Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U, İki Nesil Arasındaki Boşluğu Dolduracak"

Wii U'nun teknik özellikleri hala resmi olarak açıklanmadı

     Gearbox Software'in kurucularından Brian Martel, Nintendo'nun yeni konsolu Wii U hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Martel'a göre Wii U donanımsal olarak bu nesil ile sonraki nesil arasındaki boşluğunu dolduracak bir cihaz olacak. Yani grafiksel olarak beklentileri yükseltsek iyi olur.

     Şu sıralar Wii U için Aliens: Colonial Marines'i geliştiren Gearbox Software'in yetkilisi Nintendo'nun yeni sistemini çok sevdiklerini ve bu sistemin FPS oyunları için çok sayıda beceriye sahip olduğunu da belirtti.

     Wii U'nun ekrana sahip kontrolcüsünü çok beğenen Gearbox, kontrolcünün ekranında oyunla ilgili bilgilerin bulunabilecek olması nedeniyle de mutlu. Böylece TV ekranında daha az gösterge olabilirmiş.
 
     2012 yılında piyasaya çıkacak olan Aliens: Colonial Marines büyük ihtimalle Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi olacak. Bakalım oyunda grafiksel olarak ne gibi farklılıklar olacak. Gearbox'ın beklentilerimizi arttırdığını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo Wii U Konsol Console Gearbox
Diablo 3 ve StarCraft II: HotS, Gamescom'da Olacak ESRB'den Driver: San Fransisco'ya 'Teen' Damgası

No-One

8.7.2011 14:41:58

0
O boşluk fazla uzun sürmez zaten. Yeni nesil konsollara kadar yüksek bir satış oranı gerçekleştirmek zorunda. Çıkış oyunlarının da bir hayli fazla olması gerekir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız