Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'daki Zelda E3 Demosundaki Gibi Olmayabilir

Oyunun grafikleri bu seviyede olursa bu oyuncuları memnun edecektir

     The Legend of Zelda serisinin yapımcısı olan Eiji Aonuma Wii U için piyasaya çıkarılacak Zelda oyunu hakkında açıklamalar yaptı. Aonuma'ya göre E3 fuarında gösterilen demoya uygun bir oyun yapma zorunluluğu yok.
 
    Gamecube'ün tanıtımında da gerçekçi grafiklere sahip bir Zelda gösterdiklerini, ama daha sonra cel-shade görsellere sahip Wind Waker'ı piyasaya sürdüklerini söyleyen Aonuma, Wii U'daki Zelda'ya benzer bir oyun yapmalarının gerekmediğini vurguladı.
 
    The Legend of Zelda oyunlarını geliştiren ana ekibin şu an Skyward Sword üzerinde çalıştığını belirten yetkili, E3 2011'deki teknoloji demosunun Twilight Princess'in sanat yönetmeni Satoru Takizawa tarafından hazırlandığını açıkladı. 
 
    Peki Wii U'daki Zelda oyunu nasıl olabilir? Nintendo bu konuda henüz konuşmaya hazır değil, fakat tasarımcı Yoshiaki Koizumi'nin açıklamasına göre N64'teki Ocarina of Time ve Gameboy'lar arasında bağlantı benzeri bir sistem Wii U'da da kullanılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii U Konsol Console
Smoke ve Noob Saibot'un Klasik Görünüm Videosu Japonlar Sonunda PS Store'a Kavuşuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

takeru

4.7.2011 14:24:59

0
Yazıda geçmişken bahsedeyim şu an wind waker oynuyorum. Bu oyun piksellerden oluşsa da oynanır. İmkanı olan herkes bir şekilde zelda oynasın, en baba aksiyon oyununa taş çıkarır. Oyunun her tarafında zeka parıltıları var. Bilenler biliyorlar da bilmeyenler ya da ön yargıyla bakanlar şu nintendo dünyasını bi keşfetse o çizgi film gibi oyunlarda ne zorluklar olduğunu görecekler. 2 aydır el sürmediğim konsol wind waker ile tüm hafta sonumu yedi. Aynı sırada xbox360'ta adı saklı kalsın baba tabir edilen oyunlardan birini açtım, 10 dakika sonrası gittim yine wind waker a döndüm Wii U konusuna gelince. 3ds ve Wii U ile nintentdo hayal kırıklığı yaşayabilir gibi geliyor bana. 2. Gamecube vakası yaşamazlar umarım. Controller olaylarında diretmeleri bana saçmalık gibi geliyor. Yeni çıkacak zelda gösterilen videodan çok daha kaliteli ciddi bir formda olabilir. Wii'deki zeldalar öyle çocuksu bir atmosfere sahip değil zaten. Çıkınca görürüz

addidas_85

4.7.2011 13:30:22

-1
Çıkışı sırasında PS2'yi tahtından indirecek dediler ama gördüğünüz gibi hızlı koşan atın b*ku seyrek düştü; bu mantıkla hareket ederlerse WIIU da da böyle olacak gibi :(

Haykıran Bıngıldak

4.7.2011 13:18:51

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka İyice kivirmaya basladilar sizde farkettinoz mi?
Ben de onu dicektim. E3 deki video zaten tamamen hardcore oyuncuları çekmek içindi diğer zelda fanları zaten oyun piksellerden oluşsa bile alacak. Nintendo vermeyeceği sözleri tutmamalı. Türkçe fan sitesinde bile durumlardan memnun değiller.

Kasatka

4.7.2011 12:58:39

0
İyice kivirmaya basladilar sizde farkettinoz mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız