Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar, MMO Oyunlarındaki Boşluğu Dolduracak


    MMO dünyası uzun yıllardan beri yeni bir oyuna aç. Yıllardan beri oyuncular World of Warcraft gibi derin bir yapıya sahip oyun beklerken, "WoW Killer" adıyla çıkan oyunların her biri teker teker dibi boylamıştı. World of Warcraft ve EverQuest gibi önemli oyunlarda görev alan yapımcıların kurduğu Carbine Studios'un yeni oyunu, bekleneni vereceğe benziyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Wildstar'ın tasarımcısı Stephan Frost, oyunun MMO dünyasındaki boşluğu dolduracağını söyledi. Frost, "Bu kez farklı bir şey yapıyoruz. Oyunun çıkacağı dönem WoW'un milyonlarca üye kaybettiği, MMO oyuncuların derin ve hardcore bir oyuna aç olduğu döneme denk gelecek. Biz ise bu isteği yerine getireceğiz." sözlerini söyledi.
 
    Son haftalarda kapalı betası yapılan Wildstar adına Frost, betaya katılan oyunculardan olumlu tepkilerin alındığını belirtti. Fazla göz önünde olmayan fakat MMO türünü sevenlerin ilgisini çeken Wildstar'ın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Bethesda'nın Wii U İçin Yapılan Oyunu Yok Star Wars: Battlefront, Özgün Bir Oyun Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız