Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U Kendine Özel Oyunlarla Başarılı Olur"

Wii U'nun donanımı henüz tam şeklini almadı
    
     Wedbush Securities analisti Michael Pachter, Wii U hakkında bazı açıklamalar yaptı. Ünlü analiste göre Wii U'nun piyasaya çıkışıyla birlikte büyük başarı yakalamasını öngörmek hiç de kolay değil; çünkü geliştiriciler Wii U ve şimdiki nesil (PS3 ve Xbox 360) arasında kalabilirmiş.
 
     Şu an hangi oyunların konsol için hazırlandığını bilmediğini söyleyen Patcher, Nintendo ve 3. parti firmaların Wii U'ya özel oyunları olmadan cihazın başarılı olma ihtimalinin pek olmadığını da belirtiyor.
 
      Nintendo şu an çok sayıda 3. parti firma ile anlaşıp önemli oyunların konsolu için hazırlanmasını sağladı. Metro: Last Light, Darksiders II, Batman: Arkham City bunun için örnek olabilir. Peki cihaza kaç özel oyun çıkacak? Sanırım asıl soru bu olmalı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak industrygamers Nintendo Wii U Konsol Console
WWE 12'nin Meksika Kapağına Sin Cara Seçildi CoD: Elite'e X360 Dashboard'undan Üye Olunabiliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

9.10.2011 21:30:23

0
cyberdejin Wİİ banbaşkaydı, onun ayrı bir havası vardı kendi türünde tekti.Ama bu farklı, bu konsol artık sadece casuel deil hardcore oyuncalarada hitap ediyor.İstediği kadar fiyat indirimi yapsın ps3 ve xbox360 olan adam gidipte bu konsolu satın alırmı almaz bence.Çıkışınada daha var.Bu çıkar xbox720,ps4 duyurulur. Nintendo 3DS gibi tepe taklak yuvarlanır. Bence hardcora geçmekle çok büyük hata yaptı aynı wii tarzında daha değişik birşey yapmalıydı çünkü öyle sevildi bu konsol.

cyberdejin

9.10.2011 21:10:49

0
bu konsol ps4 ve yeni xbox çıkana kadar arada geçecek 2 seneyi domine etmek için çıkartılıyor piyasaya. ps4 ve yeni xbox çıktıktan sonra fiyatları küt diye düşürüp yine wii taktiği ile boğacaklar pazarı. nintendo oyun konsolu firması değil tam bir pazarlama firması.

Guest-959295B3B

9.10.2011 20:25:53

0
xbox720 ps4 filan tanıtılınca aradan uçup gider bence

aykut291

9.10.2011 18:18:06

0
Bencede çok doru xbox360 ve ps3 olanlar kalkıpta bu konsolu almazlar özel kaliteli oyunlar omassa zaten önümüzdeki sene içersnde xbox720 de tanıtılacak hepten güme gider yalan olur bu konsol.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız