Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U, Call of Duty'nin Ana Platformu Olabilir"

Daha önce Black Ops 2'yi bir Nintendo dergisinde görmüştük.
 
     Nintendo, Wii U'nun gamepad'inin Call of Duty oyunlarını oynamak için tercih edilen araç olacağını umuyor. Diğer yandan ise Call of Duty: Black Ops 2 henüz platform için duyurulmadı fakat yoğun şekilde söylentileri dolanıyor.
 
     Nintendo Amerika'dan Scott Moffitt konu hakkında şunları söyledi: "Çekirdek kitleye ulaşmak istiyor muyuz? Kesinlikle! Onlar bizim hedef kitlemizin bir parçası. Wii U, bundan sonra bu kitleden bazılarının tercih ettiği platform olacak. Call of Duty'nin Wii U'da nasıl çalışacağını bir hayal edin. Gamepad, harita gibi ekranda istemediğiniz öğeleri ekrandan kaldırmanızı ve TV'de yaşayacağınız sinematik keyfin baltalanmamasını sağlayacak. İşte bu çekirdek oyuncular için oynanışı geliştirecek bir etkendir."
 
     Moffitt aynı zamanda da Wii U'nun kontrollerinin Wii'ye oranla daha karmaşık bir hale geldiğini de kabul etti. Artık iki ekrana sahip olacağımız için doğal olarak daha karışık ve zor anlaşılır bir yapıya sahip olacak (Oyun veya konsol için kullanıcıya sunulacak açıklamalar gibi).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Call of Duty Gamepad Black Ops 2
Syndicate Baştan Kaybedilmiş Bir Savaştı Amazon Almanya, Wii U'yu Listeledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

20.6.2012 20:20:49

0
2 neden var? 1- Cod'un çok satması 2-Cod'un çok satması yüzünden Wii U'nun çok daha fazla satılabileceği düşünülmüş olması.. tutar mı? Amerika ve avrupada belki!

ortamkaos

20.6.2012 17:58:24

0
Nintendonun mevcut neslini değiştirdiğini çocuklarımdan önce gördüm ya, olsun anasını satiim. her oyunun ana platformu olsun

REV0

20.6.2012 16:04:40

0
Tencere, kapak.

CaSsErDoDo

20.6.2012 15:03:59

0
Allah aşkına tablet gibi kontrolcüyle cod mu oynanıyor yav.cod yapısı gereği hızlı bir oyundur ve hızlı düşünüp hızlı görmeniz gerekir.yok tablete bakayım yok ekrana bakıyim dersen hs yer otururuz.

stun

20.6.2012 14:26:29

0
bu düşüşle casual sınıfına girmeye aday bir oyun :D ''özünü bulmuş.. '' aynen öyle :D wiiU exc olsa umrumda olmaz... zaten her oyunu alan ben mw 3 e elimi bile sürmedim sürmeyide düşünmüyorum..

BSC Misafiri

20.6.2012 13:13:15

0
Sonunda özünü buldu.

wictoRy

20.6.2012 13:08:02

-3
yav, he he.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız