Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher'daki Hatalar Cyberpunk'da Yapılmayacak


     The Witcher serisiyle birlikte RPG oyuncularının gönlüne yerleşen CD Projekt ekibi, bu seride olan hatalarını yeni oyunları Cyberpunk'a yansıtmayacak. Bu konuda ekip, oldukça titiz davranacak.
 
      Konuyla ilgili açıklama yapan Adam Badowski en büyük eksiklik olarak, "The Witcher serisinde oyunculara oyunu öğretmeden direkt aksiyona bırakıyorduk. Mesela ilk oyunda sanki oyuncular olanı biteni biliyormuş gibi aksiyon sahnesinden başlamıştık. Haliyle çoğu oyuncu da hikayedeki ilişkileri anlayamamıştı." tanımlamasını yaptı.
 
      Badowski'nin haricinde Marcin Iwinski, "Cyberpunk'da amacımız oldukça derin bir hikaye sunmak olacak fakat acemi oyuncular bile dünyaya oldukça çabuk ısınacak. Hikayede ne kadar derine ineceksiniz, bu sizin seçiminize kalmış. Eğer hardcore oyunculardansanız en derine inersiniz, diğer kesimdenseniz de hikayeyi daha kısa bir şekilde öğrenirsiniz." açıklamasını yaptı.

     Son olarak Iwinski, "Bu sözlerimizi dinleyecek hayranlarımızın kafalarındaki karışıklığı şimdiden önlemek için ekleyelim, bu sözler oyunlarımızı basitleştireceğiz anlamına gelmiyor." eklemesini yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG witcher
Beyond: Two Souls'un İkinci Hollywood Yıldızı Kim? WWE 13 Dövüşcülerinin Bir Kısmı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.6.2012 04:08:50

0
fps acısından olmasında ne olursa olsun!

- The Stig -

20.6.2012 02:34:16

0
konu ve zaman olarak nedir? bilgisi olanlar paylaşabilirmi. (googleden aramaya üşendim)

Wayward Son

20.6.2012 01:55:52

+4
FPS görüş açısından RPG olmaz mı a canım benim. Hard Reset nere, CD Projekt oyunları nere. En güzel cyberpunk RPG örneği Deus Ex dururken şu söylediğin komedi.

halllit

20.6.2012 01:55:10

0
oyun çıkış tarihini duyuruluş tarihi olarakyapmışsınız

Basol61

20.6.2012 01:47:29

-2
Oyun çıkış tarihi 28 mayıs gözüküyo ama oyundan bi eser yok..bide oyunun Rpg'le alakası yok,oyun Fps..Konu ve grafik olarak "hard reset"in bir iki gömlek üstü olacak gibi gözükyo...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız