Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA, Wo Long: Fallen Dynasty'nin dünya çapında 3 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Oyunun çıkışıyla beraber Standart sürüme ek olarak, üç indirilebilir içerik paketini (Season Pass) içeren bir Digital Deluxe Sürüm de mevcut olacak. Bu paket içerisinde yeni generaller, iblisler, senaryolar, aşamalar, silah türleri ve daha fazlasını yer alacak. Digital Deluxe Edition ayrıca bir dijital sanat kitabını dijital mini film müziğini ve indirilebilir içerik “Quinglong Armor”'u içerecek.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa ve Nioh'un yapımcısı Fumihiko Yasuda'dan yeni soluklu bir fantezi aksiyon oyunu. Wo Long: Fallen Dynasty, hayatta kalmak için savaşan isimsiz bir askerin dramatik ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wo Long: Fallen Dynasty
The Witcher Remake Duyuruldu! Ertelenen Platform Oyunu Lunistice'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız