Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: Youngblood'un Yeni Güncellemesiyle Birlikte Oyunu Çevrimdışıyken Duraklatabileceksiniz

 
Machine Games, Wolfenstein: Youngblood için bu hafta yeni bir güncelleme paylaşacak. Bu modla birlikte oyunu çevrimdışıyken duraklatabileceksiniz.
 
1.0.4 yaması bu haftanın sonlarına doğru Wolfenstein: Youngblood oyuncularıyla buluşacak. Bu güncellemeyle birlikte yalnızca çevrimdışında duraklatma sorunu değil, aynı zamanda oyunu %100 tamamlamaya dair problem yaşayan oyuncuların sorunları da giderilecek.  
 
Güncelleme ilk olarak PC oyuncuları için daha sonraysa PS4 ve Xbox One oyuncuları için gelecek.  
 

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. 
 
Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Wolfenstein: Youngblood Steam PS4 Yama Güncelleme Xbox One
Predator: Hunting Grounds Oynanış Videosu Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilecek Bir Oyuncu Sekiro Ve Cuphead'i Bir Araya Getirdi

akilsizadam

14.8.2019 14:31:49

0
Vay, büyük özellik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız