Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Western Digital, Black Ops Cold War Temalı WD_BLACK Depolama Sürücülerini Duyurdu

 
Western Digital (NASDAQ: WDC), WD_BLACK portföyünden üç yüksek performanslı ürünü yeniden tasarlamak için Call Of Duty ile birlikte çalışıyor ve oyunculara Call Of Duty: Black Ops Cold War içeren ve Call of Duty Points oyun içi eklentisini içeren üç özel üretim depolama sürücüsü getiriyor. Bu üç ürün arasında WD_BLACK P10 oyun sürücüsü, WD_BLACK P50 oyun sürücüsü SSD ve PCIe Gen4 teknolojisine sahip yakın zamanda duyurulan WD_BLACK SN850 NVMe SSD bulunuyor.
 
Western Digital'in Tüketici Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Jim Welsh,’’Call Of Duty ile olan bu işbirliğimizin sınırlı sayıdaki özel olarak tasarlanmış sürücüleri, tutkulu hayranlara ulaştırma fırsatı verdiği için heyecanlıyız" dedi, “Oyuncuların oyun söz konusu olduğunda son derece ciddi olduklarını biliyoruz, bu yüzden sürükleyici Call Of Duty deneyimine ayak uydurmalarını sağlayan optimize edilmiş depolama çözümleri oluşturduk” diye de ekledi.
 
Activision'dan Marka Ortaklıkları ve Entegre Pazarlama Direktörü Ander Nickell,‘ ’Yeni nesil Black Ops'u oyun sevdalılarına sunarken, hayranlarımızın mutlak en iyi oyun deneyimine sahip olmalarını sağlamakta kararlıyız. Western Digital'in WD_BLACK markası oyuncular için yaratıldı ve hayranlarımızın da bu sürücüler hakkında en az bizim kadar heyecanlı olduğuna inanıyoruz” dedi.
 
Yakında çıkacak olan temalı özel üretim sürücüleri şunları içerir:
 
 
WD_BLACK P10 Oyun Sürücüsü, oyun kütüphanelerini hareket halindeyken form faktörüne kaydederek uyumlu konsolların ya da 2 PC'lerin potansiyelini arttırmak isteyen oyuncular için üretilmiştir. Satın aldıklarında; oyuncular oyun içinde öğeler almayı sağlayan 1.100 Call Of Duty puanı için bir kupona sahip olacak. Bu özel üretim sürücü 2TB modelinde satışa sunulacak ve 109.99 $ fiyatıyla (önerilen fiyat) perakende satışa sunulacak. Aralık 2020'nin başında bazı Western Digital perakendecilerinde ve e-satıcılarda satışa çıkması bekleniyor.
 
 
WD_BLACK P50 Oyun Sürücüsü SSD; PC ve uyumlu konsollar için inanılmaz yüksek
okuma hızları sağlar, böylece oyuncular oyuna girmeyi beklerken harcadıkları zamanı oyun oynayarak geçirirler. Satın aldıklarında; oyuncular, oyun içinde öğeler almayı sağlayan 2.400 Call Of Duty puanı için bir kupona sahip olacaklar. Bu özel üretim sürücü 1TB modelinde satışa sunulacak ve 249.99 $ fiyatıyla (önerilen fiyat) perakende satışa sunulacak. Aralık 2020'nin başında bazı Western Digital perakendecilerinde ve e-satıcılarda satışa çıkması bekleniyor. 
 

bu geleceğe hazır yüksek performanslı ürün, oyun yükleme sürelerini azaltır ve dosyaları önceki nesilden daha hızlı aktarır. Yeni nesil PCIe Gen4 teknolojisi ile güçlendirilen WD_BLACK SN850 NVMe SSD, kullanıcıların hızlı bir şekilde önyükleme yapmasına izin vererek uygulamaların daha kolay yüklenmesini sağlar. Satın aldıklarında; oyuncular oyun içinde öğeler almayı sağlayan 2.400 Call Of Duty puanı için bir kupona sahip olacaklar. Bu özel üretim sürücüsünün, 1TB soğutucusuz modeli $239.99 fiyatla (önerilen fiyat) satışa sunulacak. Aralık 2020'nin başında bazı Western Digital perakendecilerinde ve e-satıcılarda satışa çıkması bekleniyor.
 
Bu ürünler ve WD_BLACK markası hakkında daha fazla bilgi edinmek için WDBLACK.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Cold War FPS savaş oyunu soğuk savaş call of duty cold war haberler konusu shooter
Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Darkmoon Panayırı Dehşeti Çıktı Marvel's Spider-Man 20 Milyondan Fazla Sattı

BSC Misafiri

18.11.2020 16:20:04

0
oyun hatalarla dolu oynayamiyorum durmadan enror cod hatsi veriyor hala updet filanda gelmedi ögle kaldi oyun nasil iş anlamadim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Cold War ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız