Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wing Commander III: Heart of the Tiger, Origin'de Ücretsiz


    Electronic Arts'ın Origin üzerinden bir süre önce başlattığı On the House kampanyasında bazı oyunlar belli süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Bugün itibariyle yenilenen kampanyanın en yeni oyununda biraz nostalji rüzgarları esiyor.
 
    Şu sıralar Star Citizen'ı geliştiren Chris Roberts'in 94 çıkışlı uzay simülasyonu Wing Commander III: Heart of the Tiger, Origin'de ücretsiz olarak sunuldu. Normalde 5 euroluk fiyat etiketine sahip olan oyunu 2 Eylül tarihine kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyunun Origin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC wing commander origin
Assassin's Creed: Rogue'un Koleksiyon Sürümü Görüldü! + Kapak tasarımları da belli oldu! Attack on Titan'ın Japonya Dışına Çıkma Planları Başarısız Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deoden

6.8.2014 18:03:03

+1
94-95 yilinda cok guzel gelen bir oyundu ama simdi nasil gelir bilemiyorum :) neredeyse 20 yillik oyun ama gecis kisimlari video eklemelerle yapildigi icin hem cok yer kaplayan(4cd) hem de o zaman icin cok kaliteli gelen bir oyundu. Phantasmagoria gibi ornegin. Ama Wing commander 3'un uzay araclariyla savas bolumlari vardi normal oyun olarak. Secimlerle ilerleyen bir oyundu. [spoiler=2227210905]Ah hobbes, kim bilebilirdi ki senin hain olacagini? Cocuklugumun en derin yaralarindan birisidir hobbes'un ihaneti..[/spoiler] Bu oyunu buyuk bir zevkle oynayacagim.

BSC Misafiri

6.8.2014 00:12:24

0
Steam?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız