Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar Oyuncularının Sadece %0.3'ü İlk Raidi Tamamlayabilmiş


    MMO-RPG piyasasında her sene illa bir oyun 'WoW-Killer' olarak adlandırılır ve bu oyun güzelce patlatılır. 2014'te bu lakaba Wildstar layık olmuş görünüyor. Wildstar'ın sitesinden alınan bazı istatistiklere bakarsak oyunun son kısımlarına gelen oyuncu sayısı oldukça düşük seviyede.
 
    Tamamen hardcore MMO oyuncularını hedef alarak yola çıkan ve oldukça zorlayıcı bir dövüş sistemine sahip olan Wildstar'ın çıkışı geçtiğimiz Haziran ayında yapıldı. O günden bu güne çok da fazla olumlu haberlerini alamadığımız oyunun istatistikleri oldukça şaşırtıcı görünüyor.
 
    Gelen raporlara bakarsak Wildstar oyuncularının sadece %0.3'lük kısmı ilk seviye raidin bütün bosslarını öldürerek 6'da 6 yapabilmiş. Yine oyuncuların %1.3 gibi çok düşük bir kısmı da bu ilk raid bölümünün ilk bossunu öldürebilme şerefine erişebilmiş.
 
    Tabii ki burada Wildstar'ın zorlu combat sistemi büyük rol oynamasının haricinde oyundaki eksikliklerin de önemli yer tuttuğunu dile getirmekte fayda var. Bakalım NCsoft oyunu toparlamak için ne gibi girişimlerde bulunacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Mass Effect 4 Harika Görünüyor Planetside 2'nin PS4 Betası Ocak Ayının Ortalarında Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

freshmind

29.12.2014 19:14:54

+1
Oyunu oynayan yok ki raid toplayıp boss kesek. Adamlar başarısızlıklarından demogoji yapıp reklam haline getirmeye çalışmışlar. WoW bir , GW iki(o da neredeyse oyunu bedavaya verecek). Tutunamadı bir türlü başkası şu piyasada. Şuralara harcanan emekleri, o paraları düşünüyordum da... Off o iş gücü o para ile ne güzel rpg'ler "AAA" oyunlar yapılırdı , kaç ip çıkardı. Yazık oluyor. MMO piyasası deyince aklıma filmlerde ki şu araba hurdalıkları geliyor.

Holy-Ghost

29.12.2014 19:04:05

0
aktif kullanıcı bazında mı söyleniyo bu rakam toplam mı, hala biz zor hard oyunuz demeye getiriyolar ama hardcore kitle bu shellshade ve komik tiplemelerle olan oyunlara çok girmezler zevk almazlarda

Curtius

29.12.2014 18:04:45

-1
Neymiş, sadece Hardcore oyunculara yönelik oyun yapınca oyuncu sayın 1 milyona bile ulaşmıyormuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız