Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW Classic'in ilk Espor Turnuvası Türkçe Olarak Yayınlanacak

 
     Wow Classic ilk espor turnuvası Summer Bowl bu hafta sonu başlıyor. Bu heyecana 20 Haziran saat 20.00'dan itibaren resmi kanallar YouTube.com/Warcraft ve Twitch.tv/Warcraft kanallardan İngilizce takip edebileceğiniz gibi Türkçe anlatımla AkfonTV (www.twitch.tv/akfon) üzerinden de takip edebileceksiniz.
 
 
 
     Turnuva kayıtları Avrupalı oyuncular için 18 Haziran Perşembe saat 20.00'a ve Amerikalı oyuncular için 25 Haziran Perşembe saat 20.00'a kadar açık olacak. WoW Classic'te 60. seviye bir karaktere sahip olan ve katılım koşullarını sağlayan oyuncular, Kuzey Amerika ve Avrupa için ayrı ayrı oluşturulmuş 4000 $ değerindeki ödül havuzundan payını almak için mücadele edecek. Bu ödül havuzları, bölge finallerindeki en iyi iki takım arasında paylaştırılacak. Katılım koşulları ve kuralları okumak ve takımınızı kayıt ettirmek istiyorsanız bu adresi ziyaret edebilirsiniz!
Basın Bülteni 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Assassin's Creed Origins Bu Hafta Sonu Uplay'de Oynaması Ücretsiz Cloudpunk Kutulu Sürümleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız