Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks'in HD Haritaları Deneyimi Zenginleştiriyor

 
     World of Tanks'in HD haritalarında oyunu deneyim etmek oldukça keyifli. Core grafik motorunun etkilerini hissetmek mümkün. Oyun deneyimini olumlu anlamda etkileyen bu durum kaplamalardan aydınlatmalara pek çok noktada kendini gösteriyor.
 
     Taşlık alanlar, toprak araziler, sulak bölgeler tüm derinliğiyle haritalarda yerini almış durumdalar. Bu da daha gerçekçi bir deneyimin kapılarını aralıyor.
      
 
     Yapılan yenilikler kimi zaman oyuncular için adaptasyon gerektirir. Ancak HD haritalarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Zira oyunun mevcut yapısına sadık kalınmış. Akıllara gelecek bir diğer soru da görsel zenginliğin artışının performansa etkisi olacaktır tabi. Ancak bu noktada da iyi bir optimizasyon aklınızdaki soru işaretlerini gideriyor.
 
     Görsel detaylara biraz daha yakından bakacak olursak ilk dikkat çeken özellik çevre ile etkileşim. Çevredeki küçük objelerle dahi etkileşim üst düzeyde ve oldukça doğal görünüyor. Yıkılabilirlik konusunda tatmin edici bir performans söz konusu.
 
 
     Aydınlatmalar da görsel iyileştirmelerin en çok kendini gösterdiği yerlerden biri. Güneşin toprak üzerindeki su birikintisinde parlayışı gibi detayları görmek oynadığınız haritayla daha fazla bütünleşmenizi sağlıyor. Özellikle suların oldukça etkileyici gözüktüğünü söylemek mümkün. Her bir bölgeyi kendine has kılan detayların artmasıyla birlikte haritaların özgünlüğü de artıyor. Böylelikle farklı bölgeler daha belirgin özelliklerle birbirinden ayrılıyor.
 
     Savaş atmosferini en çok tetikleyen unsurlar tabiki de hasar modellemeleri ve çarpışma hissiyatı. World of Tanks araçları bu konuda oldukça başarılılar ve hareketlerinize mantıklı tepkimelerle karşılık veriyorlar. Tüm bunlar bu yeni görsel zenginlikle birleşince World of Tanks deneyiminiz kesinlikle sınıf atlıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
MachineGames Wolfenstein II: The New Colossus PC Versiyonunun Sorunsuz Olacağını Söylüyor PlayerUnknown's Battleground 15 Milyon Kopyadan Fazla Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Focke-Wulf

13.10.2017 00:10:11

0
War Thunder daha iyi gibi sanki

veterangamer

12.10.2017 15:08:30

0
wt auf e100 oyuna geri gelsin diyenler beğensin

xAdli

12.10.2017 13:04:34

0
Downgrade kokusu alıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız