Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Shadowlands'in Ön Yaması Yayınlandı

 
Azeroth'un kahramanları artık perdenin ötesine yapacakları yolculuğa hazırlanmaya başlayabilir. Shadowlands ön yaması çıktı!
 
Bu içerik güncellemesiyle birlikte Shadowlands öncesinde World of Warcraft'a gelecek oyun sistemi değişikliklerinin bazılarıysa şöyle:
 
- En yüksek karakter seviyesi 50'ye çekiliyor. Böylece oyuncular Shadowlands'le birlikte 60 olacak seviye sınırına hazırlanabilecek.
- WoW'un epik bir macerayla tamamen güncellenen yeni oyuncu deneyimi Exile's Reach, oyuncuları temel oyun mekanikleriyle tanıştıracak.
- Tüm karakter ırkları için yüzlerce yeni kişiselleştirme seçeneği oyunda yerini alacak.
- Yeni seviye sınırlarının desteklenmesi için eşya ve nitelik ayarlamaları getirilecek.
- Ve çok daha fazlası oyunda sizi bekleyecek!
 
İçerik güncellemesiyle birlikte oyuna gelecek yeniliklerin tamamını öğrenmek için World of Warcraft web sitesini ziyaret edebilir veya aşağıdaki oynatıcıdan ön yama rehberini izleyebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Gal Gadot'un Wonder Woman Filmlerinden Ne Kadar Kazandığı Açıklandı Star Trek: Discovery'nin 3. Sezonundan Yeni Görseller Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız