Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U'daki Zelda E3 Demosuna Göre Çok Değişecek"

Eğer grafikler bu seviyede olursa büyük beğeni toplayacaktır
     Şu günlerde The Legend of Zelda: Skyward Sword üzerinde çalışmalarını sürdüren serinin yeni yapımcısı Eiji Aonuma'ya göre Wii U için piyasaya çıkacak Zelda oyunu E3'te gösterilen demodan çok farklı olacak.
 
     Wii U'dan ve konsolun yeteneklerinden çok etkilendiklerini belirten yapımcı, doğal olarak çok fazla detay veremeyeceğini, ama özellikle grafiksel olarak E3 demosundan çok farklı şeyler beklememiz gerektiğini söyledi. Oyun piyasaya çıktığı dönemde oynanabilirlik yönünden nasıl diğer yapımlardan farklı olabilir diuye düşündüklerini de belirten Aonuma, Skyward Sword'ta uygulamadıkları çok sayıda fikri Wii U'daki oyuna uyarlayabileceklerini belirtiyor.
 
      Eiji Aonuma'nın grafiksel açıdan farklı bir oyun beklememiz gerektiği yönündeki sözleri çok dikkat çekici. Bunun anlamı daha iyi mi, yoksa daha düşük seviyede bir şeyler beklememiz gerektiği mi? Sanırım daha iyisini beklememiz gerektiğini söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Nintendo Wii U Konsol Console
Take-Two 200 Milyon Dolar Borç Alıyor Xbox 360'ın Japonya'da Özel Oyuna İhtiyacı Var

BSC Misafiri

11.11.2011 16:22:59

+1
Zaten Legend of Zelda'nın N64 ve Gamecube teknoloji demolarına ve sonra bu konsollara çıkan LoZ oyunlarına baktığımızda grafikte aşırı farklar oluyordu. Eğer teknoloji demosu bile böyleyse WiiU'daki Zelda oyununu enfes grafiklerle göreceğimize eminim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız