Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U ve 3DS Çevrimiçi Sunucuları Kapanıyor

 
 
Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan 3DS ve Wii U cihazlarının çevrimiçi sunucuları bugün itibarıyla kapanıyor. Dolayısıyla artık çevrimiçi oyunların ne yazık ki bu cihazlarda oynanması mümkün olmayacak.
 
Bir devrin daha sonu geliyor 
 
 
 
Daha önce Nintendo, Mart 2023 tarihinde her iki sistem için de eShop hizmetini kapatmıştı. Oyuncular bugüne kadar çevrimiçi çok oyunculu oyunlara ve sıralamalara erişmeye devam ediyordu. Ancak bu durum artık değişmek üzere. Çünkü çevrimiçi sunucuların kapanmasıyla beraber oyunlar yalnızca çevrimdışı modda oynanabilecek. Bu durum özellikle Wii U'daki orijinal Splatoon tarzında çevrimiçi yoğunluklu oyunları etkileyecek.
 
Nintendo tarafından bildirilene göre oyuncular, çevrimiçi hizmetler kapanırken çevrimdışı olarak oyunları oynamaya devam edebilecek. Öte yandan Pokémon Bank ve Poké Transporter'ın çevrimiçi sunucularının açık kalacağını belirtmekte fayda var. Diğer taraftan daha önce satın aldığınız ek paketleri, sunucular kapatılsa bile indirebilecek ve oyunlarınıza kurabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
League of Legends 2024 Kış Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! Tekken 8'in İlk Karakter DLC'si 5.49 Dolardan Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız