Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U için Bir Sonic Oyunu Hazırlanabilir

Sonic Generations başarılı bir oyun olacak gibi görünüyor

     Bir zamanların iki büyük rakibi Sega ve Nintendo arasında son yıllarda çok sıkı ilişkiler var. Öyle ki Sega bir zamanlar Mario'nun rakibi olan Sonic'in Nintendo platformlarına özel oyunlarını çıkarmaya başladı. Artık Sonic'in olmadığı bir Nintendo konsolunu düşünmek zor.
 
    Söylentilere göre Sega, Sonic Generations'a satış rakamlarının beklentilerini karşılaması halinde bu oyunu Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi yapabilir. Her ne kadar Sega daha önce Wii U için Sonic Generations'ın piyasaya çıkmayacağını açıklasa da herşey ticarete bağlı.
 
     Diğer yandan Sonic Generations olmasa bile Sega'nın Wii U'ya özel bir Sonic oyunu hazırlayacağı düşünülüyor; hatta bazı kaynaklar böyle bir oyunun geliştirilmesine başlandığını belirtiyor. Büyük ihtimalle bu oyun da yine Wii U'ya özel olacaktır.
 
    Nintendo konsolunu kullanan kişilerin Sonic'i ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Sega da bu duruma sessiz kalmayacak ve Wii U için bir Sonic oyunu çıkaracaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo Wii U Konsol Console
Playstation'un İlk Kontrol Tasarımları Ragnarok Odyssey'den Yeni Görüntüler

.Hawx

12.9.2011 16:28:06

0
Düzgün Sonic oyununa açız. :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız