Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar İçin İlk İçerik Yaması Yolda

 
     Çıkalı henüz neredeyse 1 ay olan Wildstar için şimdiden büyük çaplı bir içerik yaması duyuruldu. 30 Haziran tarihinde tam çıkışını yapacak olan "The Strain" isimli yama, uygulayıcı yapımcı Jeremy Gaffney'nin söylediğine göre önceden planlanan bir aylık yamalama serisinin ilk parçası olacak. Geliştiriciler Wildstar çıktıktan sonra 16 ay boyunca oyuna her ay yeni içerik getirme planı yapmış.
 
     Oyuna iki yeni bölge ekleyecek olan yamayla birlikte oyuncular, uzaylı istilasına uğramış olan Blighthaven isimli yeni bölgeyle tanışmış olacaklar. Bu bölgede Strain ismi verilen istilacı yaratıklar bulunacak. Ayrıca yamayla beraber oyuna yeni binekler, silahlar ve ev seçenekleri de eklenmiş olacak. Blighthaven'ın 50.seviye oyuncular için tasarlanmış olduğunu da ekleyelim.
 
     Gaffney, gelecekte çıkaracakları yamalarla beraber her tarz oyuncuya hitap edeceklerini söyledi ve ekledi: "Herkesi mutlu edemeyeceğimizi de söylüyorlar, eğer öyle bir durum olursa seçeceğimiz grup hardcore oyuncular olur." Bunun nedeni olarak da eğer hardcore oyuncular oyundan sıkılırsa diğer oyuncuların da oynamaya gerek duymayacağını düşünmeleri olarak gösterdi.
 
     Yamayla birlikte oyuna bir de yeni grup etkinliği eklenecek. Oyuncuların devasa bir ağacı korumaları gereken bu yeni etkinliğin adı ise "Guardians of the Grove".
 
     Oyuna eklenecek olan diğer bölge ise Northern Wastes. Oyuna Exile'da başlamış olan oyunculara oldukça tanıdık gelecek olan bu yeni bölge, Northern Wilds'ın yeniden tasarlanmış hali. Burada ise yüksek seviyedeki oyunculara hitap eden yeni görevler, yaratıklar ve silahlar bulunacak. 
 
        

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Wildstar NCSoft Carbine Studios MMO MMORPG uzay PC
LittleBigPlanet 3, Türkçe Olarak Çıkacak! Yapımcı, The Witcher 3: Wild Hunt'ın Konsol ve PC Grafiklerini Karşılaştırdı

einhander

25.6.2014 02:02:13

0
wildstar başarılı oldu sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız