Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Westworld'ün 3. Sezonundan Fragman Paylaşıldı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

 
HBO'nun Westworld adlı dizisi ilk sezonu ile, hem oyuncular hem de hikayesi ile bizleri oldukça tatmin etmişti. İkinci sezonu bazı olumsuz eleştiriler alsa da genel olarak Westworld'ün başarılı bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.
 
Şimdi de üçüncü sezondan bir fragman yayınlandı ve çıkış tarihi, oyuncular gibi detaylar da açıklandı. Bu sezon diziye katılan oyuncular arasında ise Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Aaron Paul da bulunuyor. Tüm oyuncuları ve yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin üçüncü sezonu 15 Mart'ta yayınlanacak.
 
Daha öncesinden tanıdığımız oyuncular şu şekilde: Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte), Luke Hemsworth (Stubbs), Simon Quarterman (Less Sizemore) ve Rodrigo Santoro (Hector Escaton).
 
Yeni katılan oyuncular: Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi), Marshawn Lynch (NFL Oyuncusu), John Gallagher Jr. (The Newsroom), Michael Ealy (Stumptown) ve Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Film ve Dizi Haberleri westworld üçüncü sezon westworld 3.sezon yeni oyuncular oyuncular yayın tarihi ne zaman başlayacak fragman trailer
Monster Hunter World Iceborne'un Steam'deki Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 300.000'e Yaklaştı Analist Daniel Ahmad, Assassin's Creed Ragnarok Söylentilerini Yalanladı

Curtius

13.1.2020 14:45:06

0
teaser =/ fragman
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız