Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks Savaşları Genişledi

 
      Wargaming'in popüler savaş oyunu World of Tanks'ta savaşlar 9.20 güncellemesi ile birlikte biraz daha kızıştı. Savaş alanlarındaki metal yığınlarını arttıracak yeni oyun modu aynı savaş meydanında 30'a 30 toplam 60 tankın kapışmalarına sahne oluyor.
 
      Güncelleme ile birlikte Rastgele Savaşlar için Büyük Savaş modu eklendi ve bu oyun modunda alışılagelmiş 15'e 15 savaşlara alternatif olarak daha fazla aksiyon içeren 60 kişilik bir senaryo bulunmakta. Nebelburg haritasına karşı karşıya gelen takımlar 1.4 kilometre kare büyüklüğündeki haritada alt gruplara bölünerek farklı noktalarda doğuyorlar ve tek amaçlarına doğru ilerlemeye başlıyorlar: Düşmanı yok etmek!
 
      Daha büyük çapta gerçekleşen bu savaşlarda sadece Tier X tanklar seçilebiliyor ve tüm düşmanı alt etmek veya üslerin ele geçirmek için 15 dakikanız bulunuyor. Savaş sona erdiğinde ise yine diğer oyun modlarında olduğu gibi burada da kişisel görevlerinizi tamamlayabiliyor ve madalyalar kazanabiliyorsunuz. Buna ek olarak bu savaş modunda özel bir para biriminde tahviller kazanabiliyorsunuz.
 
 
 
      Elbette bu güncellemeyle gelen tek şey 60 kişilik oyun senaryosu değil, bunun yanında arayüzden araç dengelerine, yeni Çinli tanklarından yenilenmiş HD tank modellerine pek çok alanda iyileştirme ve ekleme yapılmış.
 
     Yeni eklenen Çin tankları farklı sınılarda toplam 9 adet ve bu tanklarla birlikte teknoloji ağaçlarıda beraberinde geliyor. Bir kaç ay önce Çin sunucularında aktif edilen bu araçlar diğer bölgeler tarafından da bekleniyordu ve artık oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda. Sağlam zırhlarla birlikte kuvvetli topları birleştiren bu ölüm makineleri ile isterseniz öncü olun isterseniz de uzun mesafelerden saldırın aradığınızı bulabiliyorsunuz.
 
 
      Yeni tanklar dışında diğer ülkelerin halihazırda sahip oldukları tanklarda da çeşitli denge ayarlamaları ve iyileştirmeler yapıldı. Bunların ayrıntılarına bir başka yazımızda yer vereceğiz.
 
     Tank modellerinde ise 3 Alman tankı, 3 KMT, Amerikan T69, Sovyet Churchill III, Çin M5A1 Stuart ve İngiliz Matilda Black Prince baştan modellenerek HD kalitede oyuna dahil edildi.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Middle-earth: Shadow of War Yapımcısından Mikro Ödemelere Cevap Planet Coaster'a Halloween Temalı Park Paketi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız