Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW: Cataclysm'in İlk Ay Satışları Açıklandı

"WoW Killer" olarak tanımlanan onlarca oyun çıkmasına rağmen World of Warcraft, MMO piyasasının tahtından hâla indirilemedi.

     Blizzard, World of Warcraft ile MMO piyasasını domine etmeye devam ediyor. World of Warcraft'ın son çıkan ek paketi Cataclysm'in ilk ay satış rakamları açıklandı.
 
     7 Aralık'ta çıkışını yapan ve ilk 24 saatte 3.3 milyon satarak PC oyunları tarihinin en hızlı satan oyunu ünvanına erişen World of Warcraft: Cataclysm, bu bir aylık süreçte toplam 4.7 milyon adet satmış.
 
     Ayrıca bu satış rakamıyla birlikte Cataclysm, 2010'da İngiltere'de en çok satan oyunlar listesinin PC kategorisine 4. sıradan girdi. Bu rakam, WoW: Cataclysm'in sadece PC platformuna çıktığını düşününce, gerçekten harika gözüküyor.
 
     Cataclysm paketi, World of Warcraft oyununun geçtiği Azeroth evrenini tamamen değiştirmiş ve yok oluşa sürüklemişti. Buna rağmen, Blizzard tarafından yapılan son açıklamalara bakılırsa, yeni bir bölgede geçecek olan 5. ek paket de yolda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC
2010'da İngiltere'de En Çok Bu Oyunlar Sattı Apple Store'da Bedava: Boxing Fighter
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gageracer

10.1.2011 18:45:32

0
ek paket sadece 80-85 arasındaki içeriği sağlıyor geri kalan herşeyi normal wow ile de oynayabilirsiniz.

Moltherion

10.1.2011 18:44:59

0
Bu ek paketi almayan kişi 80 levelda kalıyor ve Cataclysm'in özelliklerinden faydalanamıyor. 85 olmak için alması şart. Mesela Burning Crusade'i 60 level olduktan sonra alıyor çoğu kişi.

BSC Misafiri

10.1.2011 18:14:49

0
Eeee nasıl oluyor, bu ek paketi parayla almayan insan oyunu oynayamıyor mu, yoksa eski halinde mi oynuyor, nasıl işliyor o iş? Her ay para alıyosun zaten be Blizzard, şunlarıda bedava getir, aç göz!

Jack Rabbit Slims

10.1.2011 17:28:11

0
WoW farkı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız