Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest 24 Şubat'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
Görsel roman macera oyunu Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest PC ve Switch'ten sonra PlayStation 4 ile Xbox One'a da geliyor.

Yayıncı Walkabout ve geliştirici Different Tales, Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının 24 Şubat'ta çıkış yapacağını ve $14.99 fiyattan satışa sunulacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Avrupa'nın son ilkel vahşi doğasının mitlerini ve canavarlarını keşfe çık. Ailesinin geçmişini keşfetmek amacıyla, kadim Bialowieza Ormanı'na gelen Maia olarak oyna. Gerçek dünyadaki gizem ve güç dolu mekânlarda gez. Doğanın, teknoloji ve açgözlülük ile nasıl çatıştığına tanıklık et.

Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest, World of Darkness evreninin efsanevi oyunun mekaniklerini kendine uyarlayarak klasik bir rol yapma deneyimini birebir sunuyor. Oyun, beğeni toplayan bu zengin evrene giriş yapmak isteyen World of Darkness'ın kıdemlileri ve bu evrene yeni başlayacaklar için özenle tasarlanmıştır.

Hayal gücüne ilham verecek elle çizilmiş karakterler ile gerçek yerlerin resimlerini birleştiren güzel ve özgün kolaj sanatını keşfet. Genellikle dramatik sonuçlar doğuran zor seçimler yap.

Bu seçimler, kızmaktansa korkmayı öğretirler ama korku hiçbir şeyi çözmez.
Öfke, işleri halleder. 

 
PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları fragmanı:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest World of Darkness oyun
King of Seas Mayıs'a Ertelendi Steam'de Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız