Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windows 10, DirectStorage'ı Resmi Olarak Destekleyecek

 
 
Haziran 2021'de Microsoft, DirectStorage API'nin Windows 11'e özel olacağını belirtmişti. Ancak  yeni ortaya çıkan bilgilere göre MS, Windows 10'un DirectStorage'ı da destekleyeceğini açıkladı.
 
''Microsoft, oyun geliştiricilerinin yeni bir API'yi benimsediklerinde mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaşmalarını sağlamak ister. Bu sebeple biz de DirectStorage SDK'sı ile oluşturulan oyunlar Windows 10, 1909 ve sonraki sürümlerle uyumlu olacağını sizlere bildiriyoruz.”
 
Bu durrumda Windows 10, DirectStorage'ı resmi olarak destekleyecek. Windows 11'e gelince, MS, Windows 11'de çalışan oyunların yeni optimizasyonlardan daha fazla yarar sağlayacağını belirtti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming microsoft
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, 1 Milyon Satışı Aştı NVIDIA GeForce 471.41 WHQL Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

20.7.2021 18:34:14

0
Bu özelliklerin başta hype yaratmak için abartıldığını düşünüyorum yoksa çok az kişi hariç kimse kullanamaz Direct Storage'ı. Bu Microsoft aynı saçmalığı Win11 özelliklerinde de yemişti ama geri adım atmak zorunda kalmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Mecburen sistem gereksinimlerini düşürmek zorunda kalacaklardır.

BlackBeasT

20.7.2021 12:54:31

+1
DirectStorage kullanma koşulları değişmedi ise: *PCIe 3.0 + 1tb NVMe SSD  *DirectX12 GPU + Shader Model 6.0 [link]https://wccftech.com/windows-11-will-be-required-to-run-the-new-directstorage-api/[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız