Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft'ın Yeni Ek Paketi Duyuruldu!


     BlizzCon etkinliğinden haberler tüm hızıyla gelmeye devam ediyor. Bizler de sıcağı sıcağına sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Blizzard, uzun süredir söylentisi dolaşan yeni World of Warcraft ek paketini duyurdu. 
 
     Daha önce söylentide çıktığı gibi Mists of Pandaria ismini taşıyacak olan ek paket, level sınırını 90'a çıkarıyor. Pandaren isminde yeni bir ırkı World of Warcraft evrenine ekleyip, yepyeni bir dünyayı WoW oyuncularıyla buluşturmayı hedefleyen pakette Monk isminde yeni bir sınıf da oyuna eklenecek.
 
     Bunların yanı sıra yeni bir talent sistemi, pet savaşları, challange zindanlarını oyuna ekleyecek olan Mists of Pandaria'da yüzlerce yeni görev de sizleri bekliyor olacak.
 
     Bu içeriklerin yanı sıra Blizzard World of Warcraft: Mists of Pandaria için ilk videoyu da yayınladı. İlerleyen saatlerde bu videoyu BSC'de bulabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard mists of pandaria
Diablo III İçin Koleksiyon Paketi Hazır! MGS: HD Collection Avrupa için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2011 09:46:03

0
Cataclysm'le Blizz oyuna eski tadı verebilir diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Artık Vanilla tadı almak imkansız bu oyundan. Lakin er yerde kiliseler,rahipler görmekten bıkmıştım bir de Çin kültürünü getirdiler. Bu oyun artık öldü benim için.

BSC Misafiri

21.10.2011 23:10:31

-1
işte bu o yeah muteşem !

BSC Misafiri

21.10.2011 23:10:17

-2
pandaren isim bir ırk mı :) WOW dünyasının temel ırklarından sonraki en sevileni ve ilk ek paketten beri oyuna eklenmesi beklenen bir ırktı. Çin'de kutsal hayvan sayılmasından ve firmanın buradan güçlü olmasından ötürü oyuna eklenmiyordu fakat bundan sonra Blizzard'ın birşeyden korkmasına gerek yok. Zaten yeni ırk olarak mantıklı bir seçeneği de yok.

BSC Misafiri

21.10.2011 23:10:00

0
Cataclysm çıktıktan sonra 1-60 değişen bölgelerin görevlerinden zevk almıştım ama sonra oyunun sadece makyajlanmış bi oyun olduğunu görünce bırakma kararı aldım. Bu ek paketi duyurduktan sonra blizzard ve 4.3te catayı bitirecek olduğu için wow benim gözümde bitmiştir. SWTOR'i beklemekteyiz bakalım.

BSC Misafiri

21.10.2011 23:09:54

0
bundada emerald dreamle ilgili şeyler olur zaten bu pandalar kesin druidtir

Frostmourne Hungers

21.10.2011 22:22:57

0
İsim haklarını ilk aldığında Blizz yok artık , iki şebeğe ek paket gelmez demişlerdi.Herkes Emerald Dream adı altında bir ek paket bekliyordu.İçeriği nasıl olacak bakalım , ama logosundan şu ana kadar ki en özensiz logo diyebilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız