Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty için yeni ek paket geliyor: Çıkış tarihi ve detaylar

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo ve geliştiriciliğini Team NINJA'nın üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için yeni DLC geliyor. Battle of Zhongyuan adlı yeni ek paket 29 Haziran'da oyuna dahil edilmeyi bekliyor. 
 
Ek paket neleri kapsıyor?
 
 
 
Bu yılın Mart ayı içerisinde oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty karışık incelemelere sahip bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. İstenileni tam olarak veremeyen yapım olarak görülen Fallen Dynasty için yeni bir ek paket geliyor. Battle of Zhongyuan DLC'si yeni kısımları, düşmanları, yeni bir zorluk seviyesini, yeni silah türünü ve daha fazlasını içeriyor.
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için mevcut olan Wo Long: Fallen Dynasty ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de bulunuyor. Game Pass kapsamında oyuncular bu oyuna erişebiliyor ve oynayabiliyor.
 
Öte yandan oyunun Steam fiyatı 899,00 TL, Xbox ve Playstation fiyatı ise 699,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Battle of Zhongyuan ek paket
Tekken 8 için yeni fragman Bryan Fury karakterini tanıtıyor Ekip odaklı rol yapma oyunu Age of Reforging:The Freelands yakında geliyor: Tüm detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wo Long: Fallen Dynasty
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız