yara yara ilerleyin, dilerseniz USS Iowa ile onları hazırlıksız yakalayın veya Japon İmparatorluk donanmasının incisi Kongo sınıfı bir savaş kruvazörü ile üstünlüğünüzü ortaya koyun. II. Dünya Savaşı temalı ve tamamı o dönemlerdeki deniz savaşlarında yer almış ünlü gemiler, artık otobüste, evde ya da sıkıcı bir iş toplantısında parmaklarınızın ucunda.
 
   World of Warships Blitz’i ücretsiz olarak App Store veya Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

   World of Warships Blitz hakkında daha fazla bilgi için https://wowsblitz.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
CS_Summit 2 Turnuvası Takım Listesi Duyuruldu We Happy Few Ertelendi

Nexi-Ma

6.2.2018 20:28:57

0
neredeyse herkesin reklamını yaptığı oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız